Ads

Thanksgiving Challenge Quiz Answers - Quiz Facts

Thanksgiving Challenge Quiz Answers - Quiz Facts

1. This cornucopia is all scrambled up. Can you put it in the correct order?

BCA 
ACB 
BAC 
CBA

Right Answer: BAC 

2. Which path should the turkey take to get to its friends?

B
C

Right Answer: C 

3. Which of these autumnal icons will complete the image?

A
B
C
D

Right Answer: A 

4. Can you solve this Turkey Day brainteaser?

24
20
16
32

Right Answer: 20

5. Solve this riddle! You have 45 pumpkins and all but 27 are eaten. How many pumpkins do you have left?

45
22
27
18

Right Answer: 27 

6. Look carefully. Which roasted turkey image is a bit different than the others?

A
B
C
D

Right Answer: B 

7. Which path leads the turkey to the White House so it can get its presidential pardon?

B
C
D

Right Answer: C 

8. Which piece is missing from this lovely nature scene in the fall?

A
B
C
D

Right Answer: A

9. Apples, pinecones, and chestnuts! Can you solve this fun and festive math problem?

Right Answer: 13 

10. Can you tell which pair of forefathers differs from the rest?

A
B
C
D

Right Answer: C 

11. Can you fill in the missing image to complete this autumnal scene?

A
B
C
D

Right Answer: B 

12. Only one of these shadows is an exact match. Which one is it?

A
B
C

Right Answer: B

13. Which of these four festive collages does not match with the other?

A
B
C
D

Right Answer: A 

14. Can you fill in the missing piece to this autumnal cityscape?

A
B
C
D

Right Answer: D 

15. Which icon comes next in this puzzling sequence?

A B C D

Right Answer: D 


16. Can you select the right piece to complete this leafy image?

A B C D

Right Answer: D

17. What’s the answer to this seasonal puzzle?

A B C D

Right Answer: D 

18. Can you fill in the missing image of this beautiful evening landscape?

A B C D

Right Answer: C 

19. Read the riddle below. A farmer has ‘X’ amount of pumpkins. Tell us how many total pumpkins the farmer has based on the riddle.

3
6
7
8

Right Answer: 3 

20. Help the turkey out. Are there more squares or triangles here?

- More squares
- More triangles
- There are an equal amount of squares and triangles

Right Answer: More triangles 

Post a Comment

0 Comments