Coin Market Cap Earn | Nervos Network Airdrop CKB — Quiz Answers 

Firstly before attempting nervos network quiz, you need to do following things:

1. You must have a Nervos Network Token Wallet-Address, for that signup here: www.binance.com 

2. Signup here: https://coinmarketcap.com (Only E-Mail is required)

3. Now go to this page: https://coinmarketcap.com/earn/project/nervos-network

4. Scroll down and click the button: Take the quiz.

5. Tokens will be automatically distributed to your wallet, when the quiz is over (approximately 2–8 weeks, check CMC for more information).

Coin Market Cap Earn | Nervos Network Airdrop CKB — Quiz Answers

Below are Quiz Answers for Nervos Network Airdrop :

Question: What is the total supply of CKB tokens?

Answer: 30,871,315,121

2. Question: What is the full name of the Layer 1 Blockchain of the Nervos Network?

Answer: Common Knowledge Base

3. Question: What consensus algorithm does the Nervos Network use?

Answer: Proof of work (PoW)

4. Question: What three features can be attributed to the Nervos Blockchain?

Answer: open-source, permissionless and Proof of Work secured

5. Question: The Nervos Blockchain is purposefully built for optimal…

Answer: Layer 2 development and scaling.

6. Question: What is the name of the Nervos Native Token?

Answer: The Ckbyte

7. Question: Nervos Native Token can be used for…

Answer: All of the Above

8. Question: The Nervos DAO acts as an…

Answer: Inflation shelter from secondary issuance.