Ticker

6/recent/ticker-posts

Guess The Cereal Quiz Answers - Quiz Factory

1. Name this cereal!

Answer: Kix

2. Guess this marshmallow packed cereal!

Answer: Lucky Charms

3. How about this cereal?


Answer: Smart Start

4. What cereal has these golden puffs?

Answer: Cap’n Crunch

5. Guess which cereal this is!

Answer: Honey Bunches of Oats

6. What is this cereal?

Answer: Puffins

7. Name this scrumptious cereal!

Answer: Cookie Crisp

8. Do you know this one?

Answer: Golden Crisp

9. You definitely know this colorful cereal!

Answer: Froot Loops

10. Which cereal is this?

Answer: Fiber One

11. Name this cereal!

Answer: Special K

12. This health-conscious cereal is…

Answer: All Bran

13. What is this cereal made up of tasty squares?

Answer: Golden Grahams

14. Name this healthy cereal:

Answer: Raisin Bran

15. What is this peanut butter and chocolate cereal?

Right Answer: Reese’s Puffs

16. What popular cereal is this?

Answer: Frosted Flakes

17. Name this delicious cereal!

Answer: Honey Smacks

18. Name this familiar favorite!

Answer: Cheerios

19. Which cereal is this?

Answer: Wheaties

20. Name this childhood favorite!

Answer: Cinnamon Toast Crunch

Post a Comment

0 Comments