Ticker

6/recent/ticker-posts

Fun Color Vision Challenge Quiz Answer - Video Quiz Star

1. Which picture matches the one on the left?

Answer: B

2. Which picture matches the one on the left?

Answer: A

3. Which one matches the one on the left?

Answer: D

4. Do you know which one matches the picture on the left?

Answer: C

5. Can you see which color is different?

Answer: B

6. Which color is different here?

Answer: B

7. Which number do you see here?

Answer: 74

8. What do you see in this picture?

Answer: Fish

9. Which number do you see?

Answer: 2

10. Which numeral is fainter?

Answer: 2

11. Apart from color, are these two images identical?

Answer: Yes

12. How many numerals can you see in this picture?

Answer: 4

13. Which images feature the same numbers?

  • A/C and A/D
  • A/D and B/C
  • A/B and C/D
  • They are all different

Answer: A/D and B/C

14. What colour is the object in the circle?

Answer: Blue

15. What do you recognise here?

  • Giraffe
  • Horse
  • Llama
  • Dinosaur

Answer: Giraffe

16. How many shades can you see in the winding line?

Answer: 4

17. Where is the opening in the circle pointing?

Answer: A

18. Which one is different?

Answer: C

19. Which two colors make up the color on the left?

Answer: C

20. Which two colors make up the color on the left??

Answer: B

21. Getting tricky now! Which two colors make up the color on the left?

Answer: C

22. How many squares have a different color?

Answer: 2

23. Let’s see if you can match which one fits the picture on the left!

Answer: A

24. What do you see here?

Answer: 52

25. In which row can you find a different colored square?

Answer: C

26. Which of these blues is closer to purple?

Answer: B

27. Are 5 and 6 the same?

Answer: No

28. What color would you get if you mixed 3 and 7?

Answer: Maroon

29. Which orange is lighter?

Answer: B

30. Which green is more saturated?

Answer: B

Also Check: Video Quiz Star Video Quiz Extravaganza Answers

Post a Comment

0 Comments