Ticker

6/recent/ticker-posts

Coinmarketcap Graph Token Quiz Answers - 10 GRT Free

CoinMarketCap users can learn about "The Graph". If a user successfully completes the quiz, they will receive 10 GRT tokens as a reward (first-come-first-serve). Re-Learn & Earn starts July 5th!

Coinmarketcap The Graph Re-Learn & Earn Campaign

Pre Requisites for CMC Learn & Earn Campaign;

Coinmarketcap Account: 

Binance(KYC Verified A/c)

- Must Participate only once per quiz

Coinmarketcap - The Graph Token Quiz Answers 

Q1. What is the total supply of GRT tokens?

Ans: 10,000,000,000

Q2. What is The Graph?

Ans: An indexing protocol for organizing blockchain data.

Q3. What are subgraphs?

Ans: Open APIS that anyone can query

Q4. What’s the query language used for Subgraphs?

Ans: GraphQL

Q5. What do Curators do?

Ans: Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares.

Q6. What are Indexers?

Ans: Node operators that index data and serve queries.

Q7. Why do indexers have to stake GRT?

Ans: For economic security so if they misbehave they can be slashed (lose their GRT).

Q8. By delegating GRT to Indexers what can you do?

Ans: Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy.


Also Check:


Post a Comment

0 Comments