Ads

Quiz Diva Ultimate Smash Brother Test Quiz Answers

1. HOW MANY CHARACTERS ARE GOING IN SMASH BROTHERS ULTIMATE?


Quiz Diva Ultimate Smash Brother Test Quiz Answers


  1. 70
  2. 55
  3. 63
  4. 48

Right Answer: 63




2. WHICH ONE OF THESE CHARACTERS SPORTS A HYLIAN SHIELD?



  1. Kirby
  2. Link
  3. Fox
  4. Cloud

Right Answer: Link





3. THIS NEWER CHARACTER IS BUT IS TYPICALLY DEFINED BY QUICK, SLIPPERY MOVEMENT AND FAST ATTACK SPEED.




  1. Steve
  2. Isabelle
  3. Donkey Kong
  4. Inkling

Right Answer: Inkling




4. SOME OF THIS CHARACTER’S MOVES UTILIZE AND APPLE OR A KEY.



  1. Sonic
  2. Pacman
  3. Mario
  4. Villager

Right Answer: Pacman





5. HAND GRENADES, REMOTE MISSILES, AND C4 ARE COMMON WEAPONS FOR THIS FIGHTER.



  1. Fox
  2. Mr. Game & Watch
  3. R.O.B.
  4. Snake

Right Answer: Snake




6. THIS FIGHTER HAS ACCESS TO PLASMA WIRE AND BOOST KICKS.



  1. Zero Suit Samus
  2. Dark Pit
  3. R.O.B.
  4. Cloud

Right Answer: Zero Suit Samus






7. THIS POKEMON FIGHTER HAS THE SECOND HIGHEST JUMP.




  1. Pikachu
  2. Jigglypuff
  3. Mewtwo
  4. Greninja

Right Answer: Greninja





8. THIS FIGHTER HAS DRAGON FANG SHOT AND DRAGON LUNGE.



  1. Robin
  2. Ike
  3. Pit
  4. Corrin

Right Answer: Corrin






9. POKEMON TRAINER HAS THREE POKEMON FIGHTERS. WHICH OF THESE IS NOT ONE OF THEM?



  1. Ivysaur
  2. Blastoise
  3. Charizard
  4. Squirtle

Right Answer: Blastoise





10. THIS FIGHTER CAN HOOKSHOT OTHER CHARACTERS IN MID-AIR.




  1. Samus
  2. Toon Link
  3. Shulk
  4. Mega Man

Right Answer: Toon Link





11. THIS CHARACTER HAS A LLOID TRAP THAT IS ACTIVATED WHEN AN OPPONENT WALKS OVER IT.



  1. Isabelle
  2. Steve
  3. Villager
  4. King K. Rool

Right Answer: Isabelle




12. THIS IS ONE OF THE ORIGINAL SMASH FIGHTERS AND CAN OFTEN SHAKE THE MATCH UP.



  1. Luigi
  2. Kirby
  3. Yoshi
  4. Donkey Kong

Right Answer: Donkey Kong





13. THIS ORIGINAL CHARACTER MIGHT SHOCK YOU, BUT DON’T FORGET ABOUT THEIR FREEZE AND FIRE!




  1. Lucas
  2. Bowser
  3. Ice Climbers
  4. Ness

Right Answer: Ness




14. THIS FIGHTER BOASTS A CHOMP AND A BIKE.



  1. Bowser Jr.
  2. Bowser
  3. Wario
  4. Duck Hunt

Right Answer: Wario





15. THIS CHARACTER’S METEOR SMASH IS DEFINITELY SOMETHING TO WATCH OUT FOR.


  1. Ridley
  2. Samus
  3. Joker
  4. R.O.B.

Right Answer: R.O.B.





16. THIS CHARACTER HOVERS OVER THE GROUND WHILE DISTANCING ITSELF WITH MISSILES.




  1. Sephiroth
  2. Pyra
  3. Dark Samus
  4. Ridley

Right Answer: Dark Samus






17. THIS CHARACTER’S FLOATING CROWN HELPS DISTANCE IT’S OPPONENTS.



  1. King Dedede
  2. Meta Knight
  3. Peach
  4. King K. Rool

Right Answer: King K. Rool





18. IN MELEE, THIS CHARCTER COULD TRANSFORM INTO ANOTHER AVAILABLE CHARACTER.




  1. Zelda
  2. Kirby
  3. Young Link
  4. Zero Suit Samus

Right Answer: Zelda






19. THIS FIGHTER’S FIRE BIRD LAUNCHES THEM INTO THE AIR IN A FIERY BALL.


  1. Fox
  2. Wolf
  3. Falco
  4. Meta Knight

Right Answer: Falco





20. THIS ORIGINAL FIGHTER IS OFTEN OVERSHADOWED BY ANOTHER FIGHTER FROM THEIR GAME.


  1. Mario
  2. Yoshi
  3. Wario
  4. Luigi

Right Answer: Luigi





21. THIS WRESTLING POKEMON FIGHTER STRIKES FEAR INTO ITS OPPONENTS.


  1. Lucario
  2. Incineroar
  3. Mewtwo
  4. Charizard

Right Answer: Incineroar





22. THIS NEWER FIGHTER HAS AN MP GAUGE THAT DEPLETES WHENEVER THEY USE A SPECIAL MOVE.


  1. Shulk
  2. Cloud
  3. Hero
  4. Roy


Right Answer: Hero





23. THIS HEAVY BRAWLER COMES FROM ANOTHER FIGHTING GAME.



  1. Captain Falcon
  2. Kazuya
  3. Bowser
  4. Ganondorf

Right Answer: Kazuya




24. THIS CHARACTER’S EXTENDING PUNCHES CAN BE TOUGH TO AVOID.



  1. Min Min
  2. Simon
  3. Mii Brawler
  4. Ryu


Right Answer: Min Min





25. THIS CHARACTER’S LARGE MOUTH CAN BE INTIMIDATING TO SOME.


  1. Piranha Plant
  2. Pacman
  3. Charizard
  4. King Dedede

Right Answer: Piranha Plant



26. THIS CHARACTER’S LARGE MOUTH CAN BE INTIMIDATING TO SOME.

Ultimate Smash Brother Test Quiz Answers

  1. Piranha Plant
  2. Pacman
  3. Charizard
  4. King Dedede

Right Answer: Piranha Plant

Post a Comment

0 Comments