Ticker

6/recent/ticker-posts

The Amazing Spiderman Quiz Diva Answers

The Amazing Spiderman Quiz Answers || The Amazing Spiderman Quiz Diva Answers

The Amazing Spiderman Quiz from Quiz Diva, here you will get 100% correct answers. Complete your quiz offer with 100% accuracy and get credited

Q1.WHAT IS SPIDERMAN REAL IDENTITY?

The Amazing Spiderman Quiz Answers

  • Clark Kent
  • Bruce Wayne
  • Peter Parker
  • Barry Allen

Right Answer: Peter Parker


Q2.HOW DID SPIDERMAN GAIN HIS POWER?

The Amazing Spiderman Quiz Answers

  • He Was Born With Them.
  • Bit by a radioactive spider.
  • He cam from another world.
  • Gifted them from another hero.

Right Answer: Bit by a radioactive spider.


Q3.WHICH OF THIS VILLAINS IS SPIDERMAN MOST ICONIC NEMESIS?

The Amazing Spiderman Quiz Answers


  • Magneto
  • The Joker
  • Thanos
  • Green Goblin

Right Answer: Green Goblin


Q4.WHATS THE ORIGNAL GREEN GOBLINS NAME?

The Amazing Spiderman Quiz Answers


  • Harry Osborn
  • Ned Osborn
  • Norman Osborn
  • Mattew Osborn

Right Answer: Norman Osborn


Q5.PETER PARKER BECAME A SUPERHERO AFTER WITNESSING WHOS DEATH?

The Amazing Spiderman Quiz Answers


  • Aunt May
  • Uncle Ben
  • Mary Jane
  • Harry Osborn

Right Answer: Uncle Ben


Q6.WHAT IS THIS SPIDERMAN NAME?

The Amazing Spiderman Quiz Answers


  • Miles Morales
  • Matt Murdock
  • Ray Palmer
  • Charles Xavier

Right Answer: Miles Morales


Q7.FILL IN THE: "WITH GREAT____ COMES GREAT____."

The Amazing Spiderman Quiz Answers


  • Knowledge;Power
  • Power;Responsibility
  • Infulance;Responsbility
  • Ideas;Danger

Right Answer: Power;Responsibility


Q8.WHAT MOVIE DID MILES MORALES MAKE HIS BIG SCREEN DEBUT?

The Amazing Spiderman Quiz Answers


  • The Amazing Spider-Man
  • Spider-Man 2
  • Spider-Man: Into the Spiderverse
  • The Avengers
Right Answer: Spider-Man: Into the Spiderverse


Q9.WHOS IS SPIDERMAN BOSS AT THE DAILY BUGLE?


The Amazing Spiderman Quiz Answers


  • Tony Stark
  • J. Jonah Jameson
  • Eddie Brock
  • Gwen Stacy
Right Answer: J. Jonah Jameson


Q10.WHICH GRILFRIEND DIED IN SPIDERMAN WHILE FALLING OFF OF A BRIDGE?

The Amazing Spiderman Quiz Answers

  • Mary Jane Watson
  • Gwen Stacy
  • Lois Lane 
  • Kayla Silverfox

Right Answer: Gwen Stacy



Q11.WHAT THE NAME OF THE NEWSPAPER THAT PETER WORKED FOR?

The Amazing Spiderman Quiz Answers

  • Daily Bugle
  • Daily News
  • Parker News
  • New York News

Right Answer: Daily Bugle


Q12.WHO IS PETER BEST FRIEND IN THE MCU?

The Amazing Spiderman Quiz Answers

  • Fred
  • Rob
  • Ned
  • Jon

Right Answer: Ned



Q13.WHO WAS THE VILLAIN IN SPIDERMAN: HOMECOMING?

The Amazing Spiderman Quiz Answers

  • Green Goblin
  • Sandman
  • Electro
  • Vulture


Right Answer: Vulture



Q14.WHAT IS THE NAME OF PETER PARKER CURRENT COMPANY?

The Amazing Spiderman Quiz Answers


  • Parker Tech
  • Iron Spider Industries
  • Parker Industries
  • Spider-Tech

Right Answer: Parker Industries


Q15.WHAT IS SPIDER WOMAN NAME?

The Amazing Spiderman Quiz Answers

  • Mary Jane Watson
  • Gwen Stacy
  • Jessica Drew
  • Olivia Benson

Right Answer: Jessica Drew


Q16.WHAT IS THE NAME OF THE BULLY THAT PETER FACED AT HIGH SCHOOL?

The Amazing Spiderman Quiz Answers

  • Flash Thompson
  • Tom Kelly
  • Archie Andrews
  • Ned Morales


Right Answer: Flash Thompson


Q17.HOW OLD IS MILES MORALES IN MARVELS SPIDERMAN : MILES MORALES?

The Amazing Spiderman Quiz Answers

  • 13
  • 17
  • 20
  • 22
Right Answer: 17


Q18.WHAT IS THE NAME OF THE SUIT THAT TONY STARK DESIGNED FOR SPIDERMAN?

The Amazing Spiderman Quiz Answers

  • Iron Spider
  • Stealth Suit
  • Symbiote Suit
  • Captain Universe Suit


Right Answer: Iron Spider


Q19.HOW MANY SUITS DOES PETER HAVE IN THE MCU?

The Amazing Spiderman Quiz Answers

  • 3
  • 7
  • 5
  • 9

Right Answer: 5


Q20.WHICH OF THESE CHARACTERS IS KNOWN AS VENOM?

The Amazing Spiderman Quiz Answers

Eddie Brock
Barry Allen
Matt Murdock
Miles Morales

Right Answer: Eddie Brock

Post a Comment

0 Comments