Ticker

6/recent/ticker-posts

Where Do These Foods Originate Quiz Answers - Be Quizzed

1. WHERE DO FISH AND CHIPS ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers - Be Quizzed
  • Germany
  • England
  • Belgium
  • France

Answer: England

2. WHERE DO CROISSANTS ORIGINATE FROM?

  • Austria
  • France
  • Sweden
  • Spain

Answer: Austria

3. WHERE DO CREPES ORIGINATE FROM?

  • Belgium
  • Norway
  • Portugal
  • France

Answer: France

4. WHERE DOES HOT CHOCOLATE ORIGINATE FROM?

  • Iceland
  • Mexico
  • Russia
  • Brazil

Answer: Mexico

5. WHERE DOES BIRYANI ORIGINATE FROM?

  • Iran
  • China
  • India
  • Japan

Answer: India

6. WHERE DO NOODLES ORIGINATE FROM?

  • China
  • Italy
  • Spain
  • Greece

Answer: China

7. WHERE DOES HAINANESE CHICKEN ORIGINATE FROM?

  • China
  • Japan
  • Vietnam
  • Singapore

Answer: Singapore

8. WHERE DO KIWIS ORIGINATE FROM?

  • Australia
  • New Zealand
  • China
  • Japan

Answer: China

9. WHERE DOES PEANUT BUTTER ORIGINATE FROM?

  • USA
  • England
  • Peru
  • Canada

Answer: USA

10. WHERE DOES PHO ORIGINATE FROM?

  • Vietnam
  • SIngapore
  • South Korea
  • China

Answer: Vietnam

11. WHERE DOES PAELLA ORIGINATE?

  • Spain
  • Peru
  • Portugal
  • Brazil

Answer: Spain

12. WHERE DOES POUTINE ORIGINATE FROM?

  • Canada
  • England
  • USA
  • Germany

Answer: Canada

13. WHERE DOES RAMEN ORIGINATE FROM?South

  • Korea
  • Japan
  • China
  • Singapore

Answer: Japan

14. WHERE DOES BIGOS ORIGINATE FROM?

  • Germany
  • Poland
  • Spain
  • Peru

Answer: Poland

15. WHERE DOES SAFFRON ORIGINATE FROM?

  • Egypt
  • Peru
  • Iran
  • India

Answer: India

16. WHERE DOES HAGGIS ORIGINATE FROM?

  • Germany
  • France
  • Ireland
  • Scotland

Answer: Scotland

17. WHERE DOES CAESAR SALAD ORIGINATE FROM?

  • Greece
  • Italy
  • Mexico
  • Portugal

Answer: Mexico

18. WHERE DOES SHISH KEBAB ORIGINATE FROM?

  • Israel
  • India
  • Iran
  • Turkey

Answer: Turkey

19. WHERE DOES GOULASH ORIGINATE FROM?

  • Denmark
  • Hungary
  • Germany
  • France

Answer: Hungary

20. WHERE DOES CHEESECAKE ORIGINATE FROM?

Where Do These Foods Originate Quiz Answers - Be Quizzed
  • Spain
  • Greece
  • Italy
  • France

Answer: Greece

Post a Comment

0 Comments