Ticker

6/recent/ticker-posts

War of the Kings Quiz Answers - Video Quiz Hero

1. Your brother betrayed you and took your throne. You flee to a nearby village located close to a healthy crop of trees. It is also well protected with a stone wall and has a single watchtower. Can you locate it on the map?

War of the Kings Quiz Answers - Video Quiz Hero
  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B

2. You need to help your village harvest more crops to trade and prosper. Answer this question to gain more oxen. If 7 bushels of grain buy one ox, how many bushels are needed to buy three? Type your answer in below!

Right Answer: 21

3. Rearrange this image in the correct order to build your first church!

  • ACB
  • BCA
  • CAB
  • BAC

Right Answer: BAC

4. Your trade has flourished and now it’s time to build a castle! You want to feature the color that is the least occurring color in natural foods. Which castle would this be?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: D

5. Oh no, a spy from your brother’s kingdom has infiltrated your castle! You must capture the spy before he opens the gates and lets your enemies in! Which one of these is not a castle defence?

  • Rampart
  • Moat
  • Battlement
  • Riffraff

Right Answer: Riffraff

6.1. A plague has struck, wiping out entire kingdoms. A mage promises your kingdom protection if you can spot the palindrome.

  • Daggerx
  • Doomed
  • Danger
  • Dewed

Right Answer: Dewed

6.2. A plague has struck, wiping out entire kingdoms. A mage promises your kingdom protection if you can spot the palindrome.

  • Stewed
  • Spies
  • Sewers
  • Sagas

Right Answer: Sagas

6.3. A plague has struck, wiping out entire kingdoms. A mage promises your kingdom protection if you can spot the palindrome.

  • Member
  • Mental
  • Madam
  • Moon

Right Answer: Madam

7. You’ve come into possession of an illuminated manuscript. Decode it to make huge advances in education! Type the complete message in below!

Right Answer: education is life itself

8.1. Your kingdom survived the plague, but your army is weak. Your brother has planned a military campaign against you. Solve this question to bolster your army with chainmail and horses. Type the missing number in below!

Right Answer: 1

8.2. Your kingdom survived the plague, but your army is weak. Your brother has planned a military campaign against you. Solve this question to bolster your army with chainmail and horses. Type the missing number in below!

Right Answer: 4

8.3. Your kingdom survived the plague, but your army is weak. Your brother has planned a military campaign against you. Solve this question to bolster your army with chainmail and horses. Type the missing number in below!

Right Answer6

8.4. Your kingdom survived the plague, but your army is weak. Your brother has planned a military campaign against you. Solve this question to bolster your army with chainmail and horses. Type the missing number in below!

Right Answer3

9.1. The theatre is performing a play showcasing your many accomplishments! However, your brother has sent a spy to try and poison you. Quick! Count up all the chalices in the crowd before any reach you! Type the number in below!

Right Answer: 6

9.2. The theatre is performing a play showcasing your many accomplishments! However, your brother has sent a spy to try and poison you. Quick! Count up all the chalices in the crowd before any reach you! Type the number in below!

Right Answer: 7

9.3. The theatre is performing a play showcasing your many accomplishments! However, your brother has sent a spy to try and poison you. Quick! Count up all the chalices in the crowd before any reach you! Type the number in below!

Right Answer: 8

10. Well done! Now, to finally conquer your brother and win back your crown, match the crown with the correct silhouette!

Post a Comment

0 Comments