Ticker

6/recent/ticker-posts

Spelling Bee Challenge Quiz Answers – VideoQuizStar

Question 1. How do you spell this guy’s name?

spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Pog
  • Pink
  • Pug
  • Pig

Answer: Pig

Question 2. What about this beautiful creature’s name?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Turtle
  • Turttel
  • Turttle
  • Turtel

Answer: Turtle

Question 3. Something you keep as a memento from a trip is also called a what?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Souvenere
  • Souvenir
  • Suvenir
  • Souvenear

Answer: Souvenir

Question 4. If you want to give support to someone, you ___ them.
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Incourage
  • Encurage
  • Incorage
  • Encourage

Answer: Encourage

Question 5. How do you spell this animal’s name?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Elefant
  • Elifant
  • Eliphant
  • Elephant

Answer: Elephant

Question 6. What is this creature called?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • octopus
  • octoopus
  • octoopus
  • octopuss

Answer: octopus

Question 7. A delicious red fruit
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • strayberry
  • strawbery
  • strawberry
  • stewberry

Answer: strawberry

Question 8. A display of art is called an ________
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • exhibittion
  • exibition
  • exhibition

Answer: exhibition

Question 9. This small European country is called _______
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Luxemborg
  • Luxenbourg
  • Luxemburg
  • Luxembourg

Answer: Luxembourg

Question 10. A Mexican flatbread is called a ______
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Torta
  • Tortilla
  • Tortilae
  • Torrtila

Answer: Tortilla

Question 11. Moody is another word for _______
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • temporamental
  • temperamental
  • temparamental

Answer: temperamental

Question 12. To destroy something is to ______ it
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • declare
  • denounce
  • demonstrate
  • demolish

Answer: demolish

Question 13. A synonym of ‘notify’ is?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • alert
  • enliven
  • conceal
  • teach

Answer: alert

Question 14. When someone talks quietly, they _____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • whissper
  • wisper
  • wheasper
  • whisper

Answer: whisper

Question 15. When something is aggressive or vicious it is _____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • fearse
  • fierce
  • feirce
  • fearis

Answer: fierce

Question 16. An upright object used to display art
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • eassel
  • easele
  • easel
  • aesel

Answer: easel

Question 17. Jimmy and Rose walked with a steady _____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • gate
  • great
  • gait
  • geat

Answer: gait

Question 18. How do you spell the name of this guy?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Meerkat
  • Meercat
  • Merkat
  • Meerkatt

Answer: Meerkat

Question 19. What bursts out of here and grants all your wishes?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • A genie
  • A genee
  • A geenie
  • A genei

Answer: A genie

Question 20. When a cheese is streaked with blue marks like this, we say it is ____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Vained
  • Viened
  • Veiend
  • Veined

Answer: Veined

Question 21. This is an example of _____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Graffiti
  • Grafitti
  • Grafiti
  • Graffeety

Answer: Graffiti

Question 22. This delicious fruit is known as a ______
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Pirsimmon
  • Persimmon
  • Persimon
  • Pursimmon

Answer: Persimmon

Question 23. What do you call this move?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Pirouete
  • Pirrouette
  • Pirouette
  • Pirrouete

Answer: Pirouette

Question 24. It’s nice to relax upon the ______
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Cheux lounge
  • Chaise lounge
  • Che lunge
  • Cheslounge

Answer: Chaise lounge

Question 25. When a baby gets upset, we say it is being ___
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Cranki
  • Crankey
  • Cranky
  • Kranky

Answer: Cranky

Question 26. What’s the name of this fun instrument?
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Ukulele
  • Yukuele
  • Ukuleli
  • Ukelele

Answer: Ukulele

Question 27. This beautiful Scottish city is called ____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Edinborgh
  • Edinborough
  • Edinburgh
  • Edinburugh

Answer: Edinburgh

Question 28. This lady is in a state of ____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Leviation
  • Levitation
  • Levitatin
  • Lavitation

Answer: Levitation

Question 29. Yum! This tasty avocado dip is also known as ____
spelling bee challenge quiz answers 2021
  • Gaucamole
  • Guacamole
  • Guacamolle
  • Guacamolie

Answer: Guacamole

Question 30. How do you spell the name of this classical composer?
  • Beathoven
  • Baethoven
  • Beethoven
  • Batehoven

Answer: Beethoven

Question 31. This piece is displayed in a British city, which of the options below is correct?
  • Burmingam
  • Burmingham
  • Birmingham
  • Birminghem

Answer: Birmingham

Question 32. The process of redeeming something is known as __
  • Redemption
  • Redempteon
  • Redemtion
  • Redemteon

Answer: Redemption

Question 33. The South African Bantu language spoken with clicks is known as _____
  • Xhosa
  • Zhosa
  • Kousa
  • Ngousa

Answer: Xhosa

Question 34. Spell the name of this funky instrument.
  • Balalakai
  • Balalaka
  • Balalaika
  • Balaika

Answer: Balalaika

Question 35. An instrument famously featured in The Legend of Zelda series is below, but which version is correct?
  • Ocarina
  • Ocarinna
  • Ocerina
  • Ocarena

Answer: Ocarina

Question 36. A 2014 film followed the lengths a drummer went to in order to master his craft. The film’s title is also a neck injury caused by sudden movement of the head. Where is the correct spelling below?
  • Whipplash
  • Wiplash
  • Whiplesh
  • Whiplash

Answer: Whiplash

Question 37. Complete this phrase: ‘You’re in a ___ of your own.’
  • Legue
  • League
  • Leuge
  • Leage

Answer: League

Question 38. Istanbul was once known by another name, which of these is the correct spelling for the ancient capital city?
  • Constantinople
  • Constancetinople
  • Constantenople
  • Constentinople

Answer: Constantinople

Question 39. What is this little guy called?
  • Axelotl
  • Axalotl
  • Axolotle
  • Axolotl

Answer: Axolotl

Question 40. A British MP set a new record for longest word said in Parliament. The word was:
Spelling Bee Challenge Quiz Answers – VideoQuizStar
  • Otorhinolaryngological
  • Spectrophotofluorometrically
  • Antidisestablishmentarianism
  • Floccinaucinihilipilification

Answer: Floccinaucinihilipilification

Tags:

  • spelling bee practice words
  • spelling bee test for grade 8
  • spell bee questions
  • spell bee mock test
  • how to conduct spell bee contest online
  • eurasian spelling bee past papers
  • free robux

Post a Comment

0 Comments