Ads

Stranger Things Quiz Answers - Be Quizzed

1. WHOSE PINK DRESS DID ELEVEN WEAR IN THE FIRST SEASON?

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Karen

·         Erica

·         Nancy

·         Joyce

Right Answer: Nancy

2. WHICH ONE OF THESE CHARACTERS HAS APPEARED IN EVERY EPISODE?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Eleven

·         Lucas

·         Jim Hopper

·         Steve Harrington

Right Answer: Jim Hopper

3. WHICH ONE OF THE BOY’S HOUSES HAS A YELLOW CAR PARKED IN THE DRIVEWAY?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Mike

·         Dustin

·         Lucas

·         Will

Right Answer: Dustin

4. WHO’S CHILDHOOD DOES THE SHOW FLASHBACK TO ON A BEACH WITH A SURFBOARD?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Jonathan

·         Steve

·         Billy

·         Dustin

Right Answer: Billy

5. WHO WORE A MICHAEL MYER’S MASK ON HALLOWEEN?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Lucas

·         Max

·         Dustin

·         Will

Right Answer: Max

6. WHO IS A FAN OF MY LITTLE PONY?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Max

·         Eleven

·         Erica

·         Will

Right Answer: Erica

7. WHERE WAS THE FIRST PLACE ELEVEN WENT AFTER ESCAPE?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Mike’s Basement

·         Grocery Store

·         Jim Hopper’s Cabin

·         Benny’s Burgers

Right Answer: Benny’s Burgers

8. WHO IS CHESTER?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Dustin’s Pet Turtle

·         Will’s Dog

·         Henderson’s Family Cat

·         Mike’s Gerbil

Right Answer: Will’s Dog

9. WHICH GIRL DECLINED DUSTIN’S DANCE INVITATION AT THE SNOWBALL?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Nancy

·         Max

·         Stacey

·         Izzy

Right Answer: Stacey

10. WHAT DID ALEXEI WANT TO EXCHANGE HIS INFORMATION ABOUT RUSSIAN’S OPERATIONS?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Blueberry Slurpee

·         Strawberry Slurpee

·         Cherry Slurpee

·         Orange Slurpee

Right Answer: Cherry Slurpee

11. WHO MADE THE SPIKED BAT?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Mike

·         Nancy

·         Steve

·         Jonathan

Right Answer: Jonathan

12. WHAT WAS THE NAME OF THE VIDEO GAME THAT MAX SCORED MORE THAN DUSTIN?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Asteroids

·         Dragon’s Lair

·         Dig Dug

·         Space Invaders

Right Answer: Dig Dug

13. WHO’S FAVORITE CANDY IS REESE’S PIECES?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Will

·         Erica

·         Lucas

·         Mike

Right Answer: Will

14. HOW DID THE KIDS INTRODUCE ELEVEN TO THEIR TEACHER WHEN THEY ENCOUNTERED HIM?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Mike’s Cousin

·         Dustin’s Cousin

·         Will’s Sister

·         Lucas’s Sister

Right Answer: Mike’s Cousin

15. WHO HAS A CRUSH ON TAMMY THOMPSON?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Dustin

·         Jonathan

·         Steve

·         Robin

Right Answer: Robin

16. HOW OLD IS WILL BYERS IN SEASON ONE WHEN HE DISAPPEARS?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         11

·         13

·         12

·         10

Right Answer: 12

17. WHAT WAS KALI’S NUMBER AT THE HAWKINS LAB?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         010

·         008

·         009

·         012

Right Answer: 008

18. WHAT IS ELEVEN’S BIRTH NAME?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Jane Ives

·         Jane Wheeler

·         Jane Terry

·         Jane Ires

Right Answer: Jane Ives

19. WHAT WAS THE ARCADE WORKER’S NAME?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Eric

·         Gary

·         Mick

·         Keith

Right Answer: Keith

20. WHAT DID MIKE, LUCAS, WILL, AND DUSTIN GO DRESSED AS FOR HALLOWEEN?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         The Justice League

·         Hogwarts Wizards

·         Ghostbusters

·         Zombies

Right Answer: Ghostbusters

21. WHO WAS JOYCE’S BOYFRIEND IN SEASON 2?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Hopper

·         Lonnie

·         Billie

·         Bob

Right Answer: Bob

22. WHAT WAS THE ICE CREAM SHOP WHERE STEVE AND ROBIN WORKED AT CALLED?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Scoop’s Troops

·         Troops Scoops

·         Scoop’s Ahoy

·         Scoop’s Ice Cream

Right Answer: Scoop’s Ahoy

23. WHICH CHARACTER CURSES THE MOST DURING THE SHOW?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Billy

·         Dustin

·         Max

·         Mike

Right Answer: Dustin

24. WHAT WAS THE NAME OF HOPPER’S BIOLOGICAL DAUGHTER?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         Jane

·         Sara

·         Jenny

·         Jessica

Right Answer: Sara

25. WHAT DOES ELEVEN DO TO SAVE MIKE FROM TROY AT THE ASSEMBLY FOR WILL?

 

Be Quizzed Stranger Things Quiz Answers 100% Score

·         She Flings Troy

·         She Makes Fun of Him

·         She Breaks His Arm

·         She Makes Troy Pee

Right Answer: She Makes Troy Pee

Post a Comment

0 Comments