Ticker

6/recent/ticker-posts

Bitcoin Quiz Answers - Video Quiz Hero

1. Bitcoin Uses ________ Technology To Operate With No Central Authority.

Video Quiz Hero Bitcoin Quiz Answers

  • Mentor-to-mentee
  • Peer-to-peer
  • Administrator-to-subject
  • Miner-to-buyer

Answer: Peer-to-peer

2. Bitcoin Transactions Are All Of These Except?

  • Permissionless
  • Anonymous
  • Private
  • Reversible

Answer: Reversible

3. Which Of These Describes A Dead Bitcoin?



  • A Bitcoin That Has Been Hacked And Stolen.
  • A Bitcoin That Has Been Used In An Illegal Transaction.
  • A Bitcoin Which Can No Longer Be Accessed.
  • A Bitcoin Which Has Corrupted And Lost Its Value.

Answer: A Bitcoin Which Can No Longer Be Accessed.

4. What Was Silk Road?


  • A Piece Of Code That Is Apart Of The Blockchain Technology.
  • A Bitcoin Wallet Used To Store Bitcoins Offline.
  • A Reddit Group Dedicated Ton Bitcoin Technology.
  • An Online Marketplace Where Illegal Goods Were Purchased With Bitcoin.

Answer: An Online Marketplace Where Illegal Goods Were Purchased With Bitcoin.

5. What Was The Starting Price For One Bitcoin In 2009?



  • $.005
  • $.03
  • $.0001
  • $.015

Answer: $.0001

6. When Do Bitcoin Block Rewards Change For Miners?

  • After 300,000 Blocks
  • After 430,000 Blocks
  • After 210,000 Blocks
  • After 180,000 Blocks

Answer: After 210,000 Blocks

7. What Is The Current Block Reward For Miners?



  • 12.5 Btc
  • 25 Btc
  • 6.25 Btc
  • 3.125 Btc

Answer: 6.25 Btc

8. What Is The Smallest Unit Of Bitcoin Called?


  • Satoshi
  • Millibit
  • Fillmore
  • Finney

Answer: Satoshi

9. Which One Of These Years Was The Least Volatile For Bitcoin?


  • 2010
  • 2012
  • 2015
  • 2016

Answer: 2016

10. What Is The Largest Amount Of Bitcoins To Ever Be Produced?


  • 132 Million
  • 184 Billion
  • 21 Million
  • 32 Billion

Answer: 184 Billion

11. Which One Of These Bitcoin Hacks Lead To The Largest Loss So Far?


  • Bitfinex Hack
  • Mt. Gox Collapse
  • Coincheck Hack
  • Govex Collapse

Answer: Mt. Gox Collapse

12. Which Performer Was The First To Start Accepting The Digital Currency For Their Records?


  • 50 Cent
  • Childish Gambino
  • Jamie Foxx
  • Dj Khaled

Answer: 50 Cent

13. Which Of These Features Is Present In Bitcoin?


  • Smart Contracts
  • Turing Completeness
  • Delegated Proof-of-stake
  • Automated Security

Answer: Smart Contracts

14. What Are Bitcoin Futures?


  • Price Prediction Horoscopes For Bitcoin
  • A Financial Instrument Giving You The Right To Always Buy Bitcoin At A Cheaper Price
  • A Financial Instrument Giving You The Right To Buy A Quantity Of Bitcoin At A Set Price At A Given Future Date
  • A Financial Instrument Giving You The Right To Buy A Quantity Of Bitcoin At A Set Price At A Given Date That Is At Least One Year In The Future

Answer: A Financial Instrument Giving You The Right To Buy A Quantity Of Bitcoin At A Set Price At A Given Future Date

15. What Is Included In A Block Hash?


  • All The Transactions Combined End To End Separated By Commas
  • The Timestamp When All The Miners Started Working On The Block
  • The Next Block Hash In The Blockchain
  • The Nonce Used To Achieve The Difficulty Required

Answer: The Nonce Used To Achieve The Difficulty Required

16. What Is A Payment Distribution Method For A Mining Pool?



  • Estimated Moving Average
  • Pay Per Last N Shares
  • Triple Geometric Method
  • Fibonacci Selection

Answer: Pay Per Last N Shares

17. What Is A Nonce?


  • The Transaction Id Number
  • A Miners Asic Chip Array
  • The Generator Point Used In Elliptic Curve Cryptography
  • The Number Of Miners Run Through To Generate A Correct Hash

Answer: The Number Of Miners Run Through To Generate A Correct Hash

18. What Is The History Of Bitcoin Mining In Terms Of Hardware Use Chronologically

  • CPU – GPU – FPGA – ASIC
  • GPU – CPU – FPGA – ASIC
  • GPU – CPU – ASIC – FPG
  • AASIC – FPGA – CPU- GPU

Answer: CPU – GPU – FPGA – ASIC

19. What Is A Gh/s?

  • 1000 Hashes Per Second
  • 1,000,000 Hashes Per Second
  • 1,000,000,000 Hashes Per Second
  • 1,000,000,000,000 Hashes Per Second

Answer: 1,000,000,000 Hashes Per Second

20. What Is A Bloom Filter?

Video Quiz Hero Bitcoin Quiz Answers

  • A Way Of Lowering The Amount Of Data Mobile Wallets Need To Stay Up To Date
  • A Micro Transaction Service For Music Streaming Using Bitcoin
  • A Way Of Sending Bitcoins And Verifying The Address Through Proof Of Address Certificates
  • A Full Bitcoin Node Verifying Incoming Transactions

Answer: A Way Of Lowering The Amount Of Data Mobile Wallets Need To Stay Up To Date.

Update Questions:

Q2.V2. WHAT DID SATOSHI NAKOMOTO HARD CODE INTO THE GENESIS BLOCK?

Money is only a tool. It will take you wherever you wish, but it will not replace you as the driver.

Men make counterfeit money; in many more cases, money makes counterfeit men.

A wise man should have money in his head, but not in his heart.

The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks.

Answer: The Times 03/Jan/2009 Chancellor on brink of second bailout for banks.

Q5.V2. WHAT IS A PRIVATE KEY IN BITCOIN?

A point on the elliptic curve

The password generated from the public key through modular arithmetic and SHA-256

A mode of turning off your wallet so no one can see your transaction history

A multiplier of the generator point on the elliptic curve

Answer: The password generated from the public key through modular arithmetic and SHA-256

Q7.V2. WHERE IS BITCOIN ILLEGAL?

Ecuador

Canada

Spain

Australia

Answer: Ecuador

Q10.V2. WHAT DOES SATOSHI NAKOMOTO LOOSELY TRANSLATE TO?

Wise Future Thought

Inside Teacher Origin

Balanced Inside Origin

Wise Inside Foundation

Answer: Wise Future Thought

Post a Comment

0 Comments