Ads

Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero

1. Name this Brawler!


Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero


  1. Meg
  2. Rosa
  3. Jessie
  4. Tara

Right Answer: Rosa


2. Name this Brawler!




  1. Griff
  2. Brock
  3. Colt
  4. Surge

Right Answer: Griff


3. Name this Brawler!


Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero



  1. Colonel Ruffs
  2. Poco
  3. Gene
  4. Carl

Right Answer: Carl


4. Name this Brawler!

Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero

  1. Leon
  2. Edgar
  3. Buzz
  4. Surge

Right Answer: Edgar

5. Name this Brawler!

  1. Sandy
  2. Tara
  3. Penny
  4. Crow

Right Answer: Sandy


6. Name this Brawler!


  1. Amber
  2. Jacky
  3. Emz
  4. Bibi

Right Answer: Emz


7. Name this Brawler!




  1. Buzz
  2. Colt
  3. Mr. P
  4. Rico


Right Answer: Mr. P



8. Name this Brawler!

Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero

  1. Spike
  2. Frank
  3. Darryl
  4. Stu

Right Answer: Stu


9. Name this Brawler!

Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero
  1. Nani
  2. El Primo
  3. Griff
  4. Gene

Right Answer: Nani


10. Name this Brawler!





  1. Frank
  2. Gale
  3. Squeak
  4. El Primo

Right Answer: Gale






11. Name this Brawler!

Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero

  1. Max
  2. Ash
  3. Barley
  4. Leon

Right Answer: Leon


12. Name this Brawler!

Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero


  1. Meg
  2. Nita
  3. Belle
  4. Emz

Right Answer: Belle





13. Name this Brawler!




  1. Bull
  2. Colt
  3. Surge
  4. Gale

Right Answer: Bull





14. Name this Brawler!



  1. Lou
  2. Spike
  3. Tick
  4. Brock

Right Answer: Tick



15. Name this Brawler!


Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero


  1. Belle
  2. Colette
  3. Shelly
  4. Amber

Right Answer: Amber





16. Name this Brawler!

Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero


  1. Surge
  2. Nani
  3. Colt
  4. Brock

Right Answer: Surge


17. Name this Brawler!


Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero

  1. Amber
  2. Penny
  3. Meg
  4. Piper


Right Answer: Meg


18. Name this Brawler!


Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero

  1. Edgar
  2. Poco
  3. Stu
  4. Griff

Right Answer: Poco


19. Name this Brawler!




  1. Frank
  2. Gene
  3. Tick
  4. El Primo

Right Answer: Frank





20. Name this Brawler!



  1. Penny
  2. Piper
  3. Rosa
  4. Sprout


Right Answer: Piper





21. Name this Brawler!



  1. Penny
  2. Colette
  3. Tara
  4. Shelly

Right Answer: Tara


22. Name this Brawler!


  1. Dynamike
  2. Spike
  3. Ash
  4. 8-Bit

Right Answer: Dynamike



23. Name this Brawler!



  1. Bo
  2. Colt
  3. 8-Bit
  4. Ash

Right Answer: Ash


24. Name this Brawler!


Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero


  1. Byron
  2. Frank
  3. Mortis
  4. Stu

Right Answer: Mortis




25. Name this Brawler!


Brawl Stars Brawler Quiz Answers - Video Quiz Hero


  1. Barley
  2. Mr. P
  3. Edgar
  4. Max

Right Answer: Max

Post a Comment

0 Comments