Ticker

6/recent/ticker-posts

Car Logo Quiz Answers Latest Edition

Car Logo Quiz Answers 100% Score || Car Logo Quiz Answers Latest Edition 2021

In this article, I am going tell you Car Logo Quiz Answers and you can not only use the answer to solve the quiz but also to get more information and be more knowledgeable.

1. What car brand has this logo?

Car Logo Quiz Answers Latest Edition
  1. Honda
  2. Chevy

Right Answer: Chevy


2. Which brand’s logo is this?

Car Logo Quiz Answers Latest Edition
  1. Mercedes
  2. BMW

Right Answer: BMW


3. Which carmaker has this logo?



  1. Toyota
  2. Target

Right Answer: Toyota


4. What brand does this car logo represent?


  1. Volkswagen
  2. Daimler

Right Answer: Volkswagen


5. Which car brand has this logo?


  1. Jeep
  2. Subaru

Right Answer: Subaru


6. This car logo belongs to

  1. Mazda
  2. Nissan

Right Answer: Mazda


7. What car brand does this logo belong to?


  1. Jaguar
  2. Puma

Right Answer: Jaguar


8. Which car manufacturer has this series of interlocking rings as their logo?


  1. Olympia
  2. Audi

Right Answer: Audi


9. What popular car brand has this as its logo?


  1. Chevy
  2. Buick

Right Answer: Buick


10. Which logo is this?


  1. Cadillac
  2. Mercedes

Right Answer: Cadillac


11. Can you guess whom this logo belongs to?


  1. Chrysler
  2. Lincoln

Right Answer: Chrysler

12. Which car logo is this one?


  1. Lincoln
  2. Chevrolet

Right Answer: Lincoln


13. On which cars do you see this logo?

  1. Hyundai
  2. Honda

Right Answer: Hyundai


14. Which automaker has the shield with a leaping horse as its logo?


  1. Jaguar
  2. Ferrari

Right Answer: Ferrari


15. Which carmaker has this logo?

  1. Pontiac
  2. Cadillac

Right Answer: Pontiac


16. This car logo belongs to


  1. Saab
  2. Tesla

Right Answer: Saab


17. What car brand does this logo represent?


  1. Jaguar
  2. Rolls Royce

Right Answer: Rolls Royce


18. Whose logo is this?


  1. Aston Martin
  2. Infiniti

Right Answer: Infiniti


19. Which carmaker has this logo?


  1. Tesla
  2. Toyota

Right Answer: Tesla


20. On which cars do you see this logo?


  1. Lamborghini
  2. Rolls Royce

Right Answer: Lamborghini


21. What brand does this car logo represent?


  1. Buick
  2. Bentley

Right Answer: Bentley


22. Which logo is this?


  1. Chevrolet Corvette
  2. Ford Focus

Right Answer: Chevrolet Corvette


23. Which car logo is this one?


  1. Saab
  2. Suzuki

Right Answer: Suzuki


24. What luxury car brand does this logo belong to?


  1. Hyundai
  2. Acura

Right Answer: Acura


25. The two-chevron logo is seen on which cars?


  1. Citroen
  2. Mazda

Right Answer: Citroen


26. What car brand does this M-shaped logo belong to?


  1. Maybach
  2. W Motors

Right Answer: Maybach


27. Whose logo is this?


  1. Saab
  2. Seat

Right Answer: Seat


28. What luxury car brand does this logo represent?


  1. Porsche
  2. Alfa Romeo

Right Answer: Porsche


29. This logo belongs to


  1. Lionness
  2. Peugeot

Right Answer: Peugeot


30. Which carmaking company does this logo denote?


  1. Opel
  2. Peugeot

Right Answer: Opel


31. Which logo is this?


  1. W Motors
  2. Tesla

Right Answer: W Motors


32. What car brand does this logo represent?


  1. Skoda
  2. Toyota

Right Answer: Skoda


33. On which cars do you see this logo?


  1. Abarth
  2. Hyundai

Right Answer: Abarth


34. This car logo belongs to


  1. Aston Martin
  2. Alfa Romeo

Right Answer: Alfa Romeo


35. Which carmaker has this logo?


  1. Clio
  2. Renault

Right Answer: Renault


36. Which logo is this?



  1. Mitsubishi
  2. Toyota

Right Answer: Mitsubishi



37. Which automaker has this logo?



  1. VW
  2. Vauxhall

Right Answer: Vauxhall


38. Which brand’s logo is this?


  1. Volkswagen
  2. Mercedes

Right Answer: Mercedes


39. Whose logo is this one?


  1. Honda
  2. Mazda

Right Answer: Honda


40. Can you guess the car brand from this logo?

Car Logo Quiz Answers Latest Edition
  1. Lexus
  2. General Motors

Right Answer: Lexus


Post a Comment

0 Comments