Ads

Competitive Apex Legends Quiz Answers - BeQuizzed

1. ARE YOU AN APEX PREDATOR? PROVE IT WITH THIS APEX LEGENDS TRIVIA QUIZ


Competitive Apex Legends Quiz Answers - BeQuizzed
  • Octane, Horizon, Lifeline, Loba
  • Octane, Bangalore, Loba, Lifeline
  • Mirage, Bangalore, Loba, Lifeline
  • Caustic, Mirage, Loba, Lifeline

Right Answer: Octane, Horizon, Lifeline, Loba

2. HOW DID OCTANE LOSE HIS LEGS?


  • Blown off by an Arc Star
  • Experimenting on his own body
  • Trying to Break a Gauntlet Record
  • Saving Loba’s Life

Right Answer: Trying to Break a Gauntlet Record


3. WHICH LEGEND USED TO BE A PILOT?


  • Octane
  • Horizon
  • Valkyrie
  • Pathfinder

Right Answer: Valkyrie

4. BANGALORE IS A SOLDIER FROM WHICH FACTION?


  • IMC
  • Hammond
  • Frontier
  • Predators

Right Answer: IMC

5. WHICH LEGEND IS THE DAUGHTER OF A LEAD ENGINEER FOR THE APEX GAMES?


  • Horizon
  • Rampart
  • Wraith
  • Loba

Right Answer: Rampart

6. HOW MANY LEGENDS DID THE GAME ORIGINALLY START WITH?


  • 7
  • 6
  • 10
  • 8

Right Answer: 8

7. WHICH SEASON FIRST ADDED COMICS TO THE GAMES?

  • 3
  • 6
  • 7
  • 5

Right Answer: 6


8. WHICH TITANFALL 2 CHARACTER MADE AN APPEARANCE AT THE END OF SEASON 5’S THE BROKEN GHOST QUEST?


  • Viper
  • BT
  • Ash
  • Kuben Blisk

Right Answer: Ash

9. WHICH CLASS CONTAINS THE MOST LEGENDS?

  • Recon
  • Offensive
  • Defensive
  • Support

Right Answer: Offensive

10. WHICH LEGEND SWITCHED CLASSES IN SEASON 4?
  • Wattson
  • Pathfinder
  • Bloodhound
  • Crypto

Right Answer: Pathfinder

11. WHICH OF THESE WEAPONS HAS NEVER BEEN IN A SUPPLY DROP IN NORMAL GAME MODES?

  • Charge Rifle
  • Devotion
  • L-Star
  • Mastiff

Right Answer: Charge Rifle

12. WHICH HOP UP HAS ONLY BEEN SEEN IN ONE SEASON SO FAR?

  • Skullpiercer rifle
  • Quickdraw Holster
  • Selectfire Receiver
  • Disruptor Rounds

Right Answer: Disruptor Rounds


13. WHO IS THE YOUNGEST LEGEND?

  • Octane
  • Rampart
  • Lifeline
  • Valkyrie

Right Answer: Rampart

14. WHO IS THE OLDEST LEGEND?
  • Pathfinder
  • Revenant
  • Fuse
  • Caustic

Right Answer: Revenant

15. WHICH OF THESE LEGENDS HAS THE SWIFT MEND ABILITY?


  • Lifeline
  • Mirage
  • Octane
  • Gibralter

Right Answer: Octane



16. MATCH THE ABILITY: NEARBY EPIC AND LEGENDARY LOOT CAN BE SEEN THROUGH WALLS. THE RANGE IS THE SAME AS BLACK MARKET BOUTIQUE.


  • Heart Seeker
  • Insider Knowledge
  • Eye For Quality
  • Now You See Me

Right Answer: Eye For Quality


17. MATCH THE ABILITY: STACK AN EXTRA GRENADE PER INVENTORY SLOT. FIRE GRENADES FARTHER, FASTER, AND MORE ACCURATELY.


  • Grenadier
  • Modded Loader
  • Defensive Bombardment
  • Rolling Thunder

Right Answer: Grenadier



18. HOW LONG DOES WRAITH’S DIMENSIONAL RIFT LAST?


  • 45 Seconds
  • 60 seconds
  • 90 Seconds
  • 75 Seconds

Right Answer: 60 seconds



19. WHICH LEGEND HAS THE LONGEST COOLDOWN TIME FOR THEIR ULTIMATE?


  • Lifeline
  • Gibralter
  • Bangalore
  • Revenant

Right Answer: Lifeline



20. WHAT IS THE MAX MAGAZINE SIZE OF A FLATLINE?


28
30
32
35

Right Answer: 30



21. HOW MUCH DAMAGE DOES A KRABER HEADSHOT DO TO A LEGEND WITH A WHITE HELMET ON?


  • 435
  • 398
  • 319
  • 355

Right Answer: 398



22. HOW MUCH DAMAGE DOES A LEVEL 5 EVO SHIELD ABSORB?



  • 100
  • 150
  • 125
  • 200


Right Answer: 125


23. HOW LONG DOES IT TAKE FOR KNUCKLE CLUSTER TO RECHARGE?


  • 10 Seconds
  • 20 Seconds
  • 25 Seconds
  • 30 Seconds

Right Answer: 20 Seconds




24. WHICH LEGEND HAS THE ABILITY TO DISABLE OTHER LEGEND’S ABILITIES FOR A PERIOD OF TIME?



  • Horizon
  • Crypto
  • Pathfinder
  • Revenant


Right Answer: Revenant


25. HOW LONG DOES OCTANE’S STIM LAST?

Competitive Apex Legends Quiz Answers - BeQuizzed

  • 6 Seconds
  • 5 Seconds
  • 10 Seconds
  • 8 Seconds

Right Answer: 6 Seconds

Post a Comment

0 Comments