Ticker

6/recent/ticker-posts

Are you the smartest Roblox Player Ever Quiz Answers

1. WHO MADE STILL CHILL A MEME ON ROBLOX?

Are you the smartest Roblox Player Ever Quiz Answers
  • SketchIts
  • Funneh
  • Flamingo
  • ThinkNoodles

Answer: Flamingo

2. HOW MANY COLLECTIBLES DOES DAVID BASZUCKI HAVE?

  • 2056
  • 1749
  • 1670
  • 1990

Answer: 1990

3. IN SPEED RUN 4, HOW MANY MORE GEMS DO YOU EARN AFTER FINISHING A LEVEL IN MIRROR MODE?

  • 3
  • 2
  • 4
  • 1

Answer: 2

4. WHAT IS THE FOURTH GAME ON ROBLOX TO HIT 1 BILLION VISITS?

  • Hide and Seek Extreme
  • Theme Park Tycoon 2
  • Scuba Diving at Quill Lake
  • Work at a Pizza Place

Answer: Work at a Pizza Place

5. IN WORK AT A PIZZA PLACE, WHAT HAPPENS WHEN YOU COMPLETE A CUSTOMER’S ORDER BEFORE THEY REACH THE CASH REGISTER?

  • You receive bonus moneyz.
  • You get an additional text pop up from the customer.
  • They won’t leave the pizzeria until they despawn.
  • The Pizzeria gains an upgrade.

Answer: They won’t leave the pizzeria until they despawn.

6. HOW MUCH MONEYZ WILL AN ESTATE GAMEPASS SAVE YOU AFTER STARTING WITH A TINY HOUSE?

  • 1,024,000
  • 600,000
  • 724,000
  • 946,000
Answer: 946000

7. IN WORK AT A PIZZA PLACE, IF YOU HAVE AN ITEM WORTH $625, HOW MUCH CAN YOU SELL IF FOR AT THE DUMP?

  • 156
  • 400
  • 240
  • 125

Answer: 156

8. HOW MUCH DOES THE VARKNOX COUCH COST IN WORK AT A PIZZA PLACE?

  • 1750
  • 2000
  • 1990
  • 1880 
Answer: 1990

9. HOW MANY DUCKS DOES IT TAKE TO KILL A HARDCORE PLAYER IN SUPER BOMB SURVIVAL?

  • 2
  • 3
  • 1
  • 6

Answer: 3

10. IF A PLAYER IS BLASTED UP HIGH, WHICH OF THESE SKILLS WOULD BE HELPFUL IN AVOIDING MOST OF THE BOMBS ON THE FIELD IN SUPER BOMB SURVIVAL?

  • Platform
  • Candy Corn
  • Black Hole
  • Footbomb

Answer: Platform

11. WHICH SKILL, WHEN ACTIVATED, ALLOWS: THE USER TO CHARGE UP AN ATTACK SIMILAR TO INK BLAST. AFTER ABOUT FOUR SECONDS, THE PLAYER CREATES A PINK BLAST SURROUNDING THEM, WITH ANYONE CAUGHT IN THE BLAST HAVING THEIR SKILL DISABLED FOR SOME TIME.

  • Gravity Pulse
  • Confusion
  • Fake Coin
  • Bear Trap

Answer: Confusion

12. WHICH ONE OF THESE SKILLS COMES IN A PACK THAT COSTS 95 GEMS?

  • Tornado Mine
  • Pumpkin Bomb
  • Ice Tower
  • Air Dash

Answer: Tornado Mine

13. AS SOON AS A PLAYER TOUCHES THIS BOMB, IT EXPLODES!
  • Nuke
  • Dynamite
  • Air Strike
  • Nitro

Answer: Nitro

14. THIS ROLLER COASTER OFFERS DEFAULT RATINGS OF: GUEST SATISFACTION: 50%, 1.5 EXCITEMENT, 2.0 INTENSITY, AND .1 NAUSEA. IT IS ALSO MODELED AFTER THE B&M COASTER.

  • Wing coaster
  • Suspended coaster
  • Floorless coaster
  • Mine train coaster

Answer: Floorless coaster

15. BUILDING SOME WATER USING THE “TERRAIN” TOOL REWARDS THE PLAYER WITH?

  • Hydraulic launch coaster & Single rail coaster
  • Suspended coaster & Balloon ride
  • Log Flume & River Rapids
  • Wing coaster & Dive coaster

Answer: Log Flume & River Rapids

16. HOW MUCH IS THE SLOPED SHINY PATH IN THEME PARK TYCOON 2?

  • 1000
  • 500
  • 250
  • 2000

Answer: 1000

17. HOW CAN YOU ACHIEVE THE SERIOUS INVESTMENTS! ACHIEVEMENT?

  • Get a park value of at least $400,000
  • Get a park value of at least $600,000
  • Get a park value of at least $300,000.
  • Get a park value of at least $200,000.

Answer: Get a park value of at least $400,000

18. THIS ULTRA RARE PET IN ADOPT ME! REQUIRES 550 STARS TO CLAIM IT.

Are you the smartest Roblox Player Ever Quiz Answers
  • Ginger Cat
  • Starfish
  • Toucan
  • Red Panda

Answer: Starfish

New Updated Alternative Questions:

Question 19. IN SPEED RUN 4, HOW MANY MORE GEMS DO YOU EARN AFTER FINISHING A LEVEL IN MIRROR MODE?
  • 3
  • 1
  • 5
  • 2

Question 20. HOW CAN YOU ACHIVE THE SERIOUS INVESTMENTS! ACHIEVEMENT?
  • Get a park value of at least $300,000
  • Get a park value of at least $400,000
  • Get a park value of at least $600,000
  • Get a park value of at least $250,000

Question 21. HOW MANY COLLECTIBLES DOES DAVID BASZUCKI HAVE?
  • 1900
  • 2078
  • 1457
  • 1990

Question 22. WHICH ONE OF THESE ITEMS COSTS 18 BUCKS IN ADOPT ME!?
  • Tall Window
  • Tiny Heart Window
  • Wooden Door
  • Cone Ceiling Light

Question 23. IN ADOPT ME!, HOW MANY ITEMS CAN BE BOUGHT UNDER THE PARTY CATEGORY?
  • 25
  • 38
  • 42
  • 48

Post a Comment

9 Comments