Ticker

6/recent/ticker-posts

TV Shows Trivia Quiz Answers - Trivia Bandit

1. What breed of dog is “Scooby-Doo”?

TV Shows Trivia Quiz Answers - Trivia Bandit
  • Golden Retriever
  • Great Dane
  • Pitbull
  • Boxer

Answer: Great Dane

2. “Game of Thrones”, the HBO series, is based on which series of books?

  • A Song of Ice and Fire
  • Harry Potter
  • The Wheel of Time
  • Lord of the Rings

Answer: A Song of Ice and Fire

3. What is the name of the main antagonists in Battlestar Galactica?

  • The Collective
  • The Cylons
  • The Federation
  • The Rebels

Answer: The Cylons

4. Who was the winner of “Big Brother” Season 10?

  • Dan Gheesling
  • Ryan Sutfin
  • Chris Mundorf
  • Bryce Kranyik

Answer: Dan Gheesling

5. In the cartoon ‘SpongeBob SquarePants’, what did the acronym E.V.I.L stand for?

  • EACH VILLAIN IS LEMONADE
  • EVERY VILLAIN IS LEMONS
  • EVERY VILLAIN IS LEMONADE
  • EVERY VILLAIN IS LIMES

Answer: EVERY VILLAIN IS LEMONS

6. In which state of America was the Fresh Prince of Bel-Air born and raised in?

  • FLORIDA
  • CALIFORNIA
  • NEW JERSEY
  • PENNSYLVANIA

Answer: PENNSYLVANIA

7. What episode of “Mr. Bean” saw him trying to prevent people from seeing him naked?

  • BACK TO SCHOOL MR. BEAN
  • THE TROUBLE WITH MR. BEAN
  • MR. BEAN IN ROOM 426
  • MR. BEAN GOES TO TOWN

Answer: MR. BEAN IN ROOM 426

8. Which character was played by Dustin Diamond in the sitcom ‘Saved by the Bell’?

  • Zack
  • A.C. Slater
  • Screech
  • Mr. Belding

Answer: Screech

9. In “Donkey Kong Country”, why does Donkey Kong want to know the secret of the crystal coconut?

  • Because Diddy Kong asked him
  • To find out where all the bananas are
  • He wants to punish hunters
  • Because he’s the big kahuna

Answer: Because he’s the big kahuna

10. In the episode of SpongeBob SquarePants, “Survival of the Idiots”, Spongebob called Patrick which nickname?

TV Shows Trivia Quiz Answers - Trivia Bandit
  • Starfish
  • Larry
  • Pinhead
  • Dirty Dan

Answer: Pinhead

Post a Comment

0 Comments