Ads

Ultimate Investment Quiz Latest Answers - Quiz Diva

Ultimate Investment Quiz Answers - Quiz Diva || Ultimate Investment Quiz Latest Answers - Get 100% Score

1. WHICH ONE OF THESE DESCRIBES WHAT THE STOCK MARKET IS MOST ACCURATELY?


Ultimate Investment Quiz Latest Answers - Quiz Diva
  • Market where you can buy and sell stocks and shares of different companies.
  • Market where you bet on horses to gain some money.
  • Market where you can buy different products that the vendors have in stock.
  • Market where you can taste different stocks and soups.

Right Answer: Market where you can buy and sell stocks and shares of different companies.


2. WHAT IS THE NAME OF THE REDDIT GROUP THAT HAS BEEN HEAVILY INVESTED IN THE STOCK MARKET RECENTLY?

Ultimate Investment Quiz Latest Answers - Quiz Diva
  • r/SecurityAnalysis
  • r/Roguetraders
  • r/Wallstreetbets
  • r/stockmarketslayers

Right Answer: r/Wallstreetbets


3. WHAT IS THE STOCK THAT STARTED ALL THE HYPE WITH REDDITORS?

Ultimate Investment Quiz Latest Answers - Quiz Diva
  • $TSLA
  • $GME
  • $AMZN
  • $AMC

Right Answer: $GME


4. WHICH INVESTMENT PLATFORM TOOK THE MOST HEAT AFTER IT LIMITED/RESTRICTED TRADING WITH “MEME” STOCKS?

Ultimate Investment Quiz Latest Answers - Quiz Diva
  • Webull
  • Fidelity
  • Robinhood
  • Ameritrade

Right Answer: Robinhood


5. WHAT WAS THE PEAK PRICE OF $GME DURING THE REDDIT HYPE IN JANUARY 2021?

Ultimate Investment Quiz Latest Answers - Quiz Diva
  • $483
  • $220
  • $501
  • $347

Right Answer: $483


6. WHICH ONE OF THESE STOCKS WAS ALSO A PART OF REDDIT’S SHORT SQUEEZE?

Ultimate Investment Quiz Latest Answers - Quiz Diva
  • $AMZN
  • $MRNA
  • $PTON
  • $NOK

Right Answer: $NOK


7. WHERE DOES WALLSTREETBETS HOPE TO SEND STOCKS LIKE $GME AND $AMC?


  • To the top
  • To the sky
  • To the moon
  • To infinity and beyond

Right Answer: To the moon


8. WHAT CRYPTOCURRENCY WAS ALSO INVOLVED IN WALLSTREETBET’S INITIATIVE?


  • Ethereum
  • Dogecoin
  • Bitcoin
  • Litecoin

Right Answer: Dogecoin


9. WHICH OF THESE BILLIONAIRES SPOKE OUT IN SUPPORT OF WALLSTREETBETS?


  • Bill Gates
  • Warren Buffett
  • Jeff Bezos
  • Elon Musk

Right Answer: Elon Musk


10. WHICH ONE OF THESE HEDGE FUNDS LOST THE MOST MONEY FROM THE $GME SHORT SQUEEZE?


  • Melvin Capital
  • Bridgewater Associates
  • AQR Capital Management
  • Two Sigma Investments

Right Answer: Melvin Capital



11. WHICH ONE OF THESE REDDIT USER’S DISCOVERED THE $GME SHORT SQUEEZE PLAN?


  • u/grebfar
  • u/DeepFuckingValue
  • u/MyLittlePegasus
  • u/WallStreetBot

Right Answer: u/DeepFuckingValue


12. WHICH ONE OF THESE PHRASES MEANS TO HOLD AND NOT SELL YOUR SHARES?


  • Iron Hands
  • Gold Hands
  • Platinum hands
  • Diamond Hands

Right Answer: Diamond Hands


13. WHAT ARE HEDGE FUNDS DOING TO TRY AND SCARE REDDIT INVESTORS INTO SELLING THEIR SHARES?


  • Short Ladder Attack
  • Buying more stock
  • Closing short positions
  • Sue Reddit

Right Answer: Short Ladder Attack



14. WHAT DID THE MEDIA CLAIM THAT REDDITORS WERE INTERESTED NEXT, WHICH REDDITORS THEN REJECTED?


  • Gold
  • Silver
  • Amazon
  • Tesla

Right Answer: Silver


15. WHAT IS IT CALLED WHEN AN INVESTOR BUYS AND SELLS A STOCK WITHIN THE SAME DAY?


  • Night Trade
  • Express Trade
  • Quick Trade
  • Day Trade

Right Answer: Day Trade



16. WHICH ONE OF THESE BILLIONAIRES DID AN AMA ON WALLSTREETBETS?


  • Elon Musk
  • Mark Cuban
  • Kylie Jenner
  • Bill Gates

Right Answer: Mark Cuban



17. WHO IS THE FOUNDER AND C.E.O. OF ROBINHOOD?


  • Michael A. Pizzi
  • Steve Boyle
  • Vladimir Tenev
  • Abigail Johnson

Right Answer: Vladimir Tenev


18. WHICH ONE OF THESE INTERNET CELEBRITIES HAS BEEN PUBLICLY SPEAKING OUT AGAINST ROBINHOOD AND IT’S FOUNDER?

Ultimate Investment Quiz Latest Answers - Quiz Diva
  • Dave Portnoy
  • Logan Paul
  • David Dobrik
  • Charli D’Amelio

Right Answer: Dave Portnoy


19. HOW LONG DO YOU HAVE TO OWN A STOCK FOR THE TAX TO CHANGE FROM SHORT-TERM TO LONG-TERM CAPITAL GAINS?

Ultimate Investment Quiz Latest Answers - Quiz Diva
  • Two years
  • 6 months
  • One year
  • 1 month

Right Answer: One year



20. WHICH OF THESE PHRASES MEANS A REDDIT INVESTOR WAS TOO QUICK TO TRADE THEIR SHARES?


  • Diamond Hands
  • Paper Hands
  • Bronze Hands
  • Rock Hands

Right Answer: 
Paper Hands


Tags:

  • quiz diva spot the snake answers
  • valentines day quiz answers
  • what was the peak price of $gme during the reddit hype in january 2021?

Post a Comment

0 Comments