Ads

Pizza Challenge Quiz Answers - BeQuizzed

1. HOW MANY INGREDIENTS TOP A TRADITIONAL MARGHERITA PIZZA?


Pizza Challenge Quiz Answers - BeQuizzed

  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Right Answer: 3



2. WHAT IS THE MOST POPULAR TOPPING ON PIZZA IN THE US?


  • Sausage
  • Pineapple
  • Pepperoni
  • Mushrooms

Right Answer: Pepperoni



3. WHAT STYLE PIZZA IS THIS?


  • New York
  • Detroit
  • St. Louis
  • Chicago

Right Answer: Chicago



4. WHAT CONDIMENT IS COMMONLY USED ON PIZZA IN JAPAN?


  • Mayonnaise
  • Ketchup
  • Soy Sauce
  • Fish Sauce

Right Answer: Mayonnaise



5. WHAT IS THE MOST POPULAR DAY OF THE YEAR TO ORDER PIZZA?


  • New Year’s Eve
  • Super Bowl Sunday
  • Christmas
  • Thanksgiving

Right Answer: Super Bowl Sunday



6. WHICH US STATE OPENED THE FIRST PIZZERIA?


  • Chicago
  • New Jersey
  • New York
  • California

Right Answer: New York



7. WHAT YEAR WAS DOMINO’S PIZZA FOUNDED?


  • 1945
  • 1953
  • 1960
  • 1966

Right Answer: 1960



8. WHAT IS THE NAME OF THIS TYPE OF PIZZA?


  • Neapolitan pizza
  • Hawaiian pizza
  • California pizza
  • Greek pizza

Right Answer: Hawaiian pizza



9. WHAT IS A POPULAR TOPPING ON PIZZA ON INDIA?


  • Peas
  • Sardines
  • Tofu
  • Peanuts

Right Answer: Tofu



10. THE MOST EXPENSIVE PIZZA IN THE WORLD IS NAMED THE LOUIS XIII AND CONTAINS MANY EXOTIC 
www.allquizanswers.com INGREDIENTS, INCLUDING THREE RARE TYPES OF CAVIAR. HOW MUCH DOES THIS PIZZA COST?



  • $1,000
  • $4,000
  • $8,000
  • $12,000

Right Answer: $12,000



11. AS OF 2021, DOMINO’S PIZZA IS THE LARGEST PIZZA CHAIN IN THE WORLD, OVERTAKING PIZZA 
www.allquizanswers.com  HUT. HOW MANY LOCATIONS DO THEY HAVE ACROSS THE GLOBE?



  • 18,000
  • 15,000
  • 12,000
  • 10,000

Right Answer: 18,000



12. WHICH OF THESE PIZZA CHAINS INVENTED A DVD THAT SMELLED LIKE PIZZA?



  • Little Caesars
  • Pizza Hut
  • Domino’s
  • Papa John’s

Right Answer: Domino’s



13. APPROXIMATELY HOW MANY PIZZERIAS ARE THERE IN THE US?



  • 57,000
  • 78,000
  • 91,000
  • 109,000

Right Answer: 78,000



14. IN WHAT COUNTRY WAS THE HAWAIIAN PIZZA INVENTED IN?


  • United States
  • Brazil
  • Canada
  • Australia

Right Answer: Canada


15. WHAT DAY OF THE WEEK IS THE MOST POPULAR DAY TO EAT PIZZA IN THE US?


  • Saturday
  • Friday
  • Thursday
  • Sunday

Right Answer: Saturday



16. WHAT INGREDIENT IS REQUIRED FOR PIZZA TO BE OFFICIALLY CONSIDERED PIZZA?



  • Tomato or tomato sauce
  • Cheese
  • Dough
  • Pepperoni

Right Answer: Tomato or tomato sauce


17. WHAT COMIC BOOK SUPERHEROES WERE KNOWN FOR THEIR LOVE OF PIZZA?



  • The Avengers
  • The Justice League
  • The Teenage Mutant Ninja Turtles
  • Teen Titans

Right Answer: The Teenage Mutant Ninja Turtles



18. WHAT IS THE FAMOUS PIZZA RESTAURANT THAT ANDY FREQUENTLY VISITS IN THE TOY STORY MOVIES?



  • Pizza Shoppe
  • Pizza Party Place
  • Pizza Parlor
  • Pizza Planet

Right Answer: Pizza Planet



19. WHAT IS THE TITLE OF THIS PIZZA-BASED MOVIE?



  • For Love and Pizza
  • Delivered with Love
  • Mystic Pizza
  • Summer in Connecticut

Right Answer: Mystic Pizza



20. WHAT IS THE NAME OF THE PIZZA THAT DOES NOT CONTAIN TOMATO SAUCE, INSTEAD CONTAINING A BASE OF MOZZARELLA AND RICOTTA CHEESE?



  • White pizza
  • Plain cheese pizza
  • Greek pizza
  • St. Louis pizza

Right Answer: White pizza




21. THE FIRST EVER ONLINE FOOD ORDER WAS A PIZZA FROM WHICH OF THESE PIZZA PLACES?



  • Little Caesars
  • Papa John’s
  • Domino’s Pizza
  • Pizza Hut

Right Answer: Pizza Hut



22. WHAT IS THE MOST POPULAR PIZZA DIAMETER IN THE US?



  • 10″
  • 12″
  • 14″
  • 16″

Right Answer: 14″



23. WHAT STYLE PIZZA IS THIS?



  • Chicago
  • Detroit
  • New York
  • California

Right Answer: Detroit




24. WHAT DECADE WERE FROZEN PIZZAS INVENTED?



  • 1940’s
  • 1950’s
  • 1970’s
  • 1980’s

Right Answer: 1950’s




25. TRADITIONAL FLATBREAD IS OFTEN CONSIDERED TO BE WHAT MODERN-DAY PIZZA WAS ORIGINALLY BASED OFF OF. WHAT COUNTRY DID FLATBREAD ORIGINATE FROM?


  • Italy
  • Greece
  • China
  • Egypt

Right Answer: Egypt

Post a Comment

0 Comments