Ads

Pixelated Animals Quiz Answers - Quiz Facts

1. Can you give the name of this ancient creature?


Pixelated Animals Quiz Answer - Quiz Facts

  1. Alligator
  2. Mouse
  3. Hippopotamus
  4. Sea turtle

Right Answer: Alligator


2. Cute and fluffy, or mean and scary? Which animal’s face is obscured here?


  1. Red fox
  2. Owl
  3. Dalmation
  4. Polar bear

Right Answer: Polar bear

3. What kind of animal is strutting their stuff in this black and white photo?


  1. Alpaca
  2. Llama
  3. Giraffe
  4. Ostrich

Right Answer: Giraffe



4. What’s the name of this regal bird? Select your answer below.


  1. Spanish imperial eagle
  2. Bald eagle
  3. Harpy eagle
  4. Golden eagle

Right Answer: Bald eagle




5. Which animal does this face belong to?


  1. Lion
  2. Bear
  3. Tiger
  4. Dog

Right Answer: Tiger



6. Which animal is seen here, with a close-up shot?


  1. Walrus
  2. Rhinoceros
  3. Hippopotamus
  4. Elephant

Right Answer: Walrus



7. What’s the name the elegant species in this photo?


  1. Swan
  2. Pelican
  3. Loon
  4. Flamingo

Right Answer: Flamingo



8. Don’t get too close. What animal does this eye belong too?


  1. Lion
  2. Kangaroo
  3. Llama
  4. Puma

Right Answer: Lion

Also Check: 
The Notorious Gta V Quiz Answers - Bequizzed


9. Which animal is shown here, just ‘hanging’ about?


  1. Chimpanzee
  2. Gorilla
  3. Black cockatoo
  4. Marmoset

Right Answer: Gorilla



10. Look closely at this little guy. Which critter’s image is captured here?


  1. Hedgehog
  2. Porcupine
  3. Groundhog
  4. Gerbil

Right Answer: Hedgehog



11.VERSION 1. Which animal here is ready for it’s close-up?


  1. Human
  2. Giraffe
  3. Turkey
  4. Ostrich

Right Answer: Ostrich



11.VERSION 2. Which animal here is ready for it’s close-up?


  1. Chimpanzee
  2. Emu
  3. Scorpion
  4. Turkey

Right Answer: Emu



12.VERSION 1. Which ornithological creature is featured here?


  1. Costa’s hummingbird
  2. Crowned woodnymph
  3. Purple honeycreeper
  4. Purple starling

Right Answer: Costa’s hummingbird



12.VERSION 2. Which animal is out of focus here?


  1. Orangutan
  2. Mountain lion
  3. Horse
  4. Red fox

Right Answer: Horse



13. Quick! Type in the name of this little cutie before it scurries away!



Right Answer: Chipmunk




14. Oh dear, what’s the name of this beastly looking figure?



Right Answer: Black Panther



15.VERSION 1. Can you identify the animal in this close-up photo?



Right Answer: Emperor Penguin



15.VERSION 2. Can you identify the animal in this close-up photo?



Right Answer: Walrus


16. Can you make out what creature is in this image?



Right Answer: Salamander



17. Let’s mix it up! Can you put the puzzle together and identify this aquatic creature?



Right Answer: Dolphin



18. What’s the name of this ‘lazy’ critter?



Right Answer: cheetah




19.VERION 1. Can you name this animal?




Right Answer: Sloth



19.VERION 2. Unscramble the pieces to better identify the animal!



Right Answer: Toucan



20.VERSION 1. Can you figure out which animal is pixelated?




Right Answer: Squirrel


20.VERSION 2. Can you rearrange the tiles in your head to figure out which animal is pixelated?

Pixelated Animals Quiz Answer - Quiz Facts


Right Answer:  Guinea pig

Post a Comment

0 Comments