Ads

Ultimate Candy Quiz Answers - BeQuizzed

1. WHAT IS THE NAME OF THIS CANDY?

 

Ultimate Candy Quiz Answers - BeQuizzed

Sugar Treats

Candy Cones

Candy Corn

Sweet Cones

Right Answer: Candy Corn

 

2. WHAT ARE WARHEADS KNOWN FOR?

 

Chocolate in the middle

Extreme sour taste

Chewy taffy

Crunchy peanuts on top

Right Answer: Extreme sour taste

 

3. WHICH CANDY BAR WAS NAMED AFTER THE FAMILY HORSE?

 

Snickers

Kit Kat

Tootsie Roll

Starburst

Right Answer: Snickers

 

4. WHICH CANDY’S SLOGAN IS,”IT MELTS IN YOUR MOUTH, NOT YOUR HAND.”

 

Kit Kat

Twix

Crunch

M&M’s

Right Answer: M&M’s

 

5. WHAT M&M COLOR WAS DISCONTINUED IN THE 1970S DUE TO SAFETY CONCERNS BUT THEN REINTRODUCED IN 1987?

 

Red

Blue

Green

Yellow

Right Answer: Red

 

6. WHICH CANDY DID THIS CHARACTER OFTEN APPEAR IN COMMERCIALS FOR?

 

Almond Joy

Milky Way

Tootsie Pop

Bazooka Bubble Gum

Right Answer: Tootsie Pop

 

7. WHICH CANDY BAR ORIGINALLY CAME IN THREE PIECES AND HAD THREE DIFFERENT FLAVORS?

 

Skittles

3 Musketeers

M&M’s

Butterfingers

Right Answer: 3 Musketeers

 

8. WHICH U.S. HOLIDAY SEES THE HIGHEST CANDY SALES?

 

Valentine’s Day

Christmas

Easter

Halloween

Right Answer: Halloween

 

9. WHAT ARE THESE CALLED?

 

Gummy Chews

Chewy Bears

Gummy Bears

Rainbow Chewies

Right Answer: Gummy Bears

 

10. BEFORE SUGAR BECAME THE MAIN INGREDIENT IN CANDY, WHAT INGREDIENT WAS USED?

 

Honey

Fruit

Oil

Syrup

Right Answer: Honey


Also Check: Quiz Diva Ultimate Smash Brother Test Quiz Answers

 

11. WHAT’S IN THE CENTER OF A FERRERO ROCHER CANDY?

 

Dried fruit

Liquid milk chocolate

A Hershey Kiss

A whole hazelnut

Right Answer: A whole hazelnut

 

12. WHICH CANDY WAS INVENTED IN 1896?

 

Dots

M&M’s

Tootsie Rolls

Bubble gum

Right Answer: Tootsie Rolls

 

13. WHICH CANDY’S SLOGAN IS, “THE GREAT AMERICAN CHOCOLATE BAR”?

 

Hershey bar

Snickers

Butterfinger

Kit Kat

Right Answer: Hershey bar

 

14. WHAT CANDY COMPANY MAKES THESE?

 

REZ

PENZ

PEZ

PERZ

Right Answer: PEZ

 

15. WHICH CANDY’S SLOGAN IS, “TASTE THE RAINBOW”?

 

Skittles

Mentos

Starbursts

Life Savers

Right Answer: Skittles

 

16. WHERE DID HARIBO SWEETS ORIGINATE FROM?

 

Sweden

Germany

Japan

France

Right Answer: Germany

 

17. HOW LONG DID IT USED TO MAKE ONE SINGLE PEEP?

 

6 hours

17 hours

27 hours

48 hours

Right Answer: 27 hours

 

18. WHICH WAS THE FIRST CANDY BAR TO COMBINE CHOCOLATE WITH CRISPED RICE?

 

Milky Way

Kit Kat

Butterfingers

Nestle Crunch

Right Answer: Nestle Crunch

 

19. WHICH OF THESE FLAVORS WAS NOT AN ORIGINAL FLAVOR OF LIFE SAVERS?

 

Grape

Lemon

Lime

Cherry

Right Answer: Cherry

 

20. OTTO SCHNERING INVENTED TWO OF THE MOST WELL KNOWN CANDY BARS – ONE WAS BABY RUTH. WHAT WAS THE OTHER ONE?

 

Butterfingers

Kit Kat

Almond Joy

Dum Dum pops

Right Answer: Butterfingers


Also Check: Quiz Facts Daily Crossword Puzzle Quiz Answers

 

21. WHAT CANDY WAS ORIGINALLY NAMED OPAL FRUITS?

 

Life Savers

Necco Wafers

Smarties

Starbursts

Right Answer: Starbursts

 

22. WHAT IS THE NAME OF THIS CANDY?

 

Lollipop Ring

Ring Pop

Candy Jewelry

Ring Gems

Right Answer: Ring Pop

 

23. WHICH CANDY WAS MEANT TO MIMIC THE TASTE OF A MALTED CHOCOLATE MILKSHAKE?

 

Butterfingers

Milky Way

Twix

Whoppers

Right Answer: Milky Way

 

24. WHAT IS THIS CANDY CALLED?

 

Rock Pops

Crystal Pops

Crystal Candy

Rock Candy

Right Answer: Rock Candy

 

25. WHAT CANDY WAS ORIGINALLY NAMED KANDY KAKE?

 

Baby Ruth

Candy Canes

Kit Kat

Almond Joy

 

Right Answer: Baby Ruth

Post a Comment

0 Comments