Ads

Squid Game Challenge Quiz Answers - Be Quizzed

1. IN THE FIRST EPISODE, WHAT IS GI-HUN BETTING ON?


Squid Game Challenge Quiz Answers - Be Quizzed


  1. College football
  2. Horse racing
  3. Basketball
  4. Poker

Right Answer: Horse racing



2. WHAT COUNTRY DOES THE SHOW TAKE PLACE IN?



  1. South Korea
  2. North Korea
  3. Japan
  4. China

Right Answer: South Korea





3. WHAT IS GI-HUN’S PROFESSION?




  1. Accountant
  2. Waiter
  3. Chauffeur
  4. Janitor

Right Answer: Chauffeur




4. HOW MANY PEOPLE WERE CONTESTANTS IN THE GAME?



  1. 656
  2. 566
  3. 486
  4. 456

Right Answer: 456




5. WHAT ARE THE SHAPES ON THE CARD GIVEN TO THE CONTESTANTS?



  1. Circle, Rectangle, Square
  2. Circle, Triangle, Square
  3. Triangle, Square, Star
  4. Rectangle, Circle, Pentagon

Right Answer: Circle, Triangle, Square




6. WHAT CONTESTANT NUMBER IS GI-HUN?



  1. 456
  2. 001
  3. 067
  4. 218

Right Answer: 456





7. WHAT IS THE FIRST GAME CALLED?



  1. Red Light, Green Light
  2. Stop and Go
  3. Freeze
  4. Search and Destroy

Right Answer: Red Light, Green Light




8. THE POLICE OFFICER FOUND OUT HIS BROTHER COMPETED IN THE GAMES IN WHAT YEAR?



  1. 2009
  2. 2013
  3. 2015
  4. 2018

Right Answer: 2015



9. WHAT DID GI-HUN GIVE TO HIS DAUGHTER AS A BIRTHDAY GIFT ACCIDENTALLY?



  1. A gun
  2. A lighter
  3. A doll
  4. A stolen necklace

Right Answer: A lighter





10. WHICH SHAPE ON THE GUARD’S MASK REPRESENTED THE HIGHEST RANK?



  1. Circle
  2. Square
  3. Triangle
  4. Star

Right Answer: Squar





11. WHAT SHAPE DOES ALI GET IN THE SECOND GAME?



  1. Umbrella
  2. Star
  3. Circle
  4. Triangle

Right Answer: Circle




12. WHAT HAPPENED TO DEOK-SU WHEN HE WENT HOME DURING THE HELL EPISODE?




  1. He robbed a bank.
  2. He jumped off a bridge.
  3. He met other contestants.
  4. He was arrested by the police.

Right Answer: He jumped off a bridge.




13. WHAT TATTOO IS ON DEOK-SU’S FACE?



  1. A snake
  2. A tiger
  3. A shark
  4. A gun

Right Answer: A snake





14. WHICH OF THESE WAS A MEAL GIVEN TO THE PLAYERS?




  1. One slice of bread
  2. One boiled egg
  3. One pack of noodles
  4. One apple

Right Answer: One boiled egg





15. WHAT WAS THE TOTAL PRIZE MONEY AMOUNT FOR WINNING SQUID GAME?



  1. 38.2 Billion Won
  2. 100 Billion Won
  3. 72.3 Billion Won
  4. 45.6 Billion Won

Right Answer: 45.6 Billion Won





16. WHAT IS THE NAME OF THE KOREAN STREET GAME GI-HUN PLAYS EARLY ON INVOLVING FOLDED PAPER TILES?




  1. Ddajki
  2. Jing Jang
  3. Takashi
  4. Byeok

Right Answer: Ddajki





17. WHO IS CONTESTANT 067?



  1. Gi-hun
  2. Il-nam
  3. Sae-byeok
  4. Deok-su

Right Answer: Sae-byeok




18. WHO SAVED GI-HUN IN THE FIRST GAME?




  • Ali
  • Il-nam
  • Sang-woo
  • Deok-su

Right Answer: Ali




19. WHICH CONTESTANT WAS THE FIRST ONE TO DIE IN THE FIRST GAME?



  1. 067
  2. 001
  3. 324
  4. 218

Right Answer: 324




20. WHO WAS THE DECIDING VOTE TO END THE GAMES EARLY ON?



  1. Il-nam
  2. Gi-hun
  3. Ali
  4. Ji-yeong

Right Answer: Il-nam



21. HOW MANY MINUTES WERE THE PLAYERS GIVEN TO CROSS THE GLASS TILES IN THE BRIDGE GAME?



  1. 20
  2. 16
  3. 12
  4. 10

Right Answer: 16




22. WHAT DID THE GLASS MAKER USE TO TEST THE SOUND OF THE GLASS TILES?



  1. A coin
  2. A piece of glass
  3. A piece of candy
  4. A marble

Right Answer: A marble




23. WHAT COLOR DID GI-HUN DYE HIS HAIR?


Squid Game Challenge Quiz Answers
  1. Blonde
  2. Brown
  3. Red
  4. Blue

Right Answer: Red




24. WHICH CHARACTER ATTACKED HIS EMPLOYER FOR WITHHOLDING HIS PAY?


Squid Game Challenge Quiz Answers
  1. Ali
  2. Gi-hun
  3. Sae-byeok
  4. Sang-woo

Right Answer: Ali




25. WHICH CHARACTER IS BEING LOOKED FOR BY THE POLICE FOR FINANCIAL FRAUD?


Squid Game Challenge Quiz Answers
  1. Sang-woo
  2. Gi-hun
  3. Deok-su
  4. Mi-nyeo

Right Answer: Sang-woo

Post a Comment

0 Comments