Ads

Roblox Anime Fighting Simulator Challenge Quiz Answers - Be Quizzed

1. STRENGTH GAIN = TRAINING ZONE MULTIPLIER X __________________?


Roblox Anime Fighting Simulator Challenge Quiz Answers - Be Quizzed

  1. Player’s Strength multiplier
  2. Player’s Level
  3. Player’s Weapon power
  4. Player’s Experience multiplier

Right Answer: Player’s Strength multiplier



2. WHAT IS THE REQUIRED STRENGTH FOR THE GYM?


  1. 1000
  2. 10000
  3. 100000
  4. 1000000

Right Answer: 10000



3. WHAT ANIME ARE QUIRKS FROM?


  1. One Piece
  2. Boku No Hero
  3. Attack on Titan
  4. Demon Slayer

Right Answer: Boku No Hero



4. WHAT ANIME ARE SWORD STYLES FROM?


  1. Demon Slayer
  2. One Piece
  3. Naruto
  4. Jujutsu Kaisen

Right Answer: Demon Slayer




5. WHAT ANIME ARE CURSED TECHNIQUES FROM?


  1. One Piece
  2. Attack on Titan
  3. Black Clover
  4. Jujutsu Kaisen

Right Answer: Jujutsu Kaisen




6. WHAT ANIME ARE GRIMOIRES FROM?


  1. Fire Force
  2. Black Clover
  3. One Piece
  4. Full Metal Alchemist

Right Answer: Black Clover




7. WHAT DOES THE JET QUIRK DO?


  1. Allows the user to remove the effects of gravity from solid things upon touching them
  2. Allows the user to to expel air from their feet
  3. Gives you 2 additional arms
  4. Allows you to create air blasts of immense power.

Right Answer: Allows the user to to expel air from their feet




8. WHICH OF THESE BOSSES IS THE SLOWEST?


  1. Demon Fox
  2. Broli
  3. Masked Villain
  4. Beast King

Right Answer: Demon Fox



9. THE MASKED VILLAIN’S ABILITY IS?


  1. Chidori
  2. Tailed Beast Bomb
  3. All for One
  4. One for All

Right Answer: All for One



10. WHAT ANIME IS THE BEAST MONKEY FROM?


  1. Fire Force
  2. One Piece
  3. Black Clover
  4. Attack on Titan

Right Answer: Attack on Titan




11. NICHOLAS THE RENEGADE IS FROM WHAT ANIME?


  1. Sword Art Online
  2. Gurren Lagann
  3. Black Clover
  4. Full Metal Alchemist

Right Answer: Sword Art Online



12. CARROT IS FROM WHAT ANIME?


  1. Hunter x Hunter
  2. One Piece
  3. Sword Art Online
  4. Fire Force

Right Answer: One Piece




13. FLYING THUNDER GOD ALLOWS THE PLAYER TO DO WHAT?


  1. Copy other player’s moves
  2. See chakra points in other players
  3. Teleport to marked objects
  4. Manipulate Attractive and Repulsive forces

Right Answer: Teleport to marked objects




14. WHICH OF THESE MOVES HAS THE LONGEST COOLDOWN?


  1. Skeleton Transform
  2. Kunai Wings
  3. Universal Copy
  4. Fox Cloak

Right Answer: Universal Copy



15. WHICH SWORD MASTER QUEST REWARDS YOU WITH DARK EXCALIBUR?


  1. 9
  2. 8
  3. 17
  4. 14

Right Answer: 14




16. DIMENSION 2 IS BASED OFF WHICH ANIME?


  1. Naruto
  2. Attack on Titan
  3. Boku No Hero
  4. Dragon Ball

Right Answer: Dragon Ball




17. DIMENSION 1 IS BASED OFF WHICH ANIME?


  1. Black Clover
  2. Sword Art Online
  3. Naruto
  4. Jujutsu Kaisen

Right Answer: Naruto




18. WHICH OF THE DIMENSIONS IS BASED OFF ONE PIECE?


  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 6

Right Answer: 3



19. WHICH DIMENSION IS BASED OFF ATTACK ON TITAN?


  1. 5
  2. 4
  3. 2
  4. 3

Right Answer: 5



20. WHICH OF THESE IS A LEGENDARY CHAMPION?


  1. Genas
  2. Fluffy
  3. Yamo
  4. Astu

Right Answer: Genas



21. WHICH OF THESE CHAMPIONS IS MYTHIC?


  1. Gan
  2. Big Might
  3. Azaka
  4. Levy

Right Answer: Azaka



22. SHINRO IS WHAT TIER CHAMPION?


  1. Fighting Pass
  2. Legendary
  3. Rare
  4. Uncommon

Right Answer: Fighting Pass


23. WHAT IS THE SELLING VALUE OF DEKO?


  1. 850 Chikara Shards
  2. 1600 Chikara Shards
  3. 1450 Chikara Shards
  4. 1250 Chikara Shards

Right Answer: 1250 Chikara Shards



24. WHAT IS IGOCHI’S SELLING VALUE?


  1. 3200 Chikara Shards
  2. 7500 Chikara Shards
  3. 3000 Chikara Shards
  4. 4500 Chikara Shards

Right Answer: 3200 Chikara Shards



25. WHAT IS ITACHU’S SELLING VALUE?


Roblox Anime Fighting Simulator Challenge Quiz Answers - Be Quizzed

  1. 10500 Chikara Shards
  2. 7500 Chikara Shards
  3. 12000 Chikara Shards
  4. 9000 Chikara Shards

Right Answer: 9000 Chikara Shards

Post a Comment

0 Comments