Ads

Video Quiz Extravaganza Answers - Video Quiz Star

1. Let’s start off easy with our first video: One of these ladies from the Roaring Twenties is different from the others. Can you find her in just a quarter of a minute?

Video Quiz Extravaganza Answers - Video Quiz Star
  • 7
  • 6
  • 4
  • 2
  • 5
  • 3
  • 1

Answer: 5

2. One Smiley is not like the others.Where is it? Play the video and try to spot it.

  • A1
  • B1
  • A2
  • B2
  • B3
  • A3

Answer: B3

3. Finding the odd one out was too easy? Well, how about finding two identical emojis among a group of 52? Press Play and put your attention to the test!

Video Quiz Extravaganza Answers - Video Quiz Star
  • C8 + E3
  • B1 + C7
  • B4 + E8
  • B1 + D9
  • B6 + D11
  • B3 + E4

Answer: B1 + D9

4. One of the distinguished gentlemen in this video is different from the others. Put on your monocle and try to find him!

  • 5
  • 2
  • 1
  • 4
  • 3

Answer: 2

5. Can you spot the two identical pets in this menagerie?

  • Beige Pugs
  • Spotted Rabbits
  • White Chickens
  • Black Cats
  • Spotted Dogs
  • Grey Cats
  • Striped Cats
  • White Dogs

Answer: White Chickens

6. See if you can find the number 8 in this fast-paced video!

  • B1
  • A2
  • B3
  • B2
  • A3
  • A1

Answer: A1

7. There’s an amphibian hiding in the autumn foliage. Can you find it before time runs out?

  • B2
  • A3
  • A1
  • B3
  • A2
  • B1

Answer: B3

8. Can you find your way around the final frontier? Try and find the two identical objects at warp speed!

  • A3 + E5
  • A4 + E4
  • C1 + E3
  • A4 + E9
  • B8 + C1
  • C6 + D2
  • A2 + D8
  • B4 + D5

Answer: B8 + C1

9. Can you spot the penultimate letter of the alphabet in our penultimate video?

  • C3
  • C2
  • A1
  • B2
  • C1
  • B3
  • B1
  • A3
  • A2

Answer: B3

10. Which animal appears only once in this last video?

Video Quiz Extravaganza Answers
  • Owl
  • Butterfly
  • Stag
  • Hedgehog
  • Bear
  • Unicorn
  • Crow
  • Wolf

Answer: Crow

Also Check: Spot the Squirrel Quiz Answers - Be Quizzed

Post a Comment

0 Comments