Ads

Save the Polar Bear Latest Quiz Answers 2021

Save the Polar Bear Quiz Answers 100% Score || Save the Polar Bear Latest Quiz Answers 2021

1. To get to the mainland, Paulette has to cross a floating ice sheet, but only one path is safe. Can you help her find it?

Save the Polar Bear Quiz Answers 100% Score
  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: C


2. Paulette has to cross a river. What’s the lowest number of logs she must step on to get across safely?

Save the Polar Bear Latest Quiz Answers 2021
  • 2
  • 5
  • 6
  • 7

Right Answer: 5


3.1. O Canada! A prankster has scrambled the letters on the road sign. Which route must Paulette take to get to the USA?


  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B


3.2. O Canada! A prankster has scrambled the letters on the road sign. Which route must Paulette take to get to the USA?

Save the Polar Bear Latest Quiz Answers 2021
  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: C


4. New York City is overwhelming! A friendly citizen tells Paulette that on her way she needs to cross a famous local bridge – but our heroine has forgotten its name! Do you know i


  • Golden Gate Bridge
  • Brooklyn Bridge
  • Bixby Creek Bridge
  • Seven Mile Bridge

Right Answer: Brooklyn Bridge


5.1. It’s noon, and it’s incredibly hot in the Mexican desert. Paulette gets disoriented – which direction was southwards again? Can you help her?


  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: C


5.2. It’s noon, and it’s incredibly hot in the Mexican desert. Paulette gets disoriented – which direction was southwards again? Can you help her?


  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B


6.1. At night, Paulette got lost in the Amazon jungle! Can you find her?


  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F

Right Answer: F


6.2. At night, Paulette got lost in the Amazon jungle! Can you find her?


  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F

Right Answer: D



6.3. At night, Paulette got lost in the Amazon jungle! Can you find her?



  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F

Right Answer: A


7. Again, Paulette has lost her way. She finds a wooden sign, but it’s shattered. Can you put the pieces together and tell Paulette where she is? Enter your answer below!



Type Answer: PARAGUAY


8.1. In Argentina, Paulette gets captured by poachers! Locked in a room with a combination lock, she soon discovers the first five numbers carved into the wall. Can you figure out the sixth? Type it in below!




Type Answer: 93


8.2. In Argentina, Paulette gets captured by poachers! Locked in a room with a combination lock, she soon discovers the first five numbers carved into the wall. Can you figure out the sixth? Type it in below!




Type Answer: 105



8.3. In Argentina, Paulette gets captured by poachers! Locked in a room with a combination lock, she soon discovers the first five numbers carved into the wall. Can you figure out the sixth? Type it in below!



Type Answer: 81


9.1. Paulette has arrived at Cape Horn. There are five penguins waiting to cross over to Antarctica. Jim goes before Joe but after Jack. John goes before Jeb but after Joe. Jim returns, fetches his wallet and follows the others. In which order will the penguins arrive?


  • Jack – Jim – Joe – John – Jeb
  • Jim – Joe – John – Jeb – Jack
  • Jack – John – Joe – Jeb – Jim
  • Jack – Joe – John – Jeb – Jim
  • Jeb – Jack – John – Joe – Jim
  • John – Joe – Jeb – Jim – Jack
  • Jeb – John – Joe – Jim – Jack
  • Jack – Jim – John – Joe – Jeb
  • Jack – Jeb – Joe – John – Jim
  • Joe – John – Jack – Jeb – Jim

Right Answer: Jack – Joe – John – Jeb – Jim



9.2. Paulette has arrived at Cape Horn. There are five penguins waiting to cross over to Antarctica. Jim goes before Joe but after Jack. Jeb goes before John but after Joe. Jim returns, fetches his wallet and follows the others. In which order will the penguins arrive?


  • John – Jeb– Joe – Jim – Jack
  • Jim – Joe – John – Jeb – Jack
  • Jack – John – Joe – Jeb – Jim
  • Jack – Joe – John – Jeb – Jim
  • Jeb – Jack – John – Joe – Jim
  • John – Joe – Jeb – Jim – Jack
  • Jeb – John – Joe – Jim – Jack
  • Jack – Jim – John – Joe – Jeb
  • Jack – Jeb – Joe – John – Jim
  • Joe – John – Jack – Jeb – Jim

Right Answer: Jack – Joe – Jeb – John – Jim



10.1. Paulette has almost made it! Click the PLAY button to follow her in the video below and see if you can answer the question.



Type Answer: 19


10.2. Paulette has almost made it! Click the PLAY button to follow her in the video below and see if you can answer the question.




Type Answer: 20


Post a Comment

0 Comments