Ticker

6/recent/ticker-posts

Can You Read This Quiz Answers - VideoFacts

1. What number is hidden here?

Can You Read This Quiz Answers - VideoFacts
  • 997
  • 924
  • 294
  • 297

Right Answer: 294

2. Let’s see if you can make out the word in this image.

  • Concept
  • Concord
  • Concoct
  • Console

Right Answer: Concord

3. Which number do you see here?

  • 230
  • 280
  • 289
  • 239

Right Answer: 239

4. What number lurks inside this pattern?

  • 2893
  • 2892
  • 2398
  • 2803

Right Answer: 2893

5. What do you see here?

  • 173
  • 178
  • 718
  • 713

Right Answer: 173

6. Which four letters are hidden here?

  • OBRP
  • DRBP
  • DBBP
  • ORBP

Right Answer: DRBP

7. Which word do you read here?

  • Sculpturesque
  • Plateresque
  • Picturesque
  • Statuesque

Right Answer: Picturesque

8. Can you see this number?

  • 74285
  • 71285
  • 74205
  • 74206

Right Answer: 74205

9. Which letters do you see here?

  • NIRPBS
  • NTBPRB
  • NTRPRS
  • NIBFBS

Right Answer: NTRPRS

10. Try not to get dizzy… What word can you read below?

  • Vestige
  • Vertigo
  • Metrico
  • Mephisto

Right Answer: Vertigo

11. Which number can you see here?

  • 428
  • 423
  • 498
  • 493

Right Answer: 423

12. What do you see here?

  • 747
  • 141
  • 242
  • 717

Right Answer: 747

13. Which number is displayed here?

  • 48
  • 43
  • 18
  • 13

Right Answer: 48

14. What do you see here?

  • 1701
  • 1101
  • 1791
  • 1191

Right Answer: 1701

15. Can you see which number is displayed here?

  • 830
  • 638
  • 838
  • 630

Right Answer: 630

16. Can you help us find the hidden word?

  • Help
  • Kelp
  • Helm
  • Cold

Right Answer: Kelp

17. Can you tell which letters are shown in the image?

  • FIIDPM
  • PTLORV
  • PTIDPV
  • FTLDRV

Right Answer: FTLDRV

18. Lo and behold: there’s a word hidden in this image! Can you read it?

  • Dace
  • Space
  • Adore
  • Adage

Right Answer: Adage

19. It’s not as illegible as you might think… What’s written here?

  • Elouise
  • Eclipse
  • Ellipse
  • Enlist

Right Answer: Ellipse

20. How about this? Piece of cake, right?

  • Pennsilvania
  • Peninsula
  • Penumbra
  • Retinacula

Right Answer: Peninsula

21. Which word is sitting right there on the stairs?

  • Ludmilla
  • Tortilla
  • Lunitidal
  • Godzilla

Right Answer: Tortilla

22. Can you decipher this?

  • COOOO
  • GCOQO
  • COOOQ
  • GOOQO

Right Answer: GCOQO 

23. We’re looking for the WORD in this image. Can you find it?

  • Ineptitude
  • Interlude
  • Inertial
  • Introduce

Right Answer: Ineptitude  

24. Which number is hidden here?

  • 18983
  • 18907
  • 70383
  • 78303
  • 18383
  • 18307

Right Answer: 18983

25. Let’s see if you can sniff out the hidden word here.

Can You Read This Quiz Answers - VideoFacts
  • Orthodox
  • Quartet
  • Warthog
  • Waterloo
  • Unproved
  • Warrant

Right Answer: Warthog

Post a Comment

0 Comments