Ads

Are You Kanye West’s #1 Fan Quiz Answers - BeQuizzed

1. WHAT IS KANYE WEST’S FULL NAME?


Are You Kanye West’s #1 Fan Quiz Answers - BeQuizzed
  • Kanye Ovante West
  • Kanye Donda West
  • Kanye Omari West
  • Kanye Damon West

Right Answer: Kanye Omari West

2. WHAT WAS THE NAME OF KANYE’S FIRST ALBUM?


  • Graduation
  • The College Dropout
  • Late Registration
  • 808s & Heartbreak

Right Answer: The College Dropout

3. WHEN IS KANYE’S BIRTHDAY?


  • June 4, 1977
  • July 8, 1978
  • June 8, 1977
  • December 4, 1978

Right Answer: June 8, 1977

4. WHO DOES KANYE SAMPLE ON HIS SONG THROUGH THE WIRE


  • Diana Ross
  • Patti Labelle
  • Anita Baker
  • Chaka Khan

Right Answer: Chaka Khan

5. WHERE WAS KANYE BORN?


  • Atlanta
  • Chicago
  • Detroit
  • Los Angeles

Right Answer: Atlanta

6. HOW MANY GRAMMY AWARDS HAS KANYE WON?


  • 9
  • 15
  • 21
  • 27

Right Answer: 21

7. WHICH POP STAR DID KANYE INTERRUPT ON STAGE AT THE 2009 VMAS?


  • Miley Cyrus
  • Taylor Swift
  • Lady Gaga
  • Britney Spears

Right Answer: Taylor Swift


8. WHAT YEAR DID THE NIKE AIR YEEZY DEBUT?


  • 2009
  • 2010
  • 2011
  • 2012

Right Answer: 2009

9. WHAT IS KANYE’S MOTHER’S NAME?


  • Donna
  • Diana
  • Donda
  • Dihanna

Right Answer: Donda

10. WHAT IS THE NAME OF THE BEAR MASCOT USED ON THE COVERS OF KANYE’S FIRST THREE ALBUMS?


  • College Bear
  • Yeezy Bear
  • Party Bear
  • Dropout Bear

Right Answer: Dropout Bear

11. HOW MANY CHILDREN DOES KANYE HAVE?


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Right Answer: 4

12. WHO DID KANYE COLLABORATE WITH ON THE ALBUM WATCH THE THRONE?


  • Jay-Z
  • Eminem
  • Kid Cudi
  • Chance the Rapper

Right Answer: Jay-Z

13. WHICH OF THESE KANYE ALBUMS IS HIS HIGHEST GROSSING ONE?


  • Watch the Throne
  • College Dropout
  • Late Registration
  • 808s & Heartbreak

Right Answer: College Dropout

14. ON WHICH SOCIAL MEDIA PLATFORM DID KANYE ANNOUNCE THAT HE WAS RUNNING FOR PRESIDENT OF THE UNITED STATES?


  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube

Right Answer: Twitter

15. HOW MANY HAS KANYE RELEASED AS OF JULY 2021?


  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Right Answer: 9

16. WHAT CITY DID KANYE HOST HIS FIRST LISTENING PARTY IN FOR HIS UPCOMING ALBUM, DONDA?


  • Atlanta
  • Chicago
  • Los Angeles
  • Austin

Right Answer: Atlanta

17. THE SONG SLOW JAMZ WAS A SONG BY RAPPER TWISTA FEATURING KANYE WEST AND WHO ELSE?


  • Ne-Yo
  • John Legend
  • Akon
  • Jamie Foxx

Right Answer: Jamie Foxx

18. WHAT YEAR WAS THE LIFE OF PABLO RELEASED?


  • 2012
  • 2014
  • 2016
  • 2018

Right Answer: 2016

19. WHICH OF THESE LABELS RELEASED THE COLLEGE DROPOUT ALBUM?


  • Interscope Records
  • Roc-A-Fella Records
  • Virgin Records
  • Warner Music Group

Right Answer: Roc-A-Fella Records

20. WHO PLAYED KANYE’S GIRLFRIEND IN THE MUSIC VIDEO FOR ALL FALLS DOWN?


  • Stacey Dash
  • Syleena Johnson
  • Janelle Monae
  • Halle Berry

Right Answer: Stacey Dash

21. IN WHICH OF THESE CITIES DID KANYE HOLD A LISTENING PARTY FOR HIS ALBUM, DONDA?


  • Camden
  • Chicago
  • San Antonio
  • San Francisco

Right Answer: Chicago

22. WHICH OF THESE PROPS DID KANYE USE AT ONE OF HIS DONDA LISTENING PARTY EVENTS?


  • A holographic image of himself
  • A drone light show tribute for his mother
  • A replica of his childhood home
  • The famous bear mascot used on some of his album covers

Right Answer: A replica of his childhood home

23. ACCORDING TO FORBES, AS OF 2020, WHAT IS KANYE’S NET WORTH?


  • $1.8 Billion
  • $1.3 Billion
  • $2.4 Billion
  • $2.1 billion

Right Answer: $1.8 Billion

24. KANYE FOUNDED THE RECORD LABEL GOOD MUSIC. WHAT DOES GOOD STAND FOR?


  • Get Out of Dodge
  • Get On Our Dollar
  • Give Only One Dream
  • Getting Out Our Dreams

Right Answer: Getting Out Our Dreams

25. WHAT IS THE NAME OF KANYE’S YOUNGEST CHILD?


  • Saint West
  • Psalm West
  • North West
  • Chicago West

Right Answer: Psalm West


Post a Comment

0 Comments