Ticker

6/recent/ticker-posts

The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers - Bequizzed

1. A POOL BALL SET INCLUDES HOW MANY BALLS?

The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers - Bequizzed
  • 12
  • 9
  • 10
  • 16

Answer: 16

2. THE AVERAGE HUMAN BODY CONTAINS HOW MANY PINTS OF BLOOD?

  • 9
  • 12
  • 7
  • 15

Answer: 9

3. WHICH OF THESE ISN’T A CELEBRITY COUPLE’S BABY’S NAME?

  • Night
  • Psalm
  • Dream
  • Apple

Answer: Night

4. WHAT IS THE HIGHEST-GROSSING VIDEO GAME FRANCHISE TO DATE?

  • Pokemon
  • Mario
  • Sonic
  • Zelda

Answer: Mario

5. WHO WAS EVERYONE’S FIRST FRIEND ON THE MYSPACE PLATFORM?

  • Bob
  • Tom
  • Jim
  • Matt

Answer: Tom

6. WHO HAS THE MOST FOLLOWERS ON INSTAGRAM AS OF APRIL, 2020?

  • Kylie Jenner
  • Drake
  • Christiano Ronaldo
  • Kim Kardashian

Answer: Christiano Ronaldo

7. “PLOP, PLOP, FIZZ, FIZZ” WAS AN ADVERTISING SLOGAN FOR WHAT?

  • Rice Krispies
  • Pop Rocks
  • Pepsi
  • Alka Seltzer

Answer: Alka Seltzer

8. WHAT IS THE WORLD’S OLDEST AND MOST WIDELY CONSUMED ALCOHOLIC DRINK?

  • Red Wine
  • Beer
  • White Wine
  • Vodka

Answer: Beer

9. WHAT LETTER REPRESENTS POTASSIUM IN CHEMISTRY AND A STRIKEOUT IN BASEBALL?

  • C
  • S
  • K
  • M

Answer: K

10. WHICH R-RATED WAS THE FIRST TO SURPASS $1 BILLION AT THE GLOBAL BOX OFFICE?

  • The Conjuring
  • It
  • Joker
  • Deadpool

Answer: Joker

11. HOW MANY KEYS ARE ON A STANDARD PIANO?

Answer: 88

12. WHAT KITCHEN INVENTION TOOK THE TOP PRIZE AT THE CHICAGO WORLD’S FAIR IN 1893?

  • Film Camera
  • Dishwasher
  • Radio
  • Vacuum Cleaner

Answer: Dishwasher

13. WHO WAS THE ONLY PERSON IN NBA HISTORY TO BE NAMED MOST VALUABLE PLAYER, COACH OF THE YEAR, AND EXECUTIVE OF THE YEAR?

  • Larry Bird
  • Magic Johnson
  • Michael Jordan
  • Phil Jackson

Answer: Larry Bird

14. WHO IS THE MOST DECORATED OLYMPIAN OF ALL TIME?

  • Usain Bolt
  • Michael Phelps
  • Simone Biles
  • Allyson Felix

Answer: Michael Phelps

15. WHAT IS THE LONGEST RIVER IN THE WORLD?

  • Amazon
  • Nile
  • Yangtze
  • Ganges

Answer: Nile

16. WHICH SPORT HAS BEEN PLAYED ON THE MOON?

  • Soccer
  • Baseball
  • Golf
  • Football

Answer: Golf

17. WHAT IS TRISKAIDEKAPHOBIA THE FEAR OF?

  • Sponges
  • The number thirteen
  • Being looked at
  • Blood

Answer: The number thirteen

18. WHICH COUNTRY HAS THE LONGEST COASTLINE?

  • Canada
  • China
  • United States
  • Russia

Answer: Canada

19. WHAT IS THE MOST WIDELY SPOKEN LANGUAGE IN THE WORLD?

  • English
  • Spanish
  • Mandarin
  • Russian

Answer: Mandarin

20. WHAT IS THE NAME OF GWYNETH PALTROW’S LIFESTYLE BRAND?

  • Goop
  • Poosh
  • Poog
  • Shoop

Answer: Goop

21. NEW YORK CITY WAS ORIGINALLY KNOWN BY WHICH DUTCH NAME?

The Ultimate Bar Trivia Quiz Answers - Bequizzed
  • Nieuw London
  • Nieuw Amsterdam
  • Nieuw Rotterdam
  • Nieuw Cornish

Answer: Nieuw Amsterdam

Tags: 

  • bar trivia questions and answers 2021
  • bar trivia questions by category
  • bar trivia questions multiple choice
  • bar trivia history questions
  • bar trivia rounds
  • bar trivia questions 2021
  • general trivia questions and answers

Post a Comment

0 Comments