Ads

AFK Arena Quiz Answers - Be Quizzed

1. AS OF 2021, HOW MANY FACTIONS ARE THERE?

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         6

·         7

·         8

·         9

Right Answer: 7

2. HOW MANY DIFFERENT CLASSES OF HEROES ARE THERE?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         5

·         6

·         7

·         8

Right Answer: 5

3. HOW MANY STARS CAN A FULLY ASCENDED HERO ATTAIN?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         3

·         4

·         5

·         6

Right Answer: 5

4. WHAT FACTION IS ROWAN?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Lightbearer

·         Mauler

·         Graveborn

·         Wilders

Right Answer: Light-bearer

5. WHICH FACTION OF HEROES CAN FUSE WITH ANOTHER HERO TO SHARE THEIR ASCENSION TIER AND LEVEL?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Wilders

·         Light bearers

·         Celestials

·         Dimensional

Right Answer: Dimensional

6. WHAT IS THIS HERO’S NAME?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Moral

·         Flora

·         Orthros

·         Talent

Right Answer: Talent

7. HOW HIGH CAN A SIGNATURE ITEM GO ON A MAULER HERO?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         +10

·         +20

·         +30

·         +40

Right Answer: +30

8. WHERE CAN HEROES BE RESET, RETIRED, REVERTED, OR REPLACED?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Library

·         Resonating Crystal

·         The Noble Tavern

·         Rickety Cart

Right Answer: Rickety Cart

9. WHAT GAME CURRENCY IS USED AT THE OAK INN?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Hero’s Essence

·         Poe Coins

·         Experience

·         Faction Scroll

Right Answer: Poe Coins

10. HOW MUCH OF A BONUS DOES HAVING A GEAR FACTION MATCHING THE FACTION OF THE HERO HAVE?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         20%

·         25%

·         30%

·         50%

Right Answer: 30%

11. WHICH OF THESE CHARACTERS IS A BOSS IN GUILD HUNTS?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Grezhul

·         Sold

·         Wizz

·         Saurus

Right Answer: Wizz

12. WHAT IS THE NAME OF THIS HERO?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Lyca

·         Tasi

·         Nara

·         Belinda

Right Answer: Lyca

13. HOW OFTEN DOES THE MISTY VALLEY RESET?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Every 12 hours

·         Every 24 hours

·         Every week

·         Every month

Right Answer: Every month

14. WHAT FACTION IS KREN?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Graveborn

·         Mauler

·         Hypogean

·         Dimensional

Right Answer: Mauler

15. WHICH HERO’S SIGNATURE ITEM IS THE GOLDEN ROD?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Wu Kong

·         Raku

·         Nakoruru

·         Alna

Right Answer: Wu Kong

16. WHICH HERO IS KNOWN AS THE FALLEN KING?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Torne

·         Lucius

·         Arthur

·         Thoran

Right Answer: Thoran

17. WHAT CLASS IS BRUTUS?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Warrior

·         Ranger

·         Tank

·         Mage

Right Answer: Tank

18. WHAT IS THE NAME OF THIS HERO?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Granit

·         Leofric

·         Raphael

·         Moral

Right Answer: Leofric

19. WHAT IS THE NAME OF THE BARTENDER AT THE NOBLE TAVERN?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Sally

·         Rachel

·         Dolly

·         Tina

Right Answer: Dolly

20. WHAT FACTION HAS AN ADVANTAGE OVER LIGHT-BEARERS?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Wilders

·         Maulers

·         Dimensionals

·         Graveborns

Right Answer: Graveborns

21. WHAT IS THE MAXIMUM GUILD LEVEL?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         7

·         8

·         9

·         10

Right Answer: 9

22. HOW MANY LABYRINTH TOKENS DOES SHEMIRA COST IN THE LABYRINTH STORE?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         25,000

·         45,000

·         50,000

·         75,000

Right Answer: 45,000

23. HOW MANY PLAYABLE HYPOGEAN HEROES ARE THERE IN THE GAME?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         9

·         10

·         11

·         12

Right Answer: 9

24. WHAT IS THE NAME OF THIS HERO?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         Vedan

·         Kelthur

·         Silas

·         Ferael

Right Answer: Silas

25. IN THE CHALLENGER STORE, HOW MANY GLADIATOR COINS DOES ATHALIA COST?

 

Be Quizzed AFK Arena Quiz Answers 100% Score

·         100,000

·         150,000

·         200,000

·         250,000

Right Answer: 250,000

Post a Comment

0 Comments