Ticker

6/recent/ticker-posts

The Ultimate Futbol Quiz Answers - Quiz Diva

1. WHO IS THE LEADING GOALSCORER IN MEXICO’S HISTORY?


The Ultimate Futbol Quiz Answers - Quiz Diva
  • Jared Borgetti
  • Javier Hernandez
  • Luis Hernández
  • Enrique Borja

Right Answer: Javier Hernandez


2. WHO HAS THE MOST CAPS IN MEXICOS’S HISTORY?

The Ultimate Futbol Quiz Answers - Quiz Diva
  • Claudio Suárez
  • Andrés Guardado
  • Jorge Campos
  • Gerardo Torrado

Right Answer: Claudio Suárez



3. HOW MANY WORLD CUPS HAS MEXICO WON?


  • 1
  • 2
  • 0
  • 4

Right Answer: 0


4. HOW MANY WORLD CUPS HAS BRAZIL WON?


  • 2
  • 6
  • 7
  • 5

Right Answer: 5


5. WHO IS BRAZIL’S LEADING GOALSCORER?


  • Ronaldo
  • Ronaldinho
  • Neymar
  • Pele

Right Answer: Pele


6. WHO HAS THE MOST CAPS FOR BRAZIL?


  • Cafu
  • Ronaldo
  • Pele
  • Ronaldinho

Right Answer: Cafu


7. WHAT WAS MEXICO’S BEST FINISH IN THE WORLD CUP?


  • Group Stage
  • Quarter-Final
  • Round of 16
  • Final

Right Answer: Quarter-Final


8. HOW MANY GOLD CUPS HAS MEXICO WON?


  • 2
  • 6
  • 9
  • 10

Right Answer: 10


9. HOW MANY GOALS HAS NEYMAR SCORED FOR BRAZIL?


  • 54
  • 71
  • 64
  • 49

Right Answer: 64


10. WHO IS BRAZIL’S CURRENT MANAGER?


  • Cafu
  • Tite
  • Matheus Bacchi
  • Cláudio Taffarel

Right Answer: Tite


11. WHAT YEAR WAS MEXICO BANNED FROM THE WORLD CUP?


  • 1986
  • 1994
  • 2002
  • 1990

Right Answer: 1990


12. WHEN DID ALISSON RAMSES BECKER WIN BEST FIFA GOALKEEPER?


  • 2019
  • 2017
  • 2015
  • 2016

Right Answer: 2019


13. WHAT TEAM IS PHILIPPE COUTINHO CURRENTLY ON?


  • Real Madrid
  • Barcelona
  • PSG
  • Chelsea

Right Answer: Barcelona


14. WHO IS MEXICO’S CAPTAIN?


  • Andrés Guardado
  • Claudio Suárez
  • Rafael Márquez
  • Guillermo Ochoa

Right Answer: Andrés Guardado


15. WHO IS BRAZIL’S CAPTAIN?


  • Marquinhos
  • Alisson
  • Thiago Silva
  • Éverton Ribeiro

Right Answer: Thiago Silva


16. WHEN DID BRAZIL LAST HOST THE WORLD CUP?


  • 2014
  • 2010
  • 2006
  • 2002

Right Answer: 2014


17. WHEN DID PELE WIN HIS FIRST WORLD CUP?


  • 1958
  • 1962
  • 1966
  • 1970

Right Answer: 1958


18. WHAT TEAM DOES JAVIER HERNÁNDEZ PLAY FOR CURRENTLY?


  • LA Galaxy
  • NYCFC
  • New York Red Bulls
  • Los Angeles FC

Right Answer: LA Galaxy


19. WHEN DID MEXICO WIN GOLD IN THE OLYMPICS?


  • 2012
  • 2014
  • 2016
  • 2018

Right Answer: 2012


20. WHO IS MEXICO’S MANAGER?

The Ultimate Futbol Quiz Answers - Quiz Diva
  • Gerardo Martino
  • Jorge Theiler
  • Norberto Scoponi
  • Sergio Giovagnoli

Right Answer: Gerardo Martino

Tags:

  • Quiz diva football quiz answers
  • Quiz diva answers
  • The genius test quiz diva answers
  • Quiz diva food quiz answers
  • Quiz diva toy story quiz answers

Post a Comment

0 Comments