Ads

The Ultimate Minecraft Mob Challenge Quiz - Be Quizzed

1. CAN YOU NAME THIS MOB?

The Ultimate Minecraft Mob Challenge Quiz Answers
  • Cow
  • Mule
  • Horse
  • Donkey

Right Answer: Horse

2. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

  • Turtle
  • Alligator
  • Crocodile
  • Frog

Right Answer: Turtle

3. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Slime
  • Zombie
  • Witch
  • Creeper

Right Answer: Creeper

4. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

  • Ghost
  • Ghast
  • Polar Bear
  • Skeleton

Right Answer: Ghast

5. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

  • Polar Bear
  • Snowy
  • Panda Bear
  • Mr. Icy

Right Answer: Polar Bear

6. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Wandering Trader
  • Human
  • Villager
  • Lumberjack

Right Answer: Wandering Trader

7. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Squid
  • Octopus
  • Glow Octopus
  • Glow Squid

Right Answer: Glow Squid

8. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Lava Square
  • Rock
  • Magma Cube
  • Lava Bot

Right Answer: Magma Cube

Also Check: Roblox Piggy Quiz Answers - Be Quizzed

9. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Zoglin
  • Phantom
  • Endermite
  • Ravager

Right Answer: Phantom

10. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Vex
  • Ghast
  • Skeleton
  • Angel of Death

Right Answer: Vex

11. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Jack O’Lantern
  • Candlestick
  • Blaze
  • Volcano

Right Answer: Blaze

12. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

  • Iron Golem
  • Vex
  • Stray
  • Vindicator

Right Answer: Vindicator

13. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Camel
  • Horse
  • Llama
  • Mule

Right Answer: Llama

14. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Strider
  • Enderman
  • Sheep
  • Spider Jockey

Right Answer: Strider

15. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Jello
  • Blob
  • Slime
  • Booger

Right Answer: Slime

16. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The Ultimate Minecraft Mob Challenge Quiz Answers

  • Gremlin
  • Zombie
  • Villager
  • Witch

Right Answer: Witch

17. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

  • Villager
  • Human
  • Piglin
  • Steve

Right Answer: Steve

18. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

  • Pillager
  • Wither
  • Skeleton
  • Vex

Right Answer: Wither

19. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The Ultimate Minecraft Mob Challenge Quiz Answers
  • Strider
  • Husk
  • Zombie
  • Silverfish

Right Answer: Husk

20. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The Ultimate Minecraft Mob Challenge Quiz Answers
  • Shulker
  • Guardian
  • Evoker
  • Cave Spider

Right Answer: Shulker

21. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Zombie
  • Slenderman
  • Devilman
  • Enderman

Right Answer: Enderman

22. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The Ultimate Minecraft Mob Challenge Quiz Answers

  • Tiger
  • Ocelot
  • Leopard

Right Answer: Ocelot

23. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Skeleton Horse
  • Cow
  • Mooshroom
  • Pig

Right Answer: Mooshroom

24. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?

The Ultimate Minecraft Mob Challenge Quiz Answers

  • Witch
  • Ender Dragon
  • Ptera
  • Zoglin

Right Answer: Ender Dragon

25. WHAT IS THE NAME OF THIS MOB?


  • Snowman
  • Mailman
  • Agent
  • Mr. Roboto

Right Answer: Agent

Post a Comment

0 Comments