Ticker

6/recent/ticker-posts

General Trivia #2 Quiz Answers - Trivia Bandit

1. How many players are in a football team?

General Trivia #2 Quiz Answers
  • 6
  • 9
  • 10
  • 11

Right Answer: 11

2. In which cartoon do the characters Patrick & Gary play an important role?

General Trivia #2 Quiz Answers
  • TOM & JERRY
  • BAMBI
  • THE SIMPSONS
  • SPONGEBOB SQUAREPANTS

Right Answer: SPONGEBOB SQUAREPANTS

3. What is the capital city of Brazil

  • BRASILIA
  • SANTIAGO
  • RÍO DE JANEIRO
  • SAO PAULO

Right Answer: BRASILIA

4. What part of a plant conducts photosynthesis?

  • POLLEN
  • LEAF
  • FLOWER
  • ROOT

Right Answer: LEAF

5. Which soft drink is commonly associated with Scotland?

  • SOUR SODA
  • IRN-BRU
  • PICKLE JUICE
  • SNAKE WINE

Right Answer: IRN-BRU

6. How many horses are on each team in a polo match?

  • 4
  • 6
  • 7
  • 10

Right Answer: 4

7. What does GIF stand for?

  • GRAPHIC INTERNAL FUNCTION
  • GRAPHICS INTERMODULE FORMAT
  • GRAPH INTERNAL FIGURE
  • GRAPHICS INTERCHANGE FORMAT

Right Answer: GRAPHICS INTERCHANGE FORMAT

8. Which language is spoken the most in Colombia?

  • ENGLISH
  • SPANISH
  • PORTUGUESE
  • COLOMBIAN

Right Answer: SPANISH

9. What do the two words – Paella, Gazpacho – have in common?

General Trivia #2 Quiz Answers
  • THEY ARE NAMES FOR SPANISH DISHES
  • THEY ARE NAMES OF MOUNTAINS
  • THEY ARE PLACES FROM ITALY
  • THEY HAVE NOTHING IN COMMON

Right Answer: THEY ARE NAMES FOR SPANISH DISHES

10. In which year did the Vietnam War start?

  • 1956
  • 1955
  • 1965
  • 1945

Right Answer: 1955

Post a Comment

0 Comments