Ticker

6/recent/ticker-posts

Roblox Murder Mystery Quiz Answers - Quiz Diva

1. WHAT GAME IS MURDER MYSTERY BASED OFF OF?

Roblox Murder Mystery Quiz Answers - Quiz Diva
  • Garry’s Mod
  • Clue
  • Assassin
  • Call of Duty

Right Answer: Garry’s Mod

2. WHO CREATED MURDER MYSTERY?

Roblox Murder Mystery Quiz Answers - Quiz Diva
  • David Baszucki
  • Erik Cassel
  • Nikilis
  • Alex Knapp

Right Answer: Nikilis

3. WHO IS THE ONLY CHARACTER TO START THE GAME WITH A GUN?

Roblox Murder Mystery Quiz Answers - Quiz Diva
  • Innocent
  • Sheriff
  • Murderer
  • Assassin

Right Answer: Sheriff

4. HOW MANY DIFFERENT CRATES ARE THERE IN THE GAME CURRENTLY?

Roblox Murder Mystery Quiz Answers - Quiz Diva
  • 8
  • 9
  • 11
  • 10

Right Answer: 11

5. WHICH OF THESE PETS IS GODLY?

  • Nobledragon
  • Tankie
  • Mechbug
  • Deathspeaker

Right Answer: Deathspeaker

6. WHAT IS THE RARITY OF THE ETERNAL CANE?

  • Chroma
  • Ancient
  • Godly
  • Vintage

Right Answer: Godly

7. WHAT RARITY IS THE RED LUGER?

  • Ancient
  • Godly
  • Vintage
  • Chroma

Right Answer: Godly

8. WHAT RARITY IS THE LOGCHOPPER?

  • Chroma
  • Ancient
  • Uncommon
  • Unique

Right Answer: Ancient

9. WHAT RARITY IS THE BLUE SUGAR?

  • Common
  • Ancient
  • Unique
  • Godly

Right Answer: Unique

10. WHAT RARITY IS THIS SAW?

  • Chroma
  • Unique
  • Godly
  • Legendary

Right Answer: Chroma

11. WHAT RARITY IS PIGGY?

  • Uncommon
  • Rare
  • Common
  • Legendary

Right Answer: Common

12. WHAT RARITY IS TANKIE?

  • Common
  • Uncommon
  • Rare
  • Legendary

Right Answer: Rare

13. WHAT RARITY IS THIS PET?

  • Rare
  • Uncommon
  • Legendary
  • Godly

Right Answer: Legendary

14. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

  • Rare
  • Ancient
  • Legendary
  • Godly

Right Answer: Ancient

15. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

  • Vintage
  • Legendary
  • Chroma
  • Godly

Right Answer: Vintage

16. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

  • Rare
  • Uncommon
  • Legendary
  • Vintage

Right Answer: Vintage

17. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

  • Rare
  • Common
  • Uncommon
  • Legendary

Right Answer: Legendary

18. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

  • Common
  • Uncommon
  • Rare
  • Legendary

Right Answer: Rare

19. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

  • Godly
  • Rare
  • Uncommon
  • Vintage

Right Answer: Godly

20. WHAT RARITY IS THIS WEAPON?

  • Godly
  • Vintage
  • Chroma
  • Legendary

Right Answer: Godly

Post a Comment

0 Comments