Ads

Roblox Piggy Quiz Answers - Be Quizzed

1. WHO IS THE MAIN CREATOR OF PIGGY?

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score

·         Crazyman32

·         MiniToon

·         Alexnewtron

·         ObscureEntity

Right Answer: MiniToon

2. WHAT YEAR WAS PIGGY RELEASED?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         2020

·         2021

·         2019

·         2018

Right Answer: 2020

3. WHAT CHARACTER IS PIGGY LOOSELY BASED OFF OF?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Porky Pig

·         Miss Piggy

·         Hamm

·         Peppa Pig

Right Answer: Peppa Pig

4. WHERE DOES CHAPTER 12 OF BOOK 1 TAKE PLACE?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Plant

·         Outpost

·         Carnival

·         School

Right Answer: Plant

5. WHAT IS THE CURRENCY USED IN PIGGY?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Piggy Gems

·         Piggy Tokens

·         Oinkers

·         Pinky Rings

Right Answer: Piggy Tokens

6. WHICH ITEM ACTIVATES ELECTRIC PANELS AND POWER GENERATORS?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Bone

·         Wrench

·         Hammer

·         Keycard

Right Answer: Wrench

7. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Mr. Q

·         Officer Tommy

·         Skelly

·         Mr. P

Right Answer: Mr. P

8. WHICH EVENT COULD YOU GET THE FROSTING SKIN FROM?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Egg Hunt Event

·         Spooky Hunt Event

·         Winter Holiday Event

·         Piggy-Jailbreak Collaboration Event

Right Answer: Winter Holiday Event

9. HOW MANY ITEMS CAN YOU CARRY AT ONE TIME?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         1

·         2

·         3

·         unlimited

Right Answer: 1

10. WHICH PIGGY CHARACTER WEARS AN ORANGE DRESS?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Mother

·         Father

·         Sister

·         Aunt

Right Answer: Mother

11. WHERE DOES CHAPTER 1 OF BOOK 2 TAKE PLACE?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         School

·         Ship

·         City

·         Alleys

Right Answer: Alleys

12. WHAT IS THE COST OF A PRIVATE SERVER IN PIGGY?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         50 Robux

·         100 Robux

·         150 Robux

·         200 Robux

Right Answer: 100 Robux

13. WHAT CHAPTER DOES BADGY APPEAR FOR THE FIRST TIME?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Chapter 10 – The Mall

·         Chapter 3 – Gallery

·         Chapter 12 – Plant

·         Chapter 4 – Forest

Right Answer: Chapter 12 – Plant

14. WHAT BOOK 2 CHAPTER IS THIS PICTURE FROM?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Chapter 2

·         Chapter 4

·         Chapter 6

·         Chapter 8

Right Answer: Chapter 8

15. WHICH CHAPTER DO YOU RESCUE BUNNY IN?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Chapter 3

·         Chapter 5

·         Chapter 7

·         Chapter 9

Right Answer: Chapter 5

16. WHICH OF THESE GAME MODES DOES NOT EXIST?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Dungeon

·         Player

·         Bot

·         Traitor

Right Answer: Dungeon

17. HOW LONG DOES A PISTOL SHOT KNOCK PIGGY OUT FOR?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         5 seconds

·         10 seconds

·         15 seconds

·         20 seconds

Right Answer: 20 seconds

18. KEYCARDS CAN COME IN ALL OF THE FOLLOWING COLORS EXCEPT:

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Blue

·         Red

·         Black

·         Green

Right Answer: Black

19. WHAT IS THE FIRST MAP WHERE THE BOT PLACES A SLOW TRAP?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Refinery

·         Temple

·         Docks

·         Camp

Right Answer: Temple

20. WHAT IS THE NAME OF THIS CHARACTER?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Georgie

·         Willow

·         Zizzy

·         Pony

Right Answer: Pony

21. WHICH MAP WAS BASED ON THE PEPPA PIG EPISODE, “POTATO CITY”?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Mall

·         Carnival

·         School

·         City

Right Answer: Carnival

22. WHAT SKIN DOES THE PIGGY BOT WEAR IN BOOK 1 CHAPTER 4?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Teacher skin

·         Sheepy skin

·         Elly Skin

·         Mother skin

Right Answer: Sheepy skin

23. THE SNOWPIGGY TRAP THROWS A SNOWBALL AT A PLAYER IN RANGE, SLOWING THEM DOWN FOR HOW MANY SECONDS?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         12 seconds

·         8 seconds

·         4 seconds

·         indefinitely

Right Answer: 4 seconds

24. WHICH EVENT IS THE BAKARI SKIN FROM?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Custom Skin Contest

·         Egg Hunt Event

·         The Haunting Event

·         Winter Holiday Event

Right Answer: The Haunting Event

25. WHERE DOES BOOK 2 – CHAPTER 12 TAKE PLACE?

 

Roblox Piggy Quiz Answers 100% Score


·         Sewers

·         Lab

·         Camp

·         Port

Right Answer: Lab

Post a Comment

0 Comments