Call Of Duty Warzone latest Quiz Answers || Call Of Duty Warzone latest Quiz Answers 8th March 2021

1. THIS CONTRACT TASKS THE TEAM WITH KILLING A SPECIFIC PLAYER, WHO IS MARKED BY A YELLOW CIRCLE REVEALING THEIR APPROXIMATE POSITION ON THE MAP.

Call Of Duty Warzone latest Quiz Answers
  • Recon
  • Bounty
  • Most Wanted
  • Supply Run

Right Answer: Bounty Ultimate call of duty warzone quiz answers

2. THIS CONTRACT WILL REPLACE THE PLAYER’S TACTICAL EQUIPMENT WITH A GEIGER COUNTER, WHICH IS USED TO LOCATE A RADIOACTIVE CACHE. OPENING THIS SPECIAL SUPPLY BOX WILL GUARANTEE AN RC-XD TO DROP.

Call Of Duty Warzone latest Quiz Answers
  • Contraband
  • Supply Run
  • Recon
  • Detection

Right Answer: Detection

3. WHEN DID WARZONE FIRST RELEASE?

  • March 10, 2020
  • January 20, 2020
  • April 10, 2020
  • February 20, 2020

Right Answer: March 10, 2020

4. THIS CONTRACT WILL HAVE THE TEAM TRAVEL TO A MARKED BUY STATION APPROXIMATELY 500M AWAY IN A LIMITED TIME.

  • Scavenger
  • Most Wanted
  • Supply Run
  • Contraband

Right Answer: Supply Run

5. WHO HOLDS THE SOLO VS SQUADS WORLD RECORD NUMBER OF KILLS WITH 60?

  • Mutex
  • Recrent
  • HusKerrs
  • Aydan

Right Answer: Aydan

6. LOADOUT DROPS CURRENTLY COST $10,000, BUT HOW MUCH WERE THEY AT LAUNCH?

  • 8000
  • 6000
  • 12,500
  • 11,000

Right Answer: 6000

7. IN WHICH SEASON DID THE STADIUM OPEN UP TO PLAYERS?

  • Season 1
  • Season 3
  • Season 5
  • Season 4
Answer : Season 5

8. HOW MUCH DO YOU NEED TO BUY AN ARMOR PLATE BUNDLE?

$1500
$3000
$3500
$4000

Right Answer: $1500

9. HOW MANY UAV’S USED AT ONE TIME GRANTS THE EFFECT OF AN ADVANCED UAV IN WARZONE?

2
3
4
5

Right Answer: 3

10. WHICH OF THESE IS THE LEAST EXPENSIVE FROM THE BUY STATION?

Loadout Drop Marker
Armor Plate Bundle + Gas Mask + Self Revive Kit
Cluster Strike + Precision Airstrike + Gas Mask
UAV + Self Revive Kit + Cluster Strike

Right Answer: Armor Plate Bundle + Gas Mask + Self Revive Kit

11. HOW MANY STORAGE CONTAINERS ARE FOUND IN STORAGE TOWN ON THE VERDANSK MAP?

40
35
45
30

Right Answer: 35 

12. HOW MUCH DID THE SEASON 2 BATTLE PASS COST IN COD POINTS?

800
1200
2000
1000

Right Answer: 1000

13. WHAT SEASON WAS THE CR-56 AMAX ADDED?

Season 2
Season 3
Season 4
Season 5

Right Answer: Season 4

14. HOW MUCH DAMAGE DOES A FR5.56 DO FOR A HEADSHOT IN WARZONE?

45
56
77
64

Right Answer: 64

15. WHICH OF THESE WEAPONS HAS THE QUICKEST RELOAD SPEEDS?

FAL
M13
AK-47
Kilo 141

Right Answer: AK-47

16. WHAT IS THE NAME OF THE ALL-GOLD AK-47 BLUEPRINT YOU CAN FIND IN 
CACHES?

Golden Lizard
Golden Dragon
Golden King
Gold n Riches

Right Answer: AK-47

17. HOW MUCH DAMAGE DOES A CROSSBOW HEADSHOT DO?

200
250
300
350

Right Answer: 300

18. WHICH OF THESE SHOTGUNS HAS THE QUICKEST RELOAD TIME?

R9-0
725
Origin 12
Model 680

Right Answer: 725


19. HOW LONG DO YOU HAVE IN THE GULAG BEFORE OVERTIME HITS?

25 Seconds
40 Seconds
45 Seconds
50 Seconds

Right Answer: 40 Seconds

20. WHAT WEAPON IS USED IN THE “CURSED BULLION” BLUEPRINT?

R9-0
AX-50
M13
LW3-Tundra

Right Answer: LW3-Tundra

21. WHAT WEAPON IS USED IN THE “HARPY” BLUEPRINT?

MP7
Bizon
Uzi
P90

Right Answer: MP7

22. HOW MANY BUNKER DOORS ARE THERE ON THE MAP?

7
5
11
9

Right Answer: 11

23. WHAT WEAPON IS USED IN THE “NEW HORIZON” BLUE PRINT?

725
Origin 12
Jak-12
Model 680

Right Answer: 11

24. A HIGH PITCHED INTERMITTENT BUZZING SOUND INDICATES THAT WHAT IS NEAR BY?

Contract
Another player
Helicopter
Buy Station

Right Answer: Contract

25. WHAT WEAPON IS USED IN THE “GROUND PATROL” BLUEPRINT?

M4A1
Oden
AK-74 U
FFAR 1

Right Answer: FFAR 1

26. WHAT WEAPON IS USED IN THE “NATURAL ORDER” BLUEPRINT?

Groza
Grau 5.56
FN Scar
M16

Right Answer: Groza

27. WHAT WEAPON IS USED IN THE “GALLANTRY” BLUEPRINT?

Mac-10
Uzi
MP7
MP5

Right Answer: Mac-10

28. HOW MANY BULLETS DOES THE FAL MAG HAVE WITHOUT ATTACHEMENTS?

30
25
20
32

Right Answer: 20

29. WHICH CALL OF DUTY 4 MAP CAN BE FOUND AT TV STATION?

Chinatown
Broadcast
Pipeline
Vacant

Right Answer: Broadcast