Ticker

6/recent/ticker-posts

Among Us Tasks Quiz Answers - Quiz Diva

1. NAME THIS TASK.


Among Us Tasks Quiz Answers - Quiz Diva

  •          Chart Course
    • Garbage Disposal
    • Align Engine Output
    • Buy Beverage

    Right Answer: Align Engine Output



    2. NAME THIS TASK.



    • Align Telescope
    • Assemble Artifact
    • Inspect Sample
    • Measure Weather

    Right Answer: Align Telescope


    3. NAME THIS TASK.



    • Enter ID Code
    • Process Data
    • Measure Weather
    • Repair Drill

    Right Answer: Repair Drill



    4. NAME THIS TASK.


     

    • Measure Weather
    • Record Temperature
    • Enter ID Code
    • Inspect Sample

    Right Answer: Record Temperature

    5. NAME THIS TASK.



    • Buy Beverage
    • Clear Asteroids
    • Clean O2 Filter
    • Assemble Artifact

    Right Answer: Assemble Artifact




    6. NAME THIS TASK.



    • Buy Beverage
    • Inspect Sample
    • Reboot Wifi
    • Process Data

    Right Answer: Buy Beverage



    7. NAME THIS TASK.



    • Insert Keys
    • Reboot Wifi
    • Measure Weather
    • Monitor Tree

    Right Answer: Reboot Wifi



    8. NAME THIS TASK.



    • Process Data
    • Prime Shields
    • Open Waterways
    • Garbage Disposal


    Right Answer: Process Data



    9. NAME THIS TASK.



    • Fix Wiring
    • Fuel Engines
    • Calibrate Distributor
    • Insert Keys

    Right Answer: Calibrate Distributor


    10. NAME THIS TASK.



    • Empty Garbage
    • Clear Asteroids
    • Clean O2 Filter
    • Chart Course

    Right Answer: Chart Course



    11. NAME THIS TASK.



    • Divert Power
    • Prime Shields
    • Measure Weather
    • Empty Chute

    Right Answer: Prime Shields



    12. NAME THIS TASK.



    • Reboot Wifi
    • Record Temperature
    • Open Waterways
    • Enter ID Code


    Right Answer: Open Waterways


    13. NAME THIS TASK.



    • Clean O2 Filters
    • Clear Asteroids
    • Divert Power
    • Empty Chute


    Right Answer: Clean O2 Filters


    14. NAME THIS TASK.



    • Chart Course
    • Align Telescope
    • Clear Asteroids
    • Divert Power

    Right Answer: Clear Asteroids



    15. NAME THIS TASK.



    • Measure Weather
    • Reboot Wifi
    • Divert Power
    • Record Temperature


    Right Answer: Divert Power


    16. NAME THIS TASK

    .

    • Fix Wiring
    • Fill Canisters
    • Empty Garbage
    • Inspect Sample

    Right Answer: Empty Garbage



    17. NAME THIS TASK.


    • Enter ID Code
    • Empty Chute
    • Divert Power
    • Align Telescope


    Right Answer: Enter ID Code


    18. NAME THIS TASK.



    • Empty Chute
    • Assemble Artifact
    • Fill Canister
    • Monitor Tree

    Right Answer: Fill Canister


    19. NAME THIS TASK.



    • Fix Wiring
    • Divert Power
    • Inspect Sample
    • Measure Weather

    Right Answer: Fix Wiring


    20. NAME THIS TASK.



    • Fix Wiring
    • Measure Weather
    • Empty Chute
    • Fix Weather Node



    Right Answer: Fix Weather Node



    21. NAME THIS TASK.



    • Inspect Sample
    • Insert Keys
    • Enter ID Code
    • Empty Chute



    Right Answer: Insert Keys


    22. NAME THIS TASK.



    • Inspect Sample
    • Monitor Tree
    • Clean O2 Filter
    • Fill Canisters



    Right Answer: Inspect Sample



    23. NAME THIS TASK.



    • Enter ID Code
    • Divert Power
    • Fill Canisters
    • Fuel Engines


    Right Answer: Fuel Engines



    24. NAME THIS TASK.



    • Record Temperature
    • Measure Weather
    • Monitor Tree
    • Process Data


    Right Answer: Measure Weather


    25. NAME THIS TASK.


    Among Us Tasks Quiz Answers - Quiz Diva

    • Monitor Tree
    • Measure Weather
    • Record Temperature
    • Empty Garbage

    Right Answer: Monitor Tree

Post a Comment

0 Comments