Ads

Clash of Clans Ultimate Quiz Answers - Be Quizzed

1. WHAT YEAR WAS CLASH OF CLANS RELEASED ON IOS?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        2009

·        2010

·        2011

·        2012

Right Answer: 2012

2. WHAT COMPANY DEVELOPED A CLASH OF CLANS?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        EA

·        Supercell

·        Glu Mobile

·        Niantic

Right Answer: Supercell

3. WHAT COUNTRY IS THE GAME DEVELOPER BASED OUT OF?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Finland

·        Germany

·        France

·        Sweden

Right Answer: France

4. WHICH OF THESE IS NOT ONE OF THE GAME’S MAIN RESOURCES?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Elixer

·        Gold

·        Dark Elixer

·        Silver Dust

Right Answer: Silver Dust

5. WHAT WAS THE TITLE OF THE FIRST SPIN-OFF GAME FROM CLASH OF CLANS?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Clash Royale

·        Clash Blitz

·        Clash and Dash

·        Clash of Kings

Right Answer: Clash Royale

6. WHAT IS THE PREMIUM CURRENCY IN THE GAME?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Rupees

·        Gold

·        Diamonds

·        Gems

Right Answer: Gems

7. HOW LONG CAN AN ATTACK LAST AT MOST?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        One minute

·        Three minutes

·        Five minutes

·        Ten minutes

Right Answer: Three minutes

8. WHAT IS NEEDED TO UPGRADE SOMETHING IN-GAME?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Builder

·        Creator

·        Boost Pack

·        Upgrade dust

Right Answer: Builder

9. WHAT TOWN HALL LEVEL IS MINION UNLOCKED?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Level 5

·        Level 6

·        Level 8

·        Level 11

Right Answer: Level 8

10. WHICH TROOP HAS THE MOST HP?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Wizard

·        Giant

·        Gollum

·        Lava Hound

Right Answer: Gollum

11. WHAT TOWN HALL LEVEL IS EAGLE ARTILLERY UNLOCKED?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Level 14

·        Level 13

·        Level 12

·        Level 11

Right Answer: Level 11

12. HOW MANY GEMS DO YOU HAVE TO SPEND IN ORDER TO OBTAIN ALL FIVE BUILDERS?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        1000

·        3750

·        5700

·        7200

Right Answer: 3750

13. WHAT TOWN HALL LEVEL UNLOCKS PETS?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Level 7

·        Level 9

·        Level 12

·        Level 14

Right Answer: Level 14

14. AT THE INITIAL RELEASE OF THE GAME, WHAT WAS THE HIGHEST TOWN HALL LEVEL AVAILABLE?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Level 4

·        Level 6

·        Level 8

·        Level 10

Right Answer: Level 8

15. WHAT WAS THE CODE NAME FOR CLASH OF CLANS WHILE IT WAS UNDER DEVELOPMENT?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Music

·        Magic

·        Boom

·        Dash

Right Answer: Magic

16. WHAT IS THE MAXIMUM NUMBER OF PLAYERS THAT CAN BE IN A CLAN AT ONE TIME?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        25

·        50

·        75

·        100

Right Answer: 50

17. HOW MANY DIFFERENT RANKS ARE THERE WITHIN A CLAN?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        3

·        4

·        5

·        6

Right Answer: 4

18. AT WHAT LEVEL IS THE ROYAL CLOAK ABILITY FIRST AVAILABLE TO ARCHER QUEEN?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        5

·        10

·        15

·        20

Right Answer: 5

19. A WALL BREAKER DOES HOW MUCH MORE DAMAGE TO WALLS THAN ANY OTHER DEFENSIVE STRUCTURE OR TROOP?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        10x

·        20x

·        30x

·        40x

Right Answer: 40x

20. HOW MANY BUILDERS DO YOU START OFF WITHIN THE GAME?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        5

·        4

·        3

·        2

Right Answer: 2

21. ON THE BUILDER BASE MODE, HOW DO YOU GET TO A NEW ISLAND?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Run

·        Fly

·        Sail

·        Dig

Right Answer: Sail

22. WHICH RESOURCE IS USED TO TRAIN NEW TROOPS?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Gold

·        Elixer

·        Dark Elixer

·        Silver Dust

Right Answer: Elixer

23. WHO WAS FEATURED IN THE SUPER BOWL XLIX COMMERCIAL FOR CLASH OF CLANS?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Dwayne Johnson

·        Kevin Hart

·        Liam Neeson

·        Chris Pratt

Right Answer: Liam Neeson

24. WHAT LANGUAGE IS THE THEME SONG FOR THE GAME SUNG IN?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Mandarin

·        English

·        French

·        Japanese

Right Answer: Mandarin

25. WHICH RESOURCE IS USED TO BUILD DEFENSIVE BUILDINGS?

 

Be Quizzed Clash of Clans Ultimate Quiz Answers 100% Score

·        Dark Elixer

·        Elixer

·        Silver

·        Gold

Right Answer: Gold

Post a Comment

0 Comments