Ads

Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers - Quiz Diva

1. WHAT WAS THE FIRST FAST FOOD CHAIN IN THE US?



  1. McDonald’s
  2. Burger King
  3. White Castle
  4. KFC

Right Answer: White Castle


2. WHICH FAST FOOD CHAIN HAD A TALKING CHIHUAHUA AS A MASCOT FOR A PERIOD OF TIME?


  1. Taco Bell
  2. KFC
  3. Wendy’s
  4. Subway

Right Answer: Taco Bell



3. WHICH OF THESE PHRASES IS ASSOCIATED WITH MCDONALD’S SLOGAN?


  1. World’s Greatest Hamburgers
  2. Where the Food’s the Star
  3. Finger Lickin’ Good
  4. I’m Lovin’ It

Right Answer: I’m Lovin’ It


4. HOW MANY HERBS AND SPICES ARE SAID TO BE IN KFC’S SECRET RECIPE?

  1. 7
  2. 11
  3. 16
  4. 21

Right Answer: 11




5. WHERE WAS THE FIRST JACK IN THE BOX LOCATION?


  1. Sacramento
  2. San Francisco
  3. Los Angeles
  4. San Diego
Right Answer: San Diego



6. WHICH OF THESE RESTAURANTS IS KNOWN FOR THEIR CURLY FRIES AND BEEF ‘N CHEDDAR SANDWICHES?


  1. Subway
  2. Arby’s
  3. Quiznos
  4. Jersey Mike’s

Right Answer: Arby’s


7. WHAT FAST FOOD RESTAURANT REFERS TO ITSELF AS “THE LAST GREAT HAMBURGER STAND”?


  1. White Castle
  2. Five Guys Famous Burgers and Fries
  3. Shake Shack
  4. Fatburger

Right Answer: Fatburger



8. WHICH OF THESE RESTAURANTS WAS THE FIRST TO OFFER FREE REFILLS ON DRINKS?


  1. Burger King
  2. McDonald’s
  3. Subway
  4. Taco Bell

Right Answer: Taco Bell




9. WHICH OF THESE SUB SHOPS WAS FIRST KNOWN FOR THEIR TOASTED BUNS?


  1. Quiznos
  2. Jersey Mike’s
  3. Subway
  4. Jimmy John’s

Right Answer: Quiznos



10. THE FAMOUS STAR IS WHICH OF THESE FAST FOOD RESTAURANT’S SIGNATURE BURGER?


  1. Dairy Queen
  2. Carl’s Jr.
  3. In-and-Out Burger
  4. Sonic Drive-In


Right Answer: Carl’s Jr.



11. WHOSE TAGLINE INCLUDES “LOVE THAT CHICKEN”?

  1. Chick-Fil-A
  2. Popeye’s
  3. Jollibee
  4. Wingstop

Right Answer: Popeye’s



12. WHERE WAS THE FIRST LONG JOHN SILVER’S RESTAURANT LOCATED?


  1. Lexington
  2. Boston
  3. San Diego
  4. New York
Right Answer: Lexington


Also Check: US Citizenship Test Quiz Answers - Quiz Factory

13. WHAT IS THE MOST POPULAR TOPPING ORDERED ON A DOMINO’S PIZZA IN THE US?



  1. Sausage
  2. Mushroom
  3. Pepperoni
  4. Chicken

Right Answer: Pepperoni



14. WHICH RESTAURANT OFFERS FREE PEANUTS WHILE YOU WAIT FOR YOUR ORDER TO COOK?


  1. Whataburger
  2. Carl’s Jr.
  3. Shake Shack
  4. Five Guys

Right Answer: Five Guys



15. WHICH RESTAURANT WAS THE FIRST TO OFFER A “LIGHT” MENU WHICH INCLUDED HEALTHIER MEALS AND OPTIONS?


  1. Wendy’s
  2. Subway
  3. Arby’s
  4. McDonald’s

Right Answer: Arby’s



16. WHICH RESTAURANT’S AD CAMPAIGN FEATURES THESE COWS?


  1. Popeyes
  2. Bojangles
  3. Chick-Fil-A
  4. Zaxby’s

Right Answer: Chick-Fil-A



17. WHICH RESTAURANT IS KNOWN FOR THEIR FLAME BROILED BURGERS?


  1. Wendy’s
  2. McDonald’s
  3. Checkers
  4. Burger King

Right Answer: Burger King



18. WHAT WAS THE FIRST FAST FOOD CHAIN TO OPEN IN CHINA?


  1. KFC
  2. Pizza Hut
  3. McDonald’s
  4. Subway

Right Answer: KFC



19. WHICH OF THESE RESTAURANTS HAD THE MASCOT KNOWN AS THE NOID?


  1. Boston Market
  2. Del Taco
  3. Domino’s
  4. Chipotle

Right Answer: Domino’s


20. KNOWN FOR ATTEMPTING TO HOARD ALL THE BURGERS FOR HIMSELF, WHAT IS THIS MCDONALD’S CHARACTER’S NAME?


  1. The Burger Thief
  2. Hamburglar
  3. Archie McBurger
  4. Jonny Boy Burger

Right Answer: Hamburglar




21. WHICH OF THESE RESTAURANTS HAS EMPLOYEES LOUDLY GREETING AND WELCOMING EACH CUSTOMER AS THEY WALK THROUGH THE DOOR?


  1. Chipotle
  2. Moe’s Southwest Grill
  3. Qdoba
  4. El Pollo Loco

Right Answer: Moe’s Southwest Grill


22. WHICH OF THESE RESTAURANTS SELLS THE BLIZZARD?


  1. Shake Shack
  2. Dairy Queen
  3. Stewart’s Restaurant
  4. Sonic

Right Answer: Dairy Queen



23. WHERE CAN YOU GET YOUR FRIES “ANIMAL STYLE”


  1. Five Guys Famous Burgers and Fries
  2. Shake Shack
  3. Carl’s Jr.
  4. In-N-Out

Right Answer: In-N-Out



24. WHAT YEAR DID MCDONALD’S FAMOUS MCRIB SANDWICH FIRST DEBUT?


  1. 1987
  2. 1983
  3. 1979
  4. 1981

Right Answer: 1981


25. WHICH FAST FOOD RESTAURANT IS OFTEN CREDITED WITH INTRODUCING THE MODERN VERSION OF THE DRIVE-THRU?


  1. Wendy’s
  2. McDonald’s
  3. White Castle
  4. Burger King

Right Answer: Wendy’s

Post a Comment

0 Comments