Ticker

6/recent/ticker-posts

Can You Master This Shang Chi Quiz Answers - Be Quizzed

1. WHAT YEAR DID SHANG-CHI MAKE HIS DEBUT IN A MARVEL COMIC.


Can You Master This Shang Chi Quiz Answers - Be Quizzed

  • 1965
  • 1973
  • 1977
  • 1985

Right Answer: 1973

2. WHAT IS SHANG-CHI KNOWN AS?


  • Master of Kung Fu
  • Master of Karate
  • King of Kung Fu
  • King of Karate
Right Answer: Master of Kung Fu

3. WHO WAS SHANG-CHI’S PHYSICAL APPEARANCE MODELED AFTER?


  • Donnie Yen
  • Jackie Chan
  • Jet Li
  • Bruce Lee

Right Answer: Bruce Lee

4. WHAT IS SHANG-CHI’S FATHER’S NAME?


  • Captain Tao
  • Zheng Zu
  • Master Mandarin
  • Martin Li

Right Answer: Zheng Zu

5. WHERE WAS SHANG-CHI BORN?


  • Guangdong, China
  • Zhejiang, China
  • Honan, China
  • Sichuan, China

Right Answer: Honan, China

6. ACCORDING TO MARVEL, HOW TALL IS SHANG-CHI IN THE COMICS?


  • 5’4″
  • 5’6″
  • 5’8″
  • 5’10”

Right Answer: 5’10”

7. WHAT YEAR DID SHANG-CHI JOIN THE AVENGERS IN THE COMICS?


  • 2013
  • 2014
  • 2015
  • 2016

Right Answer: 2013

8. WHAT YEAR DID SHANG-CHI OFFICIALLY GET HIS OWN SOLO COMIC BOOK SERIES TITLED, SHANG-CHI?


  • 2016
  • 2018
  • 2020
  • 2021

Right Answer: 2020

9. WHICH ACTOR PLAYS SHANG-CHI IN THE UPCOMING MOVIE, SHANG CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS?


  • Jet Li
  • Simu Liu
  • Jackie Chan
  • Daniel Dae Kim

Right Answer: Simu Liu

10. WHO IS THE DIRECTOR OF SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS?


  • Jon Favreau
  • Steven Spielberg
  • James Gunn
  • Destin Daniel Cretton

Right Answer: Destin Daniel Cretton

11. ACTRESS, MICHELLE YEOH, PLAYS YING NAN IN SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS. SHE ALSO PLAYED A ROLE IN WHICH OTHER MCU FILM?


  • Guardians of the Galaxy Vol. 2
  • Iron Man
  • The Incredible Hulk
  • The Avengers

Right Answer: Guardians of the Galaxy Vol. 2

12. MCU RELEASES MOVIES IN PHASES. WHICH PHASE WAS SHANG-CHI RELEASED IN?

Can You Master This Shang Chi Quiz Answers - Be Quizzed

  • Phase 4
  • Phase 3
  • Phase 2
  • Phase 1

Right Answer: Phase 4


13. WHICH ACTRESS PLAYS SHANG-CHI’S BEST FRIEND, KATY, IN THE MOVIE?


  • Brenda Song
  • Awkwafina
  • Lucy Liu
  • Gemma Chan

Right Answer: Awkwafina

14. WHAT DOES SHANG-CHI CHANGE HIS NAME TO IN THE MOVIE WHEN HE IS IN SAN FRANCISCO?


  • Shane
  • Shaun
  • Steve
  • Stan

Right Answer: Shaun

15. THE TEN RINGS WERE FIRST FEATURED IN WHICH MCU FILM?


  • Spider-Man
  • Guardians of the Galaxy
  • Iron Man
  • The Avengers

Right Answer: Iron Man

16. THE FILM’S FIRST FULL TRAILER WAS RELEASED ON JUNE 24, 2021 ON WHICH NETWORK?


  • ESPN
  • CNN
  • FOX
  • TNT

Right Answer: ESPN

17. PRIOR TO BEING RESCHEDULED DUE TO THE COVID-19 PANDEMIC, SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS WAS PREVIOUSLY SCHEDULED TO BE RELEASED DURING WHICH CHINESE HOLIDAY


  • Dragon Boat Festival
  • Lunar New Year
  • Qingming Festival
  • Golden Week

Right Answer: Lunar New Year

18. WHAT DO SHANG-CHI AND KATY WORK AS WHILE IN SAN FRANCISCO?


  • Bartenders
  • Accountants
  • Cashiers
  • Valets

Right Answer: Valets

19. WHERE DO SHANG CHI AND KATY FIRST GET ATTACKED BY THE TEN RINGS IN THE FILM?


  • In a bus
  • In an elevator
  • In a restaurant kitchen
  • In an alleyway

Right Answer: In a bus

20. WHERE DO SHANG CHI AND KATY FIND XIALING?


  • Hong Kong
  • Taipei
  • Macau
  • Manila

Right Answer: Macau

21. YING NAN TELLS THE STORY OF HOW TA LO HAD BEEN ATTACKED A THOUSAND YEARS AGO BUT SAVED BY A DRAGON. WHAT WAS THE DRAGON’S NAME?


  • Great Creature
  • Great Protector
  • Golden Shield
  • All Powerful Savior

Right Answer: Great Protector

22. WHAT COUNTRY WAS THE MAJORITY OF THE MOVIE FILMED IN?


  • Iceland
  • China
  • Japan
  • Australia

Right Answer: Australia

23. IN THE COMICS, WHO OF THE FOLLOWING HAS NOT TRAINED WITH SHANG-CHI?


  • Wolverine
  • Spider-Man
  • Black Widow
  • Captain America

Right Answer: Black Widow

24. IN THE COMICS, SHANG CHI WAS PART OF WHICH OF THESE GROUPS?


  • Heroes for Hire
  • Fighters for the Future
  • Assassins Inc.
  • Dragon Demons

Right Answer: Heroes for Hire

25. IN THE MOVIE, THE MANDARIN WEARS THE TEN RINGS AROUND HIS ARMS. WHERE ARE THE TEN RINGS WORN IN THE COMICS?

Can You Master This Shang Chi Quiz Answers - Be Quizzed

  • On a necklace
  • On fingers
  • On toes
  • On ears

Right Answer: On finger

Post a Comment

0 Comments