Ads

The Ultimate League of Legends Quiz Answers - Quiz DIVA

1. WHAT YEAR DID LEAGUE OF LEGENDS DEBUT?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         2008

·         2009

·         2010

·         2011

Right Answer: 2009

2. WHICH GAME DEVELOPER CREATED LOL?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Riot

·         Activision Blizzard

·         Nintendo

·         Rockstar Games

Right Answer: Riot

3. AS OF JULY 2021, HOW MANY CHAMPIONS ARE THERE?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         128

·         140

·         156

·         165

Right Answer: 156

4. WHAT DOES A “SKIN” REFER TO IN THE GAME?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         A form of currency

·         A specific weapon for a champion

·         A resource used to upgrade a champions level

·         An alternate color scheme or appearance for a champion

Right Answer: An alternate color scheme or appearance for a champion

5. SOME CLASSES OF CHAMPIONS INCLUDE TANKS AND MAGES. HOW MANY TOTAL CLASSES ARE THERE?


·         7

·         5

·         4

·         3

Right Answer: 7

Also Check: Pixelated Animals Quiz Answers - Quiz Facts

6. WHICH OF THESE CHAMPIONS IS A MAGE?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Sona

·         Miss Fortune

·         Annie

·         Leona

Right Answer: Annie

7. WHO IS THIS CHAMPION?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Warwick

·         Olaf

·         Sett

·         Garen

Right Answer: Garen

8. WHICH OF THESE CHAMPIONS IS GAREN’S SIBLING?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Lux

·         Annie

·         Braum

·         Shen

Right Answer: Lux

9. WHAT IS POPPY KNOWN AS?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Champion of the Hammer

·         Keeper of the Hammer

·         Goddess with the Hammer

·         Master of the Hammer

Right Answer: Keeper of the Hammer

10. WHICH OF THESE CHAMPIONS HAS THE MOST SKINS?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Lux

·         Katarina

·         Ezreal

·         Leona

Right Answer: Ezreal

11. WHO CREATED BLITZCRANK?


·         Dr. Mundo

·         Ashe

·         Kennen

·         Viktor

Right Answer: Viktor

12. WHAT TYPE OF GAME IS LEAGUE OF LEGENDS CONSIDERED?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Multiplayer online battle arena (MOBA)

·         Massively multiplayer online role-playing games (MMORPG)

·         First person shooter

·         Real time strategy

Right Answer: Multiplayer online battle arena (MOBA)

13. WHAT IS THE NAME OF THE CONTINENT WHERE THE LEAGUE OF LEGENDS RESIDES?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Tuscon

·         Demacia

·         Valoran

·         Bandle City

Right Answer: Valoran

Also Check: Competitive Apex Legends Quiz Answers - BeQuizzed

14. WHICH OF THESE CHAMPIONS HAS BLIND?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers - Quiz DIVA

·         Nocturne

·         Master Yi

·         Teemo

·         Jax

Right Answer: Teemo

15. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Zaggs

·         Zoggs

·         Ziggs

·         Zeggs

Right Answer: Ziggs

16. WHAT IS MISS FORTUNE’S FIRST NAME?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Sarah

·         Anne

·         Samantha

·         Melissa

Right Answer: Sarah

17. WHO MURDERED VAYNE’S PARENTS?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Soraka

·         Lux

·         Evelynn

·         Katarina

Right Answer: Evelynn

18. GRAGAS BREWS HIS OWN BRAND OF ALCOHOL KNOW AS WHAT?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Grag’s Brew

·         Graggy Ice

·         Magic Grag

·         Groggy Grag

Right Answer: Graggy Ice

19. WHICH CHAMPION’S SELECTION QUOTE IS “JOIN THE GLORIOUS EVOLUTION.”?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Viktor

·         Volibear

·         Warwick

·         Fizz

Right Answer: Viktor

20. WHICH CHAMPION’S TITLE IS

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Graves

·         Braum

·         Vi

·         Amumu

Right Answer: Amumu

21. WHAT DOES CAITLYN USE AS BAIT IN HER TRAPS?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Cookies

·         Chocolate

·         Cupcakes

·         Donuts

Right Answer: Cupcakes

22. WHAT IS ZOE’S ULTIMATE?

The Ultimate League of Legends Quiz Answers 100% Score Quiz DIVA

·         Cross Jump

·         Platform Travel

·         Travel Diver

·         Portal Jump

Right Answer: Portal Jump

Post a Comment

0 Comments