Ticker

6/recent/ticker-posts

Hidden Color Quiz Answers - Quiz Diva

Hidden Color Quiz Answers - Quiz Diva || Score 100 Percent in Quiz Diva Hidden Color Quiz

1. TYPE THE HIDDEN MESSAGE!


Hidden Color Quiz Answers - Quiz Diva


Type Answer: 12


2. CAN YOU NAME THE HIDDEN OBJECT?


  • Duck
  • Penguin
  • Stork
  • Seagull
Right Answer: Penguin

3. CAN YOU NAME THE HIDDEN OBJECT?


  • Telephone
  • Printer
  • Scanner
  • Camera

Right Answer: Camera


4. CAN YOU NAME THE HIDDEN OBJECT?


  • Broom
  • Flower
  • Duster
  • Paint Brush

Right Answer: Flower



5. TYPE THE HIDDEN MESSAGE!




Type Answer: Freedom



6. CAN YOU NAME THE HIDDEN OBJECT?


  • Car
  • Train
  • Plane
  • Bus

Right Answer: Car


7. CAN YOU NAME THE HIDDEN OBJECT?


  • Clock
  • Steering Wheel
  • Gear
  • Ferris Wheel

Right Answer: Ferris Wheel



8. CAN YOU NAME THE HIDDEN OBJECT?


  • Storage Unit
  • Store
  • House
  • Parking lot

Right Answer: House


9. CAN YOU NAME THE HIDDEN OBJECT?


  • Cartoon Mailman
  • Cartoon Duck
  • Cartoon Clown
  • Cartoon Cow

Right Answer: Cartoon Clown


10. TYPE THE HIDDEN MESSAGE!



Type Answer: Outrageous



11. CAN YOU NAME THE HIDDEN OBJECT?


  • Bowling Ball
  • Helmet
  • Art Palette
  • Hat

Right Answer: Helmet


12. CAN YOU NAME THE HIDDEN OBJECT?

Hidden Color Quiz Answers - Quiz Diva
  • Hamburger
  • Sundae
  • Rotisserie Chicken
  • Cookies

Right Answer: Hamburger



13. CAN YOU NAME THE HIDDEN OBJECT?

Hidden Color Quiz Answers - Quiz Diva
  • Jet Pack
  • Hair Spray
  • Hair dryer
  • Spaceship

Right Answer: Spaceship


14. CAN YOU NAME THE HIDDEN OBJECT?

Hidden Color Quiz Answers - Quiz Diva
  • Creeper
  • Steve
  • Enderman
  • Jesse

Right Answer: Steve



15. CAN YOU NAME THE HIDDEN OBJECT?

Hidden Color Quiz Answers - Quiz Diva
  • Colander
  • Bell
  • Tea Pot
  • Thimble

Right Answer: Tea Pot


Tags: 
  • quiz diva color blind quiz answers
  • find the hidden color in the sentence
  • hidden words in colors
  • sentences with hidden colors

Please Follow the Blog for Great Stuff......

Post a Comment

0 Comments