Wandavision Quiz Answers 100% Score || Wanda Vision Quiz Answers Latest Edition


1. WHAT IS THE SCARLET WITCH’S REAL NAME AND WHERE IS SHE FROM?

  • Wanda Maximof & Slovakia
  • Wanda Maxcimoff & Slovenia
  • Wanda Maximoff & Sokovia
  • Wanda Maxemoff & Sovokia

Right Answer: Wanda Maximoff & Sokovia


2. WHAT ARE THE SCARLET WITCH’S POWERS CALLED?

Wandavision Quiz Answers || Wanda Vision Quiz Answers 2021
  • Eldritch Magic
  • Psionics
  • Chronokinesis
  • Astral projection

Right Answer: Psionics


3. WHO ORIGINALLY CREATED VISION?

  • Maria Hill
  • Erik Selvig
  • Helen Cho
  • Jane Foster

Right Answer: Helen Cho


4. IN THE COMICS WHAT STONE IS IN VISION’S HEAD?

Wandavision Quiz Answers || Wanda Vision Quiz Answers 2021
  • Solar Jewel
  • Mind Stone
  • Soul Gem
  • Soul Stone

Right Answer: Solar Jewel


5. WHAT POSTER DID JIMMY WOO HAVE ON HIS WALL GROWING UP?

  • Michael Jordan
  • William E. Fairbairn
  • Ellis Parker
  • Elliot Ness

Right Answer: Elliot Ness


6. WHO IS WANDA MAXIMOFF’S MENTOR IN THE COMICS?

Type Answer: Agatha Harkness


7. WANDA FIRST APPEARS IN THE MCU DURING AN END CREDITS SCENE IN WHICH MOVIE?

  • Guardians of The Galaxy
  • Thor: The Dark World
  • Captain America: The Winter Soldier
  • Avengers: Age of Ultron

Right Answer: Captain America: The Winter Soldier


8. WHEN AGATHA ASKED WANDA WHAT SPECIAL OCCASION THEY WERE CELEBRATING, WHAT DID WANDA SAY?

         -  Vision’s Birthday
         - Their Anniversary
  • Their Children’s birthdays
  • Vision’s promotion

Right Answer: Their Anniversary


9. WHAT ARE VISION AND WANDA’S CHILDREN’S NAMES?

  • Timmy and Tommy
  • Billy and Tommy
  • Tommy and Bobby
  • Brandon and Thomas

Right Answer: Billy and Tommy


10. NAMED AFTER WANDA’S HOME COUNTRY, WHAT IS THE OFFICIAL DOCUMENT DESIGNED TO REGULATE THE ACTIVITIES OF THE AVENGERS AND S.H.I.E.L.D.?
  • The Sokovia Accords
  • The Sokovia Allianxce
  • The Sokovia Pact
  • The Sokovia Agreeemnen 0

Right Answer: The Sokovia Accords


11. IN THE 2015 COMIC SERIES ‘VISION’ FROM TOM KING, VISION CREATES HIMSELF A FAMILY OF A WIFE AND TWO CHILDREN. WHAT ARE THEIR NAMES?
  • Victor, Virginia, Vivian
  • Vin, Violet, Vivianna
  • Vin, Virginia, Vivian
  • Vinny, Victoria, Violet

Right Answer: Vin, Virginia, Vivian


12. WHAT CITY DOES WANDAVISON TAKE PLACE?

Type Answer: Westview


13. WHAT ARE THE STAGE NAMES WANDA AND VISION TAKE DURING THE MAGIC ACT?
  • Sparkle and Mirage
  • Glamor and Illusion
  • Shimmer and Hallucination
  • Glimmer and Glare

Right Answer: Glamor and Illusion


14. HOW FAR AHEAD IS WANDAVISION SET AFTER ENDGAME?
  • 2 months
  • 1 year
  • 21 days
  • 10 weeks

Right Answer: 21 days


15. HOW WERE TOMMY AND BILLY BORN IN THE COMICS?

  •          Wanda and Vision.
  • Wanda converted townspeople into them.
  • Wanda used Mephisto’s soul.
  • Wanda adopted them.

Right Answer: Wanda used Mephisto’s soul.


16. THE OPENING SCENE OF EPISODE 6 IS SIMILAR TO WHAT OTHER TV SHOW?

  •           Family Matters
  • Malcolm in the Middle
  • Everybody Hates Chris
  • Friends

Right Answer: Malcolm in the Middle


17. WHAT POWER DOES TOMMY HAVE IN THE SHOW?
  • Telekinesis
  • Chonokenisis
  • Super Speed
  • Invisibility

Right Answer: Super Speed


18. WHAT CITY WERE WANDA AND VISION IN WHEN THEY WERE ATTACKED IN THE AVENGERS?


  • Paris
  • Edinburgh
  • Johannesburg
  • Amsterdam

Right Answer: Edinburgh



19. WHAT WERE QUICKSILVER’S LAST WORDS IN AGE OF ULTRON?

  • You didn’t see that coming.
  • Run.
  • I am sorry.
  • I love you.

Right Answer: You didn’t see that coming.


20. WHAT IS WANDA’S FAMILY’S DOG’S NAME?

  • Speedy
  • Sparkle
  • Sparky
  • Scuff

Right Answer: Sparky


Tags:

marvel quiz
wandavision quicksilver
mcu quiz
which wandavision character are you