Ads

Spot The Turtle Quiz Latest Answers

Spot The Turtle Quiz Latest Answers \\ Spot The Turtle Quiz Latest Answers 2021 || Spot The Turtle Quiz Latest Answers Quiz Diva

Spot The Turtle Quiz Latest Answers \\ Spot The Turtle Quiz Latest Answers 2021 || Spot The Turtle Quiz Latest Answers Quiz Diva


Q 1. Can you spot the turtle?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 2. Can you spot the turtle?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 3. Can you spot the turtle?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 4. Can you spot the turtle?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
D

Q 5. Can you spot the turtle?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
C

Q 6. How many turtles are in the image?

Choices:

3 Turtles
4 Turtles
5 Turtles
6 Turtles

Right Answer:
4 Turtles

Q 7. Can you spot the turtle?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
A

Q 8. Can you spot the turtle?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Q 9. How many turtles are in the image?

Choices:

4 Turtles
5 Turtles
6 Turtles
7 Turtles

Right Answer:
6 Turtles

Q 10. Can you spot the turtle?e left has a heartache. Can you mend it?

Choices:

A
B
C
D

Right Answer:
B

Post a Comment

0 Comments