Ads

VideoFacts Uno Quiz Answers - UNO Quiz Answers

Note: This article includes all versions of Uno quiz question answers so please scroll down and see your ones..

VideoFacts Uno Quiz Answers - UNO Quiz Answers


Q 1. Let’s get started! Which card would you play next?
Choices:
A
B
C
D
Right Answer:
D
Q 2. What is your next best move?
Choices:
A
B
C
D
Right Answer:
A
Q 3. What’s the best card to play here?
Choices:
A
B
C
D
Right Answer:
C
Q 4. Which card would you play next?
Choices:
A
B
C
D
Right Answer:
B
Q 5. What about now? Which card would you play?
Choices:
A
B
C
D
Right Answer:
D
Q 6. What colors are used in classic UNO?
Choices:
Yellow, blue, green and brown
Red, orange, purple and blue
Red, purple, blue and green
Red, yellow, blue and green
Right Answer:
Red, yellow, blue and green
Q 7. How many cards do players start with?
Choices:
5
6
7
8
Right Answer:
7
Q 8. Your move! Which card would you play?
Choices:
A
B
C
D
Right Answer:
B
Q 9. What’s your next move?
Choices:
A or D
Draw a card
Only B
C or B
Right Answer:
Draw a card
Q 10. Take a look at your hand. What’s your next best move?
Choices:
A
B
C
D
E
Draw a card
Right Answer:
Draw a card

Q 11. You’re playing against just one other opponent. This is your hand. What’s probably your best move here?
Choices:
A
B
C
D
E
Draw a card
Right Answer:
A

Q 12. You’re playing against one other opponent. Take a look at your hand. What’s probably your best move here?
Choices:
A
B
C
D
E
F
Right Answer:
A

Q 13. How many cards are there in the original UNO deck?
Choices:
108
76
52
112
Right Answer:
108
Q 14. Which card game most closely resembles UNO?
Choices:
Solitaire
Crazy Eights
Hearts
Poker
Right Answer:
Crazy Eights
Q 15. When was UNO invented?
Choices:
1988
1967
1971
1976
Right Answer:
1971
Q 16. What’s your next best move?
Choices:
Draw a card
A or B
Only C
A or D
Only A
Only D
Right Answer:
A or D
Q 17. What card should you play here?
Choices:
A
B
C
D
Right Answer:
D
Q 18. What’s the best move here?
Choices:
A
B
C
D
Right Answer:
C
Q 19. You’re playing against an opponent who has just one card left. Here’s your hand. Which card should you play?
Choices:
A
B
C
D
Right Answer:
C
Q 20. How do the rules change when only two people play UNO?
Choices:
Reverse works like a Skip, and when you use a Skip, you can play another card immediately
The first person who reaches 150 points wins
You cannot use more than two Wild Draw Four cards per game
The game is finished and the points are counted when the draw pile is used up
Right Answer:
Reverse works like a Skip, and when you use a Skip, you can play another card immediately
Q 21. In which situation would the dealer begin a game of UNO?
Choices:
When the first card to be placed face-up is the Reverse card
When the first card to be placed face-up is the Wild card
When the first player has no card to play
When the first player plays a Wild Draw Four card
Right Answer:
When the first card to be placed face-up is the Reverse card
Q 22. Is it ever possible to look at an opponent’s cards?
Choices:
Yes, when you suspect a Wild Draw 4 Four card was used incorrectly
No, it is not possible
Yes, when you suspect that a player has put down two or more cards instead of one
No, you can’t, unless you’ve won the game.
Right Answer:
Yes, when you suspect a Wild Draw 4 Four card was used incorrectly
Q 23. What is the penalty for a player who forgets to yell “Uno!” when only one card is left in their hand?
Choices:
Draw four cards
Draw one card
Draw two cards
Draw three cards
Right Answer:
Draw two cards
Q 24. Take a look at the cards on the right. When added up, are their point values higher or lower than a Reverse card?
Choices:
Higher
Lower
Their total is the same as the Reverse card
The cards on the right do not have point values
Right Answer:
Higher
Q 25. Take a look at the cards on the right. When added up, are their point values higher or lower than a Wild Draw Four card?
Choices:
Higher
Lower
Their total is the same as the Wild Draw Four card
The Wild Draw Four card has no point value
Right Answer:
Lower
Q 26. The first card turned up from the Draw Pile must be played, except for which card?
Choices:
Skip
Reverse
Wild Draw Four
Draw Two
Red 0
Blue 0
Right Answer:
Wild Draw Four
Q 27. Which statement below is false?
Choices:
A Wild Draw Four card cannot end a game
There are four Wild Draw Four cards in the original UNO deck
A player who receives a Wild Draw Four must draw four cards and also forfeit his/her turn
A Wild card can be used on any turn
If you draw a playable card, you must play it
All of the statements are true
Right Answer:
A Wild Draw Four card cannot end a game
Q 28. Which rule is NOT an official UNO rule?
Choices:
If you don’t have a card to play, you only have to pick up one card.
You cannot stack Draw Two and Wild Draw Four cards
The first player to score 500 points wins the game
Wild Draw Four is played only if you don’t have a card in your hand that matches the color of the card previously played
All are official UNO rules
None are official UNO rules
Right Answer:
All are official UNO rules
Q 29. Which of the following statements are false? 1.) In Progressive UNO, penalties can be stacked 2.) In Seven-0, one player trades hands with only one other player 3.) In Jump-In, players can play out of turn 4.) In Reverse-Skip, players can play both Reverse and Skip cards at the same time.
Choices:
1 and 2
2
All of the statements are false
1, 2 and 3
3 and 4
All of the statements are true
Right Answer:
All of the statements are false
Q 30. Which one is not a themed pack?
Choices:
Over the Hedge UNO
Disney Princess UNO
University of Florida UNO
Cat UNO
Betty Boop UNO
Fishing UNO
Right Answer:
Cat UNO
 
Tags:

  • uno quiz answers 2021
  • uno quiz answers 2020
  • uno quiz answers (version 1)
  • are you an uno champ quiz answers 2020
  • uno quiz questions
  • uno quiz answers (version 3)
  • how many even numbered cards did you see uno quiz
  • uno quiz answers version 5

Post a Comment

0 Comments