Ticker

6/recent/ticker-posts

Movie Trivia #3 Quiz Answers - Trivia Bandit

1. “The first rule is: you don’t talk about it” is a reference to which movie?

Movie Trivia #3 Quiz Answers - Trivia Bandit
  • American Pie
  • Fight Club
  • Unthinkable
  • The Island

Answer: Fight Club

2. In “Jurassic World”, what is the name of the dinosaur that is a genetic hybrid?

  • Pteranodon
  • Mosasaurus
  • Tyrannosaurus Rex
  • Indominus Rex

Answer: Indominus Rex

3. Which of the following is NOT a quote from the 1942 film Casablanca?

  • “Of all the gin joints, in all the towns, in all the world, she walks into mine”
  • “Here’s lookin’ at you, kid”
  • “Round up the usual suspects”
  • “Frankly, my dear, I don’t give a damn”

Answer: “Frankly, my dear, I don’t give a damn”

4. What name did Tom Hanks give to his volleyball companion in the film ‘Cast Away’?

  • Wilson
  • Jones
  • Friday
  • Billy

Answer: Wilson

5. What was Dorothy’s surname in “The Wizard Of Oz”?

  • Day
  • Parker
  • Gale
  • Perkins

Answer: Gale

6. What was the title of the first Bond movie, released in 1962?

  • Thunderball
  • Dr. No
  • Goldfinger
  • From Russia with Love

Answer: Dr. No

7. In what year was the first Transformers movie released?

Movie Trivia #3 Quiz Answers - Trivia Bandit
  • 2009
  • 2007
  • 1984
  • 1986

Answer: 1986

8. What was the name of the planet in “Aliens”?

  • LV-426
  • FR-838
  • Weyland Yutani Corporation Base
  • DI-621

Answer: LV-426

9. Which movie sequel had improved box office results compared to its original film?

  • Sin City: A Dame to Kill For
  • Son of the Mask
  • Speed 2: Cruise Control
  • Toy Story 2

Answer: Toy Story 2

10. Which one of these action movies are shot entirely in one take?

  • The Bourne Legacy
  • The Professional
  • Victoria
  • Ip Man 2

Answer: Victoria

11. Darth Vader’s famous reveal to Luke is iconic. But which of these is the right one?

  • “You’re wrong. I am your father”
  • “Luke, I am your father”
  • “No. I am your father”
  • “The truth is that I am your father”

Answer: “No. I am your father”

12. According to “Star Wars”, which planet does Obi-Wan Kenobi come from?

  • Tatooine
  • Stewjon
  • Alderaan
  • Naboo

Answer: Stewjon

13. Which town is the setting for the Disney movie The Love Bug (1968)?

  • Sacramento
  • Los Angeles
  • San Francisco
  • San Jose

Answer: San Francisco

14. In Finding Nemo, what was the name of Nemo’s mom?

  • Coral
  • Sandy
  • Shelly
  • Pearl

Answer: Coral

15. Which film earned less than $80,000 at box office?

  • Finding Nemo
  • Fightclub
  • Foodfight!
  • Forest Gump

Answer: Foodfight!

16. Which of these Movies was NOT released in 1996?

  • Mission: Impossible
  • Independence Day
  • The Rock
  • Gladiator

Answer: Gladiator

17. In the film “Harry Potter and the Order of The Phoenix”, why was Harry Potter’s scream, after Sirius Black died, muted?

  • Too Harsh
  • Too Loud
  • Too Violent
  • Too Agonizing

Answer: Too Agonizing

18. Mark Wahlberg played the titular character of which 2008 video-game adaptation?

  • God Of War
  • Max Payne
  • Hitman
  • Alan Wake

Answer: Max Payne

19. Who voiced Metalbeard in “The Lego Movie”?

  • Morgan Freeman
  • Liam Neeson
  • Nick Offerman
  • Will Arnet

Answer: Nick Offerman

20. In the movie “Blade Runner”, what is the term used for human-like androids ?

Movie Trivia #3 Quiz Answers - Trivia Bandit
  • Cylons
  • Synthetics
  • Skinjoes
  • Replicants

Answer: Replicants

Post a Comment

0 Comments