Ticker

6/recent/ticker-posts

Incredible Crypto Quiz Answers - Be Quizzed

1. WHAT WAS BITCOIN’S RECORD HIGH PRICE?

Incredible Crypto Quiz Answers - Be Quizzed
  • 68,350
  • 63,729
  • 71,882
  • 60,113

Answer: 63,729

2. HOW MUCH ETHER DID A HACKER STEAL IN 2016?

Incredible Crypto Quiz Answers - Be Quizzed
  • $25 million
  • $40 million
  • $50 million
  • $65 million

Answer: $50 million

3. WHAT IS BITCOIN’S CAP LIMIT?

Answer: 21 million

4. WHAT WAS THE EARLIEST ITERATION OF CRYPTOCURRENCIES?

  • Bitcoin
  • Litecoin
  • Hashcash
  • Digicash

Answer: Digicash

5. WHICH OF THESE IS NOT A QUALITY OF A BLOCKCHAIN?

  • Structures its data into tables
  • Data is chained together
  • Decentralized
  • Viewed Transparently

Answer: Structures its data into tables

6. HOW MANY COINS CAN LITECOIN ACCOMMODATE UP TO?

  • 64 million
  • 21 million
  • 84 million
  • 54 million

Answer: 84 million

7. WHAT BLOCKCHAIN ARE MOST NFTS A PART OF?

Answer: Ethereum

8. WHICH OF THESE MOST CLOSELY LINES UP WITH THE MEANING OF MINING BITCOIN?

  • Using your computer to verify the legitimacy of bitcoin transactions.
  • Using your computer to discover hidden bitcoin in the blockchain.
  • Using your computer to dig up blocks of bitcoin.
  • Using your computer to create new bitcoin tokens, which are added to the blockchain.

Answer: Using your computer to verify the legitimacy of bitcoin transactions.

9. WHAT IS THE BLOCK REWARD FOR DOGECOIN AS OF MAY 11, 2021?

  • 10,000
  • 15,000
  • 8,500
  • 2500

Answer: 10,000

10. ETHEREUM FOUNDER CHARLES HOSKINSON ALSO FOUNDED THIS CRYPTOCURRENCY:

  • Cardano
  • Stellar
  • Chainlink
  • Binance Coin

Answer: Cardano

11. WHERE DO BITCOIN TRANSACTION FEES GO?

  • Satoshi Nakamoto
  • Back into the blockchain
  • To the bitcoin miner
  • Used to create more tokens

Answer: To the bitcoin miner

12. WHICH OF THESE HAS THE HIGHEST CAP LIMIT?

  • Dogecoin
  • Ethereum
  • Stellar XLM
  • Binance Coin

Answer: Dogecoin

13. WHICH OF THESE IS NOT A MAJOR CONCERN WITH ETHEREUM?

  • Electrical construction of the blockchain
  • Energy Consumption from miners
  • Environmental impact from the blockchain
  • Gas Emissions caused by transactions

Answer: Electrical construction of the blockchain

14. WHAT WAS THE FIRST BITCOIN TRANSACTION USED FOR?

  • Restaurant tip
  • A car
  • Rent
  • Pizza

Answer: Pizza

15. IN 2009 HOW MUCH WOULD ONE BLOCK EARN A MINER?

Incredible Crypto Quiz Answers - Be Quizzed
  • 200 BTC
  • 50 BTC
  • 12.5 BTC
  • 25 BTC

Answer: 50 BTC

Related Posts:

Post a Comment

0 Comments