Ticker

6/recent/ticker-posts

Unscramble It Quiz Answers (All Versions) - Video Facts

1. Can you unscramble our first word?

Unscramble It Quiz Answers (All Versions) - Video Facts
  • Zipaz
  • Plaza
  • Pizaz
  • Pizza

Right Answer: Pizza

2. Think you can unscramble this word correctly?

Unscramble It Quiz Answers (All Versions) - Video Facts
  • Baggage
  • Cabbage
  • Barrage
  • Aggabec

Right Answer: Cabbage

3. Think you know what this word is? Unscramble it!

  • Hotpot
  • Topshot
  • Photos
  • Stopoh

Right Answer: Photos

4. Think you know what this word is?

  • Aquesce
  • Acquire
  • Aquire
  • Raqueic

Right Answer: Acquire

5. Think you can unscramble this word?

  • Misspel
  • Mispells
  • Misspell
  • Mispels

Right Answer: Misspell

6. King Tut was an example of our next word! Think you can unscramble it down below?

Right Answer: Pharaoh

7.Version 1. Trees, oceans, animals! These are all part of our next scrambled word. Unscramble it down below!

Right Answer: Nature

7.Version 2. Shakespeare is a prime example of our next scrambled word. Unscramble it down below!

Right Answer: Playwright

7. Version 3. If you’re not feeling so well, you might be feeling like our next scrambled word. Unscramble it down below!

Right Answer: Nauseous

8.Version 1. This word is very, very small. Unscramble it down below!

Right Answer: Miniscule

8. Version 2. This word is smoked and seasoned. Unscramble it down below!

Right Answer: Bologna

8. Version 3. This word is a plant and a color. Unscramble it down below!

Right Answer: Fuchsia

9. Version 1. Think you can unscramble our next word? Which organization invented it?

Unscramble It Quiz Answers (All Versions) - Video Facts

Statistical Society of London

Society of Antiquaries

Eton College

Manchester Statistical Society

Right Answer: Statistical Society of London


9. Version 2. Think you can unscramble our next word? In which year was it invented?

  • 1830
  • 1798
  • 1838
  • 1816

Right Answer: 1838

9. Version 3. Take a look at our next word and unscramble it! What part of speech is it?

  • Verb
  • Noun
  • Adjective
  • Adverb

Right Answer: Verb

10. Version 1. Unscramble this word, if you can! Who used this distinctive word when speaking to Richard Nixon?

  • Thompson
  • Linden
  • Shanks
  • Haldeman

Right Answer: Haldeman

10. Version 2. Unscramble this word! Who formally published this word in the early 1900s?

  • Thomas Casey
  • Deborah Lind
  • Michael Thelen
  • Alan Solem

Right Answer: Thomas Casey

10. Version 3. Unscramble this word and type in what part of speech it is!

  • Verb
  • Noun
  • Adjective
  • Adverb

Right Answer: Noun

10. Version 4. Unscramble this word! Who coined it?

Unscramble It Quiz Answers (All Versions) - Video Facts
  • Stoker
  • Wodehouse
  • Woolf
  • Walpole

Right Answer: Walpole

Related Posts:


Tags:

Unscramble It Quiz 100% Answers | Video Facts - YouTube
Unscramble It Quiz Answers | Updated Version | Unscramble the Country Quiz Answers 100% | Video-facts 

Post a Comment

0 Comments