Ads

Star Easter Puzzle Quiz Answers - Video Facts

 1. Can you identify which piece is missing in the picture on the left?

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score


·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: C

2. Which piece fits in the space?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score


·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: B

3. Which two Easter eggs are the same?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         1+8

·         2+7

·         3+6

·         4+5

Right Answer: 1+8

4. Which two eggs are identical?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         1+6

·         2+7

·         3+5

·         4+8

Right Answer: 1+6

5. Version 1. Which two Easter eggs are alike?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         1+7

·         2+8

·         3+5

·         4+6

Right Answer: 4+6

5. Version 2. Which two Easter eggs are alike?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         1+7

·         2+4

·         3+5

·         6+8

Right Answer: 2+4

5. Version 3. Which two Easter eggs are alike?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         1+7

·         2+8

·         3+4

·         5+7

Right Answer: 5+7

6. Can you figure out which piece completes this Easter scene?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: B

7. Which piece fits?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: C

Also Check: Math Quiz Answers (Version 2) - Video Quiz Hero

8. Can you complete the picture?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: D

9. Can you restore the Easter bunny’s view of the night sky?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: D

10. Version 1. Can you fill in the gap?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: A

10. Version 2. Can you fill in the gap?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: B

10. Version 3. Can you fill in the gap?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: C

10. Version 4. Can you fill in the gap?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: D

11. Which piece completes the picture?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: C

12. Which of these four pictures is unlike the others?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: C

13. Can you spot the odd one out?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: B

14. Which picture is different from the others?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: D

15. Version 1. Which piece fits?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: A

15. Version 2. Which piece fits?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: B

15. Version 3. Which piece fits?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: C

15. Version 4. Which piece fits?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: D

16. Can you pick the piece that completes the picture?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: D

17. Can you figure out which Easter egg is the heaviest?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: B

18. Version 1. Which silhouette matches exactly with the Easter bunny on the left?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: A

18. Version 2. Which silhouette matches exactly with the Easter bunny on the left?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: B

18. Version 3. Which silhouette matches exactly with the Easter bunny on the left?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: C

18. Version 4. Which silhouette matches exactly with the Easter bunny on the left?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: D

19. Can you find the silhouette that matches exactly with the bunny?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: D

20. Which Easter eggs do you have to put on the scale to balance it out?

 

Video Quiz Star Easter Puzzle Quiz Answers 100% Score

·         A

·         B

·         C

·         D

Right Answer: B

Post a Comment

0 Comments