Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator The Delicious Candy Quiz Answers - Quiz Diva!

 1. NAME THE CANDY.


quiz diva spot the owl answers tapjoy quiz answers spot the snake quiz diva answers ultimate investment quiz diva answers quiz diva spot the turkey answers ultimate christmas quiz answers quiz diva video facts guess the movie quiz answers
  1. Kit Kat
  2. Reese’s Cup
  3. Hershey’s Kiss
  4. Almond Joy

Right Answer: Hershey’s Kiss



2. NAME THE CANDY.


  1. Mounds
  2. Almond Joy
  3. Bounty
  4. Milkyway

Right Answer: Almond Joy



3. NAME THE CANDY.


  1. Snickers
  2. Mounds
  3. 3 Musketeers
  4. Milkyway

Right Answer: 3 Musketeers



4. NAME THE CANDY.


  1. Skittles
  2. Sour Patch Kids
  3. Trolli Gummy Worms
  4. Life Savers

Right Answer: Sour Patch Kids


5. NAME THE CANDY.




Type Answer: Kit Kat


6. NAME THE CANDY.


  1. Jolly Ranchers
  2. Sour Patch Kids
  3. Laffy Taffy
  4. Twizzlers

Right Answer: Jolly Ranchers


7. NAME THE CANDY.


  1. Candy Teeth
  2. Candy Corn
  3. Jolly Ranchers
  4. Twizzlers

Right Answer: Candy Corn


8. NAME THE CANDY.


  1. Milkyway
  2. Snickers
  3. 3 Musketeers
  4. 100 Grand

Right Answer: Snickers


9. NAME THE CANDY.


  1. Butterfingers
  2. Laffy Taffy
  3. Swedish Fish
  4. 3 Musketeers

Right Answer: Butterfingers



10. NAME THE CANDY.


  1. Dots
  2. Milk Duds
  3. Swedish Fish
  4. M&Ms

Right Answer:M ilk Duds


11. NAME THE CANDY.




Type Answer: Lemonheads


12. NAME THE CANDY.


  1. Snickers
  2. Twix
  3. Reese’s Cup
  4. Kit Kat

Right Answer: Twix



13. NAME THE CANDY.



  1. Lemonheads
  2. Swedish Fish
  3. Sour Patch Kids
  4. Sweettarts

Right Answer: Swedish Fish


14. NAME THE CANDY.


  1. Dots
  2. Swedish Fish
  3. Dubble Bubble
  4. Sweettarts

Right Answer: Dubble Bubble


15. NAME THE CANDY.


  1. Tootsie Roll Pop
  2. Blow Pops
  3. Twizzlers
  4. Dum Dums

Right Answer: Blow Pops


16. NAME THE CANDY.


  1. Snickers
  2. Milkyway
  3. Hershey’s Bar
  4. 3 Musketeers

Right Answer: Milkyway


17. NAME THE CANDY.


  1. Atomic Fire Ball
  2. Red Hots
  3. Hot Tamales
  4. Jolly Ranchers

Right Answer: Hot Tamales


18. NAME THE CANDY.


  1. M&Ms
  2. Skittles
  3. Jelly Beans
  4. Jolly Ranchers

Right Answer: M&Ms


19. NAME THE CANDY.


  1. Snickers
  2. Hershey’s
  3. Reese’s
  4. 100 Grand

Right Answer: Reese’s


20. NAME THE CANDY.


  1. Ring Pop
  2. Push Pop
  3. Fun Dip
  4. Baby Bottle Pop

Right Answer: Baby Bottle Pop


21. NAME THE CANDY.


  1. Fun Dip
  2. Push Pop
  3. Ring Pop
  4. Pop Rocks

Right Answer: Pop Rocks


22. NAME THE CANDY.


  1. Sweettarts
  2. Fun Dip
  3. Jolly Ranchers
  4. Mike & Ikes

Right Answer: Sweettarts


23. NAME THE CANDY.


  1. Twizzlers
  2. Pixie Sitcks
  3. Fun Dip
  4. Jolly Ranchers

Right Answer: Twizzlers


24. NAME THE CANDY.


  1. Baby Ruth
  2. Take5
  3. 100 grand
  4. Whatchamacallit

Right Answer: 100 grand


25. NAME THE CANDY.

quiz diva spot the owl answers tapjoy quiz answers spot the snake quiz diva answers ultimate investment quiz diva answers quiz diva spot the turkey answers ultimate christmas quiz answers quiz diva video facts guess the movie quiz answers
  1. Hershey’s
  2. 3 Musketeers
  3. Toblerone
  4. 100 Grand

Right Answer: Toblerone

Post a Comment

Previous Post Next Post