Ticker

6/recent/ticker-posts

Are you a Pokemon Master? Quiz Answers Be Quizzed

1. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

Are you a Pokemon Master? Quiz Answers Be Quizzed
  • Watchdog
  • Poochyena
  • Riolu
  • Simisage

Right Answer: Riolu

2. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

  • Turtwig
  • Shaymin
  • Tepig
  • Chewtle

Right Answer: Chewtle

3. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

  • Cufant
  • Dracovish
  • Amaura
  • Braixen

Right Answer: Dracovish

4. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

  • Bergmite
  • Boldore
  • Geodude
  • Pyukumuku

Right Answer: Bergmite

5. TECHNICAL MACHINE ALERT!
  • Falkner
  • Winona
  • Jasmine
  • Flannery

Right Answer: Winona

6. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

  • Pansage
  • Panpour
  • Pansear
  • Pancham

Right Answer: Pansear

7. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

  • Foongus
  • Nuzleaf
  • Swirlix
  • Baltoy

Right Answer: Baltoy

8. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

  • Trubbish
  • Makuhita
  • Psyduck
  • Audino

Right Answer: Makuhita

9. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

  • Litten
  • Helioptile
  • Zorua
  • Poochyena

Right Answer: Litten

10. A POKEMON TYPE ALERT!

  • Normal
  • Ghost
  • Psychic
  • Fairy

Right Answer: Ghost

11. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

  • Ghastly
  • Cosmog
  • Misdreavus
  • Ditto

Right Answer: Misdreavus

12. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

  • Aron
  • Cranidos
  • Shieldon
  • Turtwig

Right Answer: Shieldon

13. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?
  • Cranidos
  • Tyrunt
  • Krokorok
  • Skrelp

Right Answer: Tyrunt

14. TECHNICAL MACHINE ALERT!

  • Thunder Bolt
  • Shock Wave
  • Thunder Punch
  • Charge Beam

Right Answer: Thunder Punch

15. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

Right Answer: Braixen

16. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

  • Toxtricity
  • Arctozolt
  • Meloetta
  • Spectrier

Right Answer: Arctozolt

17. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?
  • Rockruff
  • Perrserker
  • Litleo
  • Zorua

Right Answer: Rockruff

18. A WILD POKEMON APPEARS! CAN YOU SPOT WHO IT IS?

  • Houndoom
  • Glastrier
  • Zacian
  • Zamazenta

Right Answer: Zacian

19. TECHNICAL MACHINE ALERT!

  • Explosion
  • Catastropika
  • Self-Destruct
  • Pulverizing Pancake

Right Answer: Pulverizing Pancake

20. A POKEMON TYPE ALERT!

Are you a Pokemon Master? Quiz Answers Be Quizzed
  • Normal
  • Ice
  • Dragon
  • Fairy

Right Answer: Dragon

Post a Comment

0 Comments